Carpsquare / Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht Update

Carpsquare 3

The Carp Specialist wederom aanwezig op de Hengelsport- en Botenbeurs

Traditiegetrouw is de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht voor karperreisbureau The Carp Specialist dé gelegenheid om het winterseizoen in te luiden. Bas van Klaveren, eigenaar van The Carp Specialist, vertelt wat hij de karpervissende bezoekers dit jaar te bieden heeft: “Op de Hengelsport- en Botenbeurs sluiten we ‘officieel’ voor de meeste van onze Belgische en Franse betaalwateren het visseizoen af. Tijd om het seizoen te evalueren en vooruit te kijken naar het 2014-seizoen.Voor The Carp Specialist en onze gasten is 2013 een bijzonder geslaagd seizoen geweest. Ondanks een zeer regenachtig en koud voorjaar zijn de vangsten niet tegengevallen.

6 karpervissen-in-frankrijk-met-de-jeugd-the-carp-specialist-karperjeugdweek6 500 375 70

Op bestemmingen zoals: Domaine de Bouxier, Etang de la Livardière, Lac de Villedon en The Great Lake (kijk op www.thecarpspecialist.nl) zijn uitzonderlijk goede vangsten geboekt. Nieuwe persoonlijke records en diverse nieuwe meerrecords zijn verbroken, maar daarnaast zijn er natuurlijk ook vissers met een keiharde blank naar huis gegaan. Vissen blijft vissen natuurlijk!”

“Ook voor komend jaar staat er weer veel in de planning voor The Carp Specialist en voorafgaand aan de Hengelsport- en Botenbeurs lichten we al een klein tipje van de sluier op: na een uitvoerige testperiode zal ons pakket worden uitgebreid met diverse interessante Franse betaalwateren maar daarnaast zullen we, vooral vanwege een (in onze ogen) scheve prijs/kwaliteitsverhouding, afscheid nemen van enkele bestemmingen.
In 2004 hebben we, ikzelf en Oscar van der Knokke, The Carp Specialist opgericht met de missie om de karpervisser de beste en verantwoorde kwalitatieve karpervakanties aan te bieden, met een bijpassende perfecte service. We zijn al die jaren niet van deze missie afgeweken, en ook in 2014 zullen we door middel van verdere verbeteringen van onze website trachten u nog beter van informatie te voorzien. Een goede voorbereiding van uw visvakantie is immers het halve werk, en we zien overduidelijk dat karpervissers die hun sessie tot in de puntjes voorbereiden veel betere resultaten behalen.”

4 karpervissen-in-frankrijk-met-de-jeugd-the-carp-specialist-karperjeugdweek4 500 375 70

Een mooie Villedon spiegel!

Het team van The Carp Specialist hoopt de karperliefhebber op de stand van The Carp Specialist in november te mogen begroeten. Voor een babbeltje over karpersessie van 2013, voor het smeden van de vakantieplannen voor 2014 en om te helpen met de voorbereiding van een karpervisvakantie! Voor meer informatie over kijk op www.thecarpspecialist.nl

Shimano pakt groots uit op de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht met ruim 200 m2

Dit jaar vindt wederom de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht plaats van vrijdag 8 t/m zondag 10 november 2013. Na het succes van vorig jaar zal de beurs ook nu weer in de Jaarbeurshallen gehouden worden. Een standhouder die absoluut niet mag ontbreken op de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht is uiteraard Shimano.

Carpsquare 5

De komst van Shimano op de beurs zal niet onopgemerkt blijven. De gereserveerde standruimte biedt traditiegetrouw voldoende ruimte om het brede gamma aan toonaangevende producten en merken op een passende manier te presenteren. De stand van ruim 200 vierkante meter belooft weer een regelrechte eyecatcher te worden en is net als vorig jaar direct te vinden tijdens het betreden van de beurshallen. Iedere beursdag zal er weer een delegatie van Shimano teamleden en consultants op de stand aanwezig zijn, om alle vragen van bezoekers te beantwoorden op het gebied van: o.a. onderlijnen, montages, hoofdlijn en molenkeuze, set-ups en aaskeuze.

Diverse leden van het Tribal team zullen aanwezig zijn. Enkele namen van de roofvis experts zijn: Willem Stolk, Chris Bloemert en het Shimano Troutteam, die de hengelsport fanaat de laatste technieken demonstreren op de grote waterbak.
De leden van het witvisteam zijn: o.a. Dieter Friederichs, Thijs Lupsen en Ron Steyvers. Het commercial team bestaande uit: o.a. feederexperts Ton Ruijs en Michiel de Kroon. Het strandteam met: o.a. Wibo Boone en Danny Goosen en niet te vergeten dé zeebaars expert en G.Loomis vliegvisteamleden.

Op de Shimano stand kan de bezoeker als primeur de allernieuwste 2014 collectie bekijken. Naast de representatieve selectie van het nieuweShimano assortiment, zoals de nieuwe award winnende Stella SW-B zeemolen, zijn tevens de nieuwe producten van de topmerken Dynamite Baits, ACE, Rapala, Storm, Trigger X, G.Loomis, Power Pro, Sufix, Williamson en Plano te vinden. Verder liggen op de stand de allernieuwsteShimano en Rapala 2014 catalogi klaar om mee te nemen. Reden genoeg om de Shimano stand een bezoek te brengen om alles te weten te komen over de noviteiten van 2014.

Compleet assortiment van Raven Hengelsport

Dit jaar is ook Raven Hengelsport vertegenwoordigd op de grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa. Zoals men gewend is van Raven Hengelsport pakken ze dit jaar weer groots uit met de beste beursaanbiedingen voor de beginnende en gevorderde visser.

Carpsquare 6

Het assortiment van Raven Hengelsport is groots te noemen. Met meer dan 10.000 artikelen op de webshop en met maarliefst vier megastores gevestigd in Almelo, Lelystad, Steenwijk en Tilburg slaat de merkslogan “Alles voor de hengelsporter” de spijker op zijn kop! Raven Hengelsportbiedt alles wat de roofvisser, karpervisser, zeevisser en witvisser nodig heeft. Van haken, hengels, voerkorven tot boilies, onderlijnen en viskleding. Noem het en Raven Hengelsport heeft het. Raven presenteert op hun stand een breed scala aan nieuwe artikelen uit de webshop, maar weet de beursbezoeker ook te trekken door de mooie aanbiedingen.

Het Raven Hengelsport team verheugd zich op de beurs en zijn bezoekers; “Neem al je vismaten mee en laat iedereen profiteren van dit top weekend! ” Voor meer informatie, check: www.raven.nl 

Utrechtse Hengelsport & Botenbeurs
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 8 t/m zondag 10 november 2013
Openingstijden: van 10.00 tot 17.00
Entree: €11,50 aan de kassa, €9 in online voorverkoop en € 10,- met kortingsbon aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree onder begeleiding van een volwassene.

CarpSquare_House_of_carp.jpg

Meer informatie over de beurs kun je vinden op de website www.hengelsportbeurzen.nl
Volg ons ook op Facebook en maak kans op unieke prijzen en vrijkaarten!

Vrijdag 8 t/m zondag 10 november zijn de Jaarbeurs hallen in Utrecht de place to be voor alle (karper)vissers. Het Carpsquare plein staat vol met stands van de bekende merken en winkeliers. Check it out!

Bekijk ook