ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Alpenbakken, live runs, grootwatervisserij en heel veel video’s!

Ga er maar eens even lekker voor zitten KWO’ers, want deze gloednieuwe editie van de KWO Boulevard zit ramvol met vette video’s! Van bakken in Zuid-Frankrijk tot grootwatervisserij in de Benelux: je vindt het allemaal in deze nieuwe Boulevard. Scroll snel verder voor de laatste nieuwtjes uit het karperwereldje!


Karpervissen in de Alpen met Frank van Schaik

De Alpen zijn door vele karpervissers enorm geliefd en dat is niet zonder reden. De schoonheid van deze kraakheldere putten, de natuur én de XXL karpers die op deze wateren hun rondjes doen maakt dit tot de ideale bestemming voor ons karpervissers.

Er kwamen een aantal hele gave vissen voorbij tijdens deze trip!

In deze video volgen we Frank van Schaik tijdens zijn jaarlijkse sessie naar dit gebied samen met twee van zijn beste maten. Gezelligheid, humor én dikke karpers: veel beter wordt het niet! Geniet van de video en voor meer vette content check je het Trakker Benelux YouTube-kanaal!


Karpervissen (met een boot) op GROOT WATER – Daniel Takken

Zowel in eigen land als in Frankrijk is vooral het karpervissen op groot open water dat Daniel Takken aantrekt. De rust en vrijheid die hij vissend vanuit zijn eigen boot ervaart is voor hem van grote waarde! Tijdens een zomersessie stappen we aan boord om zijn visserij vast te leggen en dat leverde deze toffe video op:


UITZETPROJECTEN GEZOCHT! – KWO For The Future 2021

Na de succesvolle For The Future winactie van 2020 zijn we terug! Er liggen opnieuw vijf waardebonnen van €1000,- klaar om uitzetprojecten in Nederland en België te supporten. Ben jij of ken jij een vereniging, commissie of federatie die dit budget goed kan gebruiken lees dan snel het artikel en geef je op! Alle info vind je HIER.

Ken jij een water dat wel wat extra vissen kan gebruiken? Geef je dan nu op!

KWO Community video – De FINALE van Pilaar & Ossie in Italië!

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard de knallende finale van Michiel en Remy op de grote Italiaanse wateren. Zou het lukken om het doel, het vangen van een monsterschub van 110 cm+, te behalen?

Er kwamen flink wat XXL schubs op de kant tijdens de finale van P&O in Italië!

De start van Remy en Michiel op de Italiaanse binnenzee was zo slecht nog niet. Op de eerste visdag kwamen meteen een handvol karpers op de kant en steeg het vertrouwen. De dagen erna zou echter blijken dat dit extreem grote water zich niet zo gemakkelijk zou laten kraken… Bekijk de hele video HIER!


Bak van de week: TwoTone van Stephan van Hoof

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van Stephan. Hij kon met deze twotone weer een supergave vis van zijn target lijstje afstrepen!

Wat een puntgave spiegel is dit!

Banktime Stories – Succesvol vissen op warme zomerdagen

Pieter van de Werfhorst en Koen Koops zijn terug met een nieuwe editie van Banktime Stories. In alweer de 11e video nemen de mannen ons mee op een zomersessie waarbij de weersomstandigheden niet bepaald ideaal zijn. Hoe kun je hier als karpervisser het beste mee omgaan? Dat zie je in de video!


Nieuwe van Piet Vogel – Wiervisserij in Nederland

Jaaaa, onze Amsterdamse maat Piet Vogel is helemaal back in the game. Wekelijks zit hij aan de waterkant en nog altijd is hij in de weer met endtackle en aas. Op zijn YouTube kanaal dropt hij regelmatig gave video’s en afgelopen vrijdag dropte hij weer een pareltje. Piet vist een aantal losse sessies op een helder water in Nederland dat bomvol wier staat. Leerzaam en vermakelijk! Check ‘m hieronder!


TikTok Finest – Live runs en ratten

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Erik Marijnus laat stap voor stap zien hoe je je eigen leader kunt splicen in een leerzame How To video!
Passieve karpers, volop andere vissers en mega veel natuurlijk voedsel. Hoe kies je in de zomerperiode een boilie om op deze drie uitdagingen in te spelen? Dat lees je in dit artikel!
Sven Teunissen doet een boekje open over zijn (eenvoudige) zigvisserij. Kijk en leer hoe je de zig zelf in kunt zetten!

Extreme karpervisserij: Samir Arebi en Marc Voosen op Orellana!

Op het YouTube-kanaal van de mannen van Nash zagen we afgelopen week een hele toffe video verschijnen. Samir Arebi en Marc Voosen bundelde hun krachten en gingen samen op jacht naar XXL karpers op het Spaanse Orellana. Dit water staat bekend om de ongerepte natuur, afgelegen visstekken en natuurlijk het bijzondere visbestand. Volg het duo tijdens deze mega uitdaging op groot water!


Instagram tip: Lucas Lc

Afgelopen week stuitte we op het profiel van de Franse visser Lucas (@Lucas_lbc). Het jachtgebied van deze fanatiekeling bevindt zich voornamelijk in het zuiden van Frankrijk en dat levert de nodige spektaculaire beelden op. Van besneeuwde bergtoppen en kraakhelder water tot karpers van ver boven de 20 kilo: dit account heeft het allemaal!

Holy sh*t! Aan dit soort plaatjes kunnen wij wel wennen 😉

Wordt het nog beter? JA, het wordt zeker nog beter! Op YouTube werd onlangs namelijk ook een video gedropt van Lucas met bijzonder gave beelden. Check ‘m hieronder:


MUST-SEE: Compilatie onderwater aanbeten – UnderFishing

Afgelopen week dropte de mannen van UnderFishing wederom een supervette video op hun YouTube-kanaal. In deze compilatie zien we beelden van aasopnames onder de waterspiegel. Mega vet om te zien én bovendien ook zeer leerzaam! Check de video hieronder en bekijk het kanaal van UnderFishing voor meer gave onderwaterbeelden.


Topvangsten van afgelopen week

De afgelopen week was het behoorlijk warm en daarom niet overal even gemakkelijk om een vis te strikken. Toch zagen we weer een aantal hele gave vangsten voorbij komen in onze mailbox en op sociale media. Check de nieuwe compilatie hieronder!

Eén van de mega bakken die de mannen van het DWFishingTeam onlangs in Slovenië wisten te strikken!
PJ Nordholt wist afgelopen vrijdag zijn target te strikken, wat een plaatje zeg! 🏆
Na vele nachten blanken wist Thijs van Lit een nieuw PB te strikken. Van harte Thijs!
“Eentje voor de toekomst” zo omschrijft Melvin Bruinink zijn vangst. Wat een mega vette vis!
Bart van Losenoord vist tegenwoordig vanaf zijn woonark en boekte al meermaals succes, waaronder met deze spiegel!
Carpwoman Linda begint binnenkort aan een nieuw avontuur, dus een goed moment om terug te blikken op deze topvangst!
Arnoud Schipper (Dutchcarpstalker) met een puntgave spiegel!
Bij het team van Nash zagen we deze superspiegel van Claire Arebi voorbij komen! #uitdeoudedoos
Wauw wat een pareltje! En de vis overigens ook 😉 Knap werk Kasia!
Martijn was afgelopen week flink aan het harken in Zuid-Frankrijk. Keep up the good work!
Wát een gave spiegel is dit! Knap werk Ruben 😉
Gerard a.k.a. Vissendegeer wist deze puntgave schub te landen!
We sluiten het rijtje af met deze gave Franse spiegel van Younes Gonzalez!

4x 20KG+ en 3 nieuwe PB’s – DWFishingTeam in Slovenië

De afsluiter van het DWFishingTeam in Slovenië is er eentje om in te lijsten! Maar liefst vier verschillende veertigers vinden hun weg naar het net en alle drie de mannen weten hun personal best te verbeteren. Kortom: genoeg geluld, zorg dat je de video hieronder niet mist!


#TBT Superschub van Ronnie Spaans

Regelmatig droppen karpervissers een #TBT op Facebook of Instagram. Voor degene die deze afkorting niet kennen, het staat voor ‘Throwback Thursday’: een terugblik op een mooi moment in het verleden welke op donderdag gedeeld wordt. Deze week zagen we een post voorbij komen van Ronnie Spaans. Hij blikt terug op een megavette schub die hij eerder wist te landen!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Vorige week kwam hij live: de KWO Carp Cup van 2021! Heb jij ‘m al gezien?
Pieter Beelen blikt terug op ‘zee’karpers, zwarte monsters en Madinebakken in deze ‘Top Drie Van’!
Als eigenaar van een betaalwater doe je flink wat kennis en ervaring op. In dit artikel deelt Koos Walters VIJF tips voor het kraken van drukbeviste (betaal)wateren!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


KWO In Action Day: zondag 26 september

Schrijf het vast in je agenda, want dit wordt een topper van formaat! Klik op de button hieronder om je gratis ticket te claimen! We hebben weer een hele berg voor jullie in petto, dus dit wil je zeker niet missen. LET OP: tickets zijn maar beperkt beschikbaar!

Schrijf je snel in!

Foto van de week: chillen in het wier – Kevin de Bijl

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie drone foto van Kevin de Bijl. Hij wist zijn drone tot op twee meter boven de vis te vliegen en schoot toen onderstaande plaat. Hoe bizar is dat?!

Bizar hoe dichtbij je bij de vissen kunt komen met een drone!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

In het kader van de recente KWO How To Week droppen we hieronder één van de best bekeken How To video’s op de KWO Community. Deze video is een regelrechte must watch voor de beginnende karpervisser! In deze video laat Michiel Pilaar zien hoe je een karper op een visveilige manier onthaakt, naar de mat brengt, fotografeert en weer laat zwemmen. Immers, hoe groter de karper, hoe meer er fout kan gaan tijdens het kortstondige verblijf aan op de kant!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook