Blanken = GEEN optie met Boudewijn Margadant

Op het YouTube kanaal van Trakker Benelux staat weer een nieuwe video voor je klaar! Dit keer met niemand minder dan Boudewijn Margadant, een fervent karpervisser die al op 6-jarige leeftijd aan de waterkant zat. Benieuwd naar zijn verhaal? Bekijk dan deze update!


Team van Trakker aan het woord: Boudewijn Margadant, een van ons meeste gerespecteerde team members binnen de club van Trakker Benelux. En dit is niet zonder reden! De ontelbare karpers die deze man in zijn leven heeft gevangen, halen velen bij lange na niet in hun mensenleven. Dit is dan ook een mooi bruggetje naar een gedeelte van de video waarin Boudewijn een boekje open doet over zijn leven en hoe dit is gelopen, een ronduit bijzonder verhaal waar je echt even voor moet gaan zitten.

Het karpervissen zat er al op zeer jonge leeftijd in (6 jaar oud) en je kunt je voorstellen dat hij in deze periode mega veel ervaring heeft op gedaan en precies dat proberen wij uit hem te peuteren in deze video. Geniet van de super mobiele visserij van Boudewijn Margadant. Een man met een verhaal en blanken = geen optie!

Bekijk ook