Handgemaakte transducerstangen in de aanbieding voor jouw dieptemeter!

Zonnige dagen, toenemende temperaturen en vissen die van passief naar actief gaan: het voorjaar is begonnen! Je moet alleen de vis nog vinden… Een dieptemeter kan je hierbij helpen! Bij Transducerstang.nl profiteer je nu van voordelige combideals!


In het voorjaar zoeken de karpers maar al te graag de warme plekken van het water op. Bij zonnige dagen zijn dit meestal de ondiepe zones. Deze warmen namelijk het snelste op door het zonlicht. Door middel van een dieptemeter kun je eenvoudig de ondiepe stukken van het water vinden, dus maak hier zeker gebruik van!

Is een dieptemeter onmisbaar?

Tegenwoordig zijn sommige dieptemeters zo ver ontwikkeld dat de bodem in 3D te zien is. Neem bijvoorbeeld de dieptemeters van Raymarine. Door de bodem in kaart te brengen weet je ook met welke rig je daar het beste op kan vissen.

Combideals

Transducerstang.nl biedt interessante combideals voor karpervissers die op zoek zijn naar een nieuwe dieptemeter inclusief transducerstang! De eerste deal combineert de Raymarine Element 7 HV dieptemeter met de HV-100 V2 transducer en een RVS mat zwart gepoedercoate transducerstang. De transducerstangen zijn in Nederland geproduceerd en van hoge kwaliteit.

De tweede deal omvat ook een Navionics waterkaart. Deze pakketten zijn speciaal samengesteld om jou te voorzien van nauwkeurige dieptes en duidelijke weergaven van de waterbodem, wat essentieel kan zijn voor het karpervissen in het voorjaar. De combideals bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding, gezien de gebundelde producten tegen voordelige prijzen worden aangeboden.

RVS Transducerstang

De transducerstangen kunnen bevestigd worden op spiegels tot 4,8 cm. De voetplaat van de transducerstang is universeel en daarmee geschikt voor de Raymarine Dragonfly,  de Raymarine Element, Lowrance schermen met een kleine voet, de Lowrance Hook, de Lowrance Elite én de Garmin Strike. 

  • Het frame is volledig van RVS en voorzien van een mat zwarte poedercoating
  • De transducer stang is in de juiste hoogte/ diepte verstelbaar.
  • De voet is voorzien van een verstelbare spangreep zodat je het scherm in elke gewenste stand kunt zetten.
Kunststof beschermvoetjes om beschadigingen te voorkomen.
  • Bakeliet sterknoppen (38 mm) met RVS schroefdraad
  • De bevestigingsschroeven voor op de spiegel van de boot zijn voorzien van kunststof beschermvoetjes, deze draaien niet met de schroef mee en beschadigen de spiegel dus niet.
  • Ruime beugel om de kabel op te rollen.

Accessoires en meer!

Transducerstang.nl biedt ook ‘losse’ transducerstangen aan vanaf €112,99, mocht je al in het bezit zijn van een dieptemeter. Tevens zijn er verschillende onderdelen te koop en is de Navionics waterkaart ook los te verkrijgen.

Nog meer korting!

Ben je KWO Member? Dan bestel je jouw transducerstang met €10,- korting!

KWO Redactie

Bekijk ook