Nieuwe boilie van BFP Baits: de Pink Punch

Al drie jaar hebben de mannen van BFP Baits niks nieuws uitgebracht, maar het is eindelijk zover. De lancering van de Pink Punch, ofwel de roze klapper!


Team van BFP Baits: De kleur van deze boilie was misschien wel onze grootste uitdaging. Ons doel, een boilie ontwerpen die het uiterlijk heeft van een aasje welke al geruime tijd onderwater ligt, ofwel een washed-out look. Maar uiteraard wel met een hoge voedingswaarde en langdurige attractie/uitlekking.

Zoet

We kunnen de Pink Punch het beste omschrijven als een zoete boilie, ondanks dat het toch 10% krillmeel bevat. Dit krillmeel hebben we enkel toegevoegd omdat we elke boilie (en dus ook deze nieuwe) uit ons assortiment een bepaalde voedingswaarde mee willen geven. Het percentage vetten en eiwitten moet altijd voldoen aan onze hoge eisen. Dit zorgt ervoor dat een boilie op lange termijn goed blijft werken. Het gros van de vetten en eiwitten in deze boilie komt overigens uit het melkpoeder.

Flavour

De Pink Punch bevat verder een hoog percentage melkpoeder, boterzuur, NHDC, zoetstoffen, toegevoegd vet en een zelfontwikkelde flavour. Deze flavour is zorgvuldig ontworpen door drie verschillende flavours te mengen met elkaar en de juiste hoeveelheden te nemen op basis van zowel pH waarde en alcoholpercentages. Zodoende is er een nieuwe flavour ontstaan waarin we het beste uit elke afzonderlijke flavour hebben gehaald (qua verhoudingen). Alcohol flavours lekken ongeacht watertemperatuur altijd goed uit. 

De roze klapper!

Hookbaits

Al met al een bijzondere boilie die al onze wensen en ideeën bevat waar we al jaren over sparren, tevens testen. Bij de Pink Punch hebben we uiteraard ook Wafters, Pop-ups, soakers en een liquid.

Zaterdag 6 april lanceren we de Pink Punch voor een zeer scherpe prijs, namelijk voor €5,99 per kilo! Bekijk de Pink Punch hier. Is je interesse gewekt? Bekijk dan zeker de webshop of kom langs op de open dag van BFP Carp Store. Deze dag scoor je namelijk nog eens 15% korting op het héle assortiment.

BFP Baits

Bekijk ook