Het tijdperk van vernieuwing: de lancering van de nieuwe Nash aasrange!

De Scopex Squid zal ongewijzigd blijven, maar de Citruz is wel vernieuwd waardoor die nu het hele jaar door inzetbaar is. En de Monster Shrimp? Dat is een nieuwe smaak die binnenkort verkrijgbaar is. Dit en meer, lees je in deze update!


Team Nash aan het woord: Stap binnen in de wereld van Nashbait, waar traditie en innovatie samenkomen voor een ongeëvenaarde ervaring in het karpervissen. Met een rijke stamboom die teruggaat tot eind jaren 80, hebben we ons erfgoed omarmd terwijl we onze visie hebben vernieuwd voor de moderne karpervisser.

Stap binnen in de wereld van Nash Bait.

Nieuw range

Voor 2024 presenteren we met trots onze nieuwste selectie boilies, een viering van smaak en voedingswaarde die de verwachtingen van elke visser zal overtreffen. Terwijl onze iconische Scopex Squid ongewijzigd blijft, door zijn ongeëvenaarde vangstresultaten, introduceren we twee nieuwe smaken die de standaard zetten voor kwaliteit en prestaties.

De Scopex Squid heeft zich al meermaals bewezen!

Citruz

Ontmoet de vernieuwde Citruz, een verbetering van ons oude recept met een geheel nieuwe basismix die het aas niet alleen aantrekkelijker maakt, maar ook veel verteerbaarder. Met een lager oliegehalte en een hogere voedingswaarde is de Citruz nu geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar, waardoor indrukwekkende resultaten worden gegarandeerd.

Monster Shrimp

En voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige, nieuwe smaakervaring, introduceren we met trots de Monster Shrimp. Met een samenstelling van 39% vismeel behoort dit tot de meest voedzame boilie op de markt. Geïnspireerd door de legendarische ‘Monster Pursuit’, combineert deze smaak verschillende vismeel aroma’s in een krab-, kreeft- en garnalenmix, waardoor het een onweerstaanbare keuze is voor veel vissers!

Nieuw motto

Bij Nashbait geloven we in vertrouwen en gemoedsrust voor elke visser. Daarom introduceren we ons nieuwe motto: “Nashbait – No Worries”. Dit motto weerspiegelt ons vertrouwen in de kwaliteit van ons assortiment en belooft vissers een zorgeloze ervaring aan de waterkant. Met de hoogste kwaliteitsingrediënten, geavanceerde productietechnologieën en grondige kwaliteitscontroles, nemen we de zorgen weg bij de keuze van aas voor elke visser.

Het nieuwe motto: “Nashbait – No Worries”

Accessoires

Maar onze vernieuwingen stoppen daar niet! We bieden ook een uniforme en complete selectie accessoires, waaronder flakes, pop-ups, wafters, geharde haakaas, siropen, sprays, vloeibare additieven en stickmix. En we doen dit alles met een hernieuwde focus op duurzaamheid, met gerecyclede en recyclebare verpakkingen die milieuvriendelijk zijn en handige verpakkingsopties zoals hersluitbare zakken en tacklebox-vriendelijke potjes.

Dus, stap binnen in de wereld van Nashbait, waar traditie wordt gecombineerd met innovatie, en waar elke visser verzekerd kan zijn van een zorgeloze ervaring aan de waterkant. Het is tijd om te vissen met vertrouwen. Het is tijd voor “Nashbait – No Worries”

Team van Nash

Bekijk ook