WestCoastBaits verlaagt boilieprijzen flink!

Shelf Life boilies al vanaf €4,99 per kilo. Neem snel een kijkje in het assortiment van WestCoastBaits en sla voordelig in! Je hebt keuze uit maar liefst vijf smaken; zoet, gekruid en krill.


Extra voordelig

Team van WCB aan het woord: Vers gedraaid, van topkwalitieit en al vanaf €4,99 per kilo… Bij ons ben je aan het juiste adres! Bijna alles wordt duurder, maar wij hebben onze prijzen met 20% verlaagd.

De boilies vallen goed in de smaak!

Zoet, gekruid en krill

Onze boilies zijn ontwikkeld op basis van hoogwaardige ingrediënten. Ze bevatten een mengsel van eiwitten, amino’s, koolhydraten, onverzadigde vetten en vitamines. Uiteraard gebruiken we liquids, flavours, oliën en andere attractors om de vis te verleiden! De zoete boilies, zoals de Bubblegum Robbin Red en Creamy Scopex zijn zeer geschikt voor de instant visserij (ook buitenlandse sessies) en daarom het hele jaar door goed inzetbaar, dus ook dit voorjaar!

Een BAK van een spiegel op de boilies van WestCoatBaits.

De Mega Spice boilies zijn door ons op elkaar afgestemde mix met geselecteerde kruiden en specerijen. Het is een instant vanger voor de visser die niet van witvis houdt en weer eens wat anders wil. De Salty Krill en Salty Krill Robin Red bevatten beiden een hoge dosering van de beste kwaliteit krillmeel die de karper erg weet te waarderen. Uiteraard zit deze boilie vol met ander attractoren die de vis aanzet tot azen. 

Extra attractie

Naast boilies, hebben we ook pop-ups in het assortiment. In totaal bieden we zes soorten aan in verschillende kleuren; roze, wit, paars, oranje, bruin en geel.

Wil je jouw aas nou extra attractie geven, dan kun je deze dippen in onze ‘liquid dips’. Deze geven een groot reukspoor af onder water. Hierdoor wordt het aas aantrekkelijker voor de vis. Onze dips zitten altijd in 150 ml bakjes.

Haal jouw aas voor het voorjaar voordelig in huis!

WestCoastBaits


Wil je de boilies van WestCoastBaits eerst een keer ruiken of proeven? Bestel dan de proefbox en maak kennis!

Bekijk ook