BFP Carp Store opendag met op 15% tot 20% korting op het héle assortiment!

Het voorjaar staat echt op het punt van beginnen en dat betekend dat BFP Carp Store zijn jaarlijkse opendag weer houdt met flinke kortingen. Met o.a 21 meter aan Trakker stelling vind je hier het grootste Trakker assortiment van Noord Nederland. Zaterdag 6 april is de opendag en online zelfs 3 (!) dagen: 5,  6 & 7 april. Op deze dag wordt ook de nieuwe boilie Pink Punch gelanceerd!


Eigenaar Bas van den Broek aan het woord: De laatste jaren groeien we zo hard door dat de winkel voller en voller wordt. En daarom hebben we deze winter besloten de winkel volledig opnieuw in te richten om de ruimte nog beter te benutten.

Een 21 (!) meter lange stelling van Trakker.

We hebben veel nieuwe merken toegevoegd aan de winkel zoals: PB Products, Vass Waders, Enterprise Tackle en meer. Maar ook de bestaande merken zijn flink uitgebreid, met name dus Trakker, maar ook Kumu, Korda en onze eigen aaslijn BFP Baits.

De kleding van KUMU is nu ook verkrijgbaar!

Zaterdag 6 april

Onze jaarlijkse opendag houden we zaterdag 6 april, onder het genot van hamburgers en een koud biertje scoor je de hele dag 15 tot 20% korting op álles! In de webshop hanteren we drie dagen lang deze kortingen, namelijk vrijdag, zaterdag en zondag.

Kom zaterdag 6 april langs in de winkel.

Pink Punch lancering

Jullie hebben gister alles al kunnen lezen over de lancering van onze gloednieuwe boilie genaamd Pink Punch.

De nieuwe Pink Punch!

Bekijk het bericht hier, of ga meteen naar de webshop!

Bas van den Broek


Check www.bfpbaits.com en shop dit hele weekend met een dikke korting. Of bezoek deze gave karperwinkel:

Rademakerstraat 54
7881JZ Emmer Compascuum
09:00 – 17:00

Bekijk ook