(WINNAAR) €1.000 BOOTSET & UPCOMING VIDEO’S

Nu het voorjaar inmiddels los is, en jij hopelijk je eerste vissen weer gevangen hebt, leek het ons hoog tijd om weer eens een vette winactie te lanceren. Aankomende 15 mei geven we een vette Raptor bootset weg aan één van de KWO Members. Benieuwd naar deze actie, de nieuwe content en hoe je kans kunt maken? Je vindt het hier!

(Update) We hebben een winnaar

Namens de KWO Community & de boys op kantoor van harte gefeliciteerd: Ralph Beckers. Jij wint een complete Raptor bootset we sturen je zo direct een mailtje met verdere info betreft het ophalen van je prijs. Aankomende zomer lanceren we een nieuwe €10.000,- winactie rondom één van de grootste filmproducties van 2024. Later meer daarover… voor nu geniet van de aftrap van het nieuwe Keep Searching seizoen.  

Keep Searching “Going South” | Trailer


Zo maak je kans

Ben je al KWO Member? Dan hoef je helemaal niets te doen! Je naam zit dan automatisch bij de kanshebbers. Heb je nog geen toegang tot de videos en voordelen van de KWO Community, meld je dan direct aan om kans te maken. Het is binnen één minuutje geregeld en je kunt direct gaan genieten van de 1000+ video’s die we voor je klaar hebben staan. Voor meer informatie over het KWO Membership klik je hier. Via de onderstaande button kun je je direct aanmelden en krijg je onbeperkte toegang tot alle voordelen van KWO. Inclusief de winacties natuurlijk!

Heb jij een KWO Membership op 15 mei, dan maak je automatisch kans!

Prijzenpot

Boten behoren al jaren tot de favoriete prijzen van onze KWO Members en daarom hebben we ook voor deze actie gekozen voor een ultra vette bootset van Raptor. Met een accu, elektromotor en diverse accessoires inbegrepen loopt de waarde op tot ruim boven de €1.000,-. KASSA!

Bootset:
Raptor 180 Fast €539,-
Raptor Elektromotor 40lbs €189,-
Sportline RV accu 12v 73ah €109,-
Paco Battery Charger MBC 1210 €59,-
RCG AquaScope €50,-
RCG Proddingstick €40,-
Raptor Quick Drijver €18,-

Een boot, motor, accu, kijkemmer en proddingstick. Deze complete bootset kan van jou zijn na 15 mei!

Upcoming content

De MEGA winacties zijn een voordeel bovenop de 1.000+ karpervideo’s die je in de KWO App vindt. Iedere week komen er weer nieuwe bij en hieronder kun je zien wat je de komende weken nog kunt verwachten. Chill om te kijken tijdens het vissen, rigs knopen of lekker thuis bingewatchen als je er een keertje niet op uit kunt. Benieuwd naar de upcoming video’s? Check de trailers hieronder:

8 Mei: Adventures Unlocked #9 – Onbewoond Eiland

15 Mei: Start Keep Searching Seizoen #5 “Going South”

Spelvoorwaarden

Ben je voor aankomende 15 mei 16:00 uur KWO Member dan maak je automatisch kans. De winnaar publiceren we in een mail die we om 17:00 uur naar alle KWO Members sturen, nemen we mee in dit geupdate artikel en vermelden we op de KWO Socials. Ben jij deze winnaar, houd dan je mailbox goed in de gaten. Marco stuurt je direct na de uitreiking een mailtje op je Member mailadres zodat je de prijs zo snel mogelijk in ontvangst kunt nemen. Krijgen we na 14 dagen geen gehoor? Dan gaat de prijs in de volgende winactie naar één van de andere KWO Members.

Doe jij al mee? KWO Members maken altijd automatisch kans tijdens MEGA winacties:


Tot bij de uitreiking op 15 mei en natuurlijk daarvoor al bij de nieuwe video’s!

KWO Team


Op de KWO Community vind je het beste dat karpervissen te bieden heeft. Kans maken en ook toegang tot alle video’s en voordelen? Klik hier voor alle informatie over het Membership! Op deze actie zijn onze Algemene Spelvoorwaarden van toepassing.

Bekijk ook