Jobs en Stage bij KWO

Carp Media B.V. (het bedrijf achter KWO) is gevestigd in Utrecht en biedt (studerende) karpervissers regelmatig mogelijkheden tot het lopen van stage of zelfs een (parttime) job. We zijn een jong en dynamisch bedrijf, waarbij onze focus volledig ligt op online activiteiten.

Meer kennis opdoen op online gebied? Dat kan bij ons!

Zowel media, sociale media, e-mail marketing, content productie als e- en subscription commerce zijn aan de orde van de dag in ons bedrijf. De werksfeer is informeel en werktijden zijn flexibel. Wel gaan we keihard en we verwachten van onze medewerkers dat ze altijd willen uitblinken, net dat stapje harder zetten om beter te zijn dan de rest, creatief zijn en doorzettingsvermogen hebben. Kortom: eigenschappen die je ook moet hebben als je een succesvol karpervisser wil zijn!

Stage en werk op het gebied van foto- en video

De laatste jaren zijn we keihard gegroeid en gaan we volgas op het gebied van content creatie. Door de continue vraag naar meer, betere, langere en vettere video’s is er vrijwel altijd ruimte voor een stage of zelfs (parttime) job voor een foto- en video editor!

Als video editor kun je bij Carp Media aan de slag met de vetste content op het gebied van karpervissen!

Als jij graag stage wil lopen bij een bedrijf waarbij je je hobby én je studie kan combineren, raad ik je zeker aan het bij Carp Media te doen! – Michiel Jongste, ex-stagiair

Wat bieden wij?

Wij bieden vissers een uitdagende job of stageplek, marktconforme voorwaarden, flexibele werktijden en leuke extraatjes zoals vistripjes, beurzen, inkoopvoordelen en bedrijfsbezoekjes. Samen vormen we een hecht team van fanatieke vissers die altijd en overal voor elkaar klaarstaan!

Kom jij werken of stage lopen bij het gezelligste bedrijf van Nederland? 🙂

Wil jij ook bij ons aan de slag? Lees dan snel verder! Benieuwd hoe eerdere stagiairs hun stage bij ons hebben ervaren? Scroll dan verder naar beneden.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij helaas geen openstaande vacatures, maar dat neemt niet weg dat je altijd een open sollicitatie kan sturen. We zijn altijd geïnteresseerd in wat je te bieden hebt! Stuur je motivatiebrief met foto en CV (incl. karper CV) naar Jos Benders via jos@karperwereld.nl. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op.

Rik begon als stagiair en inmiddels is hij fulltime actief op de redactie-afdeling!

Stage lopen bij Carp Media

Het is ook mogelijk om stage te lopen bij KWO. Wij hebben inmiddels al MBO stages mogen begeleiden en zijn een erkend leerbedrijf door het SBB voor het MBO. Vanuit de Sportvis Academie opleiding is het mogelijk om bij ons stage te lopen. Daarnaast hebben wij ook HBO stages mogen begeleiden. Denk hierbij aan richtingen als Small Business & Management, Media Management en eventueel Journalistiek. Ook staan we open om op WO-niveau stages te begeleiden. We bieden een veilige werkplek, deskundige begeleiding (WO-afgestudeerd) en uitdagende projecten. Ook kan er op afstand gewerkt worden (mocht je van ver moeten komen).

Ook de fanatieke Stefan Rietveld trok naar de waterkant en dat werd beloond met deze mooie spiegelkarper.

Als je in aanmerking wilt komen om stage te lopen bij KWO schrijf dan een motivatie brief met daarbij je CV en karper CV en stuur dit naar jos@karperwereld.nl. In de brief willen wij graag lezen waarom je bij KWO stage wil lopen, welke opdrachten je voor je stage moet uitvoeren, welke periode de stage loopt en wat jij denkt te kunnen toevoegen aan ons bedrijf. We kijken uit naar je mailtje!

Meer vragen over stage lopen bij KWO, neem contact op met Jos Benders via jos@karperwereld.nl!

Michiel Jongste over zijn stage bij KWO

“Om mijn studie af te kunnen ronden heb ik een halfjaar stage gelopen en mijn scriptie geschreven bij KWO. Dit is zonder de twijfel de leukste periode uit mijn studie geweest! De sfeer op kantoor is erg relaxed en gezellig. De werkzaamheden zijn uiteenlopend en je verveelt je geen dag met deze toffe collega’s. Als jij graag stage wil lopen bij een bedrijf waarbij je je hobby én je studie kan combineren, raad ik je zeker aan het bij KWO te doen!” – Michiel Jongste

Ook Michiel is na zijn stage ‘blijven plakken’ en draait nog steeds part-time klussen voor KWO!