GROOTSTE WINACTIE OOIT | 25 jaar KWO

Ben je klaar voor 25 MEGA dikke cadeau’s? Vanaf 26 september worden ze verloot onder de KWO Members en met ruim €15.000 is dit veruit de grootste KWO winactie ooit. Alle prijzen zijn binnen, de uitreikingen staan gepland en ook de feestvideo’s zijn geschoten. Hoog tijd dus om je hieronder bij te praten ↓


Doe jij al mee? KWO Members maken altijd automatisch kans tijdens MEGA winacties:


5 x 5 MEGA prijzen

De eerste prijzen zag je in de bovenstaande video maar de rest van de prijzenpot houden we nog even geheim. Net zoals dat in het echt gaat met cadeau’s. Het concept van deze campagne is als volgt: op dinsdag 26 september verloten we de eerste set prijzen met daarin 5 (!) Trakker Tempest 100 Brolly’s. In de livestream waarin we de winnaar bekend maken onthullen we ook de volgende actie. De winnaar daarvan maken we drie dagen later bekend en zo gaan we door tot aan de hoofdprijzen op zondag 8 oktober.

We trappen de actie af met 5(!) Trakker Tempests en doen er iedere verloting een schepje bovenop!

Dat zijn dus 5 uitreikingen met elk 5 MEGA prijzen om 25 jaar KWO te vieren. Iedere week verhogen we de waarde van de prijzen al wil je er natuurlijk vanaf de Trakker tenten al bij zijn. Regel dat membership dus direct door hier te klikken.

Zo maak je kans

Ben je al KWO Member? Dan hoef je helemaal niets te doen! Je naam zit dan automatisch in de prijzenpot. Heb je nog geen toegang tot de video’s en voordelen van de KWO Community, meld je dan direct aan om kans te maken. Het is binnen één minuutje geregeld en je kunt direct gaan genieten van de 1000+ video’s die we voor je klaar hebben staan. Voor meer informatie over het KWO Membership klik je hier. Via de onderstaande button kun je je direct aanmelden en krijg je onbeperkte toegang tot alle voordelen van KWO. Inclusief de winactie’s natuurlijk.

Niet alleen de prijzen maar ook de actievideo’s zullen spectaculair zijn deze winactie!

Upcoming content

De MEGA winacties zijn een voordeel bovenop de 1.000+ karpervideo’s die je in de KWO App vindt. Iedere week komen er weer nieuwe bij en hieronder kun je zien wat je de komende weken nog kunt verwachten. Chill om te kijken tijdens het vissen, rigs knopen of lekker thuis bingewatchen als je er een keertje niet op uit kunt. Wij gaan er dit najaar ook weer flink tegen aan. Na alle waarschijnlijkheid kunnen we dit lijstje met upcoming video’s dan weer verder aanvullen:

06-09 Pilaar & Ossie On Tour 2023 – Deel #2
13-09 Struinen in NL met Mark Hofman
16-06 Cypography bonusvideo najaarsvissen
20-09 Onderwater op Lake Bled #2 – Willem Kwinten & Underfishing
27-09 Messi & Nappie in Oostenrijk
30-09 StudioTalk met Nick Welbie
04-10 Wild Rivers #5 – Mark Hofman
11-10 Niels & Wessel in de Balkan

Aanvullend op de bovenstaande planning hebben we dit najaar nog drie afleveringen van de hitserie “Wild Rivers”.

Zo werkt de verloting en spelregels

De winnaars van deze jubileum winactie worden bepaald via een ‘Random Name Picker tool’ met daarin alle namen van de KWO Members. Om dit zo transparant mogelijk te laten verlopen laten we iedereen live meekijken als de winnaar wordt getrokken. Dit kan via de sociale kanalen van KWO op Facebook en Instagram. KWO Members maken altijd automatisch kans tijdens de mega winacties die we meerdere keren per jaar organiseren. De namen van de winnaars maken we overigens ook bekend via onze socials en in de KWO Boulevard. Ook sturen we hem of haar een e-mail over het afhalen/opsturen van de prijs. Alvast veel succes!

Tot bij de eerste uitreiking op 26 september en natuurlijk daarvoor al bij de nieuwe video’s!

KWO Team


Op de KWO Community vind je het beste dat karpervissen je te bieden heeft. Meerdere keren per jaar trakteren we onze KWO Members op mega vette prijzen. Kans maken en ook toegang tot alle video’s en voordelen? Klik hier voor alle informatie en meld je direct aan!

Bekijk ook