KWO Boulevard: NIEUW meerrecord op Balaton en 2X 30KG+ BAKKEN!

Tijd voor een nieuwe KWO Boulevard! Of je ‘m nu aan de waterkant leest (aan te raden met dit voorjaarsweer) of thuis op de bank: er staan weer genoeg leuke, spannende, gave en leerzame dingen in. Alles over de voorjaarsvisserij bijvoorbeeld en MEGA BAKKEN… Lees snel verder!


Jay Wilms & Underfishing Life: Onder het Wateroppervlak

Jay Wilms gaat iets doen wat hij nog nooit gedaan heeft: meekijken op onderwatercamera’s. Om het zichzelf helemaal makkelijk te maken gaat Jay vissen op een totaal onbekend water voor hem, maar gelukkig met de hulp van Underfishing Life moet dit goed komen. Niks is spannender dan meekijken op de onderwatercamera’s. Gewapend met de nieuwe Citruz gaat Jay de strijd aan met moeilijk vangbare voorjaarskarpers.

FISH OF A LIFETIME: 30KG+ voor Julian Simmes

Afgelopen week kregen we een BIZARRE vangst binnen van Julian Simmes! Op Instagram vertelde hij het volgende: “2024 zou het jaar worden voor nieuwe uitdagingen. Onbekende bestanden, grote wateren en eeuwige rust, dat zijn die uren karren naar het diepe Oosten wel waard. Dat de tweede verkenningssessie deze bak zou opleveren, in Engelse termen een zeventiger (dat klinkt toch stoer?), had ik niet durven dromen. En ik een uur van tevoren nog twijfelen over of er wel grote vis op zou zwemmen…”

Wat een BAK!

KARPERVISSEN 2024 | Pilaar & Hofman Op Tour In Februari

6 nachten, 6 wateren en dat in februari… GEK of juist een mooie UITDAGING? Eén ding is zeker; Mark Hofman en Michiel Pilaar stonden voor een mooie challenge vlak na de Carp Den Bosch beurs. Zouden de mannen een serie bakken kunnen strikken in winterse omstandigheden? Check snel de film voor het antwoord!


Nieuw RECORD op het meer van Balaton

Afgelopen week vond het IBCC plaatst op het meer van Balaton. Tijdens deze wedstrijd werd ook het meerrecord gevangen op 35,6 kilo door team Aqvarius!


Voorjaarsvisserij in Frankrijk – Michiel Pilaar & Bas van der Werff

Het voorjaar is van start gegaan! Bas van der Werff start zijn seizoen traditiegetrouw altijd in Frankrijk met een korte sessie. Dit keer heeft Bas Michiel Pilaar meegevraagd om het seizoen samen te starten en jullie daarin mee te nemen. De mannen laten jullie alles zien van voertactieken, rigs tot aan waterkeuze. En dit gaat natuurlijk gepaard met de nodige humor en prachtige vissen. Veel kijkplezier!


SUPER weekend in het Franse land

Erik (petje) en Youri beleefden een weekend in Frankrijk waar je U tegen zegt. Een dikke 40er schub, een prachtige rijen en een zieke 50er spiegel waren klos!


Belgische Bakken Recap!

Nadat de grenzen in het najaar van 2020 dicht gingen werd reizen nagenoeg onmogelijk. Hoog tijd voor Michiel Pilaar om het eens over een compleet andere boeg te gooien en een uitdaging dichtbij huis te zoeken: het vangen van XXL karpers in België! In deze mega recap blikt MP terug op de leerpunten, grootste successen en meest bijzondere sessies.  Volg hem op zijn reis langs kanalen, syndicaat wateren, openbare meren én de machtige rivier de Maas. Wil je heel de serie zien? Ga dan snel naar de KWO Community!


Nieuwtjes van onze partners!

Zonnige dagen, toenemende temperaturen en vissen die van passief naar actief gaan: het voorjaar is begonnen! Je moet alleen de vis nog vinden… Een dieptemeter kan je hierbij helpen! Bij Transducerstang.nl profiteer je nu van voordelige combideals!

De lancering van de nieuwe Nash aasrange

De Scopex Squid zal ongewijzigd blijven, maar de Citruz is wel vernieuwd waardoor die nu het hele jaar door inzetbaar is. En de Monster Shrimp? Dat is een nieuwe smaak die binnenkort verkrijgbaar is. Dit en meer, lees je in deze update!


How To – Handig en snel: de LUS rig!

Handig en snel je haakverwisselen; Het kan met de Ronnie rig, maar ook met de handige variant van Thijs Last. In deze How To-video toont Thijs zijn ‘lus rig’ (gemaakt van soepel onderlijnmateriaal) en legt hij uit waarom én wanneer hij deze onderlijn in zet! Bekijk ‘m HIER…

Thijs Last deelt weer een hoop KENNIS en TIPS in deze How To!

Een Nederlandse 60’er voor Bart Kuijpers!

Een karper van 30 kilo vangen… Voor veel karpervissers een ware droom! Stel je voor dat je die ook nog eens vangt in Nederland… Bart Kuijpers overkwam het en kon z’n ogen niet geloven. Zo’n BUFFEL van een spiegelkarper en dat in de ‘achtertuin’… Een bizarre vangst waar hij nog vaak aan terug zal denken. Gefeliciteerd man!

Bart Kuijpers ving een GIGANT van een vis…

Welk aas kies je in het voorjaar?

Het voorjaar is een fantastische tijd om achter onze gevinde vrienden aan te gaan! De temperaturen beginnen te stijgen en de karpers worden actiever, waardoor dit het perfecte moment is om naar de waterkant te gaan. Maar welk aas uit onze range kun je het beste gebruiken in het voorjaar? Dat leggen we uit! In het voorjaar zijn karpers op zoek naar voedzaam aas dat hen helpt hun energieniveau te verhogen. Dit maakt het kiezen van het juiste aas essentieel…LEES HIER VERDER!

Aastips voor het voorjaar!

Topvangsten van afgelopen maand!

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we in het vroege voorjaar beland zijn, komen de vissen steeds meer los. Daarom krijgen we zeker weten genoeg vangsten binnen! Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Roy Brentjes met een hele brute plaat.
Een NIEUW PB!
Noah van Motman ving een prachtige jonge spiegel die al goed aan het groeien is!
Kenny Vandenhende wist deze topper te vangen afgelopen week!
Rosemieke Imbo met een kleurrijke dubbelfoto. Toepasselijk zo dit weekend met Koningsdag;-)
Mattias Allemeersch weet de pareltjes er wel uit te plukken! Fantastisch man!
Michael Voormeulen met een COOLE schub midden in de nacht!
Ruud Aartsen ging lekker relaxen op betaalwater: met flink succes!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook