Maak kennis met Voltium Energy

Sinds kort werken wij samen met de mannen van Voltium Energy. Een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in energieopslag, zoals outdoor batterijboxen voor het karpervissen. In deze update stellen we ze graag aan jullie voor!


Team van Voltium Energy aan het woord: Op basis van ruim 20 jaar ervaring in de batterij- en energiebranche zijn wij begonnen met het ontwikkelen van batterijen voor de industriële en recreatieve markt. Het hoofddoel was het ontwikkelen van veilige en hoogwaardige batterijen met een lange levensduur die voor verschillende soorten toepassingen kunnen worden gebruikt. Om ons doel te bereiken gebruiken we LiFePO4 (veiligste lithiumtechnologie), die licht van gewicht is en bruikbaar is onder extreme omstandigheden! Op al onze batterijen geven wij maar liefst 5 (!) jaar garantie. Daarnaast hebben we de prijzen ook flink verlaagd, dus neem hier alvast een kijkje!

In combinatie met ons hoogwaardige Smart BMS, met bluetooth®-functie, hebben we een betrouwbare en krachtige batterij met een lange levensduur gecreëerd die je op jouw smartphone kunt volgen met behulp van de Voltium Energy® APP.

Onbeperkte SuperPower op het water

Karpervissen is een uniek gevoel van vrijheid en ontspanning. Of je nu een dagje gaat vissen of een lange trip maakt, datzelfde gevoel wil je ervaren als het om je stroomvoorziening gaat. Met onze Voltium Energy® LiFePO4 accu’s in de ‘Outdoor BatteryBox’ zorg je ervoor dat jouw elektromotor, dieptemeter, telefoon, laptop, drone, camera en ander elektrisch apparatuur, nooit zonder stroom komt te zitten. De ‘Outdoor Batterybox is verkrijgbaar bij Raptor.

Voor iedere karpervisser zit er een geschikt model tussen!

De ultieme oplossing voor aan de waterkant

Lichtgewicht, robuust en gemakkelijk te verplaatsen. Met een verscheidenheid aan opties in formaat, capaciteit en aansluitingen is onze Outdoor BatteryBox zeer veelzijdig. Met de ingebouwde Bluetooth®-functie kun je eenvoudig de batterijstatus op jouw telefoon controleren. Als extra feature is het mogelijk om de Outdoor BatteryBox op te laden met onze opvouwbare zonnepanelen, zodat je tijdens jouw sessie nooit zonder stroom komt te zitten. Kortom, de Outdoor BatteryBox biedt je de ultieme stroomoplossing op en aan het water!

De Outdoor BatteryBox van Voltium Energy is o.a. waterbestendig.

Outdoor BatteryBox uitbreiden

Bij onze Outdoor BatteryBox heb je de mogelijkheid om deze uit te breiden met een 20Ah accu voor bijvoorbeeld je dieptemeter. Voordeel hiervan is dat jouw dieptemeter niet stoort zodra de elektromotor wordt gebruikt. Gebruik je de box op de kant, dan heb je simpelweg meer stroomcapaciteit met de uitbreiding. En om alles veilig te laten verlopen, zijn alle aansluitingen in de Outdoor BatteryBox beveiligd met een zekering. Met Voltium Energy® kun je met een gerust hart gaan karpervissen!

Het hele team van KWO maakt inmiddels gebruik van de batterijboxen van Voltium Energy.

Tevens bieden we een breed scala aan accessoires zoals equalizers, opvouwbare zonnepanelen, kabelsets, connectoren en nog veel meer! Neem daarvoor een kijkje op onze website. Wil je direct wat bestellen? Ga dan naar de website van Raptor.

Waar kan je de Outdoor BatteryBox kopen?

Onze Outdoor Batterybox is verkrijgbaar bij verschillende winkels in Nederland, vindt hier de dichtstbijzijnde. Een webshop die je wellicht wel zal kennen, is die van Raptor Boats. Al onze producten zijn o.a. daar te bestellen!

Klik hier om naar de webshop van Raptor Boats te gaan!

Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten, ga dan naar onze website. Daar vind je onze modellen met alle informatie die je nodig hebt. Volg ons ook op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Binnenkort lanceren we namelijk twee nieuwe producten!

Voltium Energy


Hieronder vind je een kort overzicht van alle modellen. De 150 en 210Ah zijn binnenkort beschikbaar #staytuned

Bekijk ook