Martin SB – Nieuws – Carp Zwolle 2017

In deze advertorial kan je lezen en zien welke nieuwe producten Martin SB op Carp Zwolle zal lanceren. Daarnaast krijg je de kans om meteen al gebruik te maken van de scherpeintroductie-korting van 30% op een pakket SWEET 17 ? de nieuwe hit van Martin SB!

SWEET 17 ? introductie-pakket

Rolf Bouman aan het woord: Bestel nu het introductie-pakket van SWEET 17 rechtstreeks bij Martin SB en haal het op in Zwolle. Voor slechts ?19,95 bestel je het pakket bestaande uit 1 kg SWEET 17 20mm boilies, 250ml Super Smog en een pot SWEET 17 pop-ups in natural en fluor. Dit betekent een korting van bijna 30% op de normale prijs!

Bestellen kan nu via email: contact@martinsb.com o.v.v. SWEET 17 intropakket ? LET OP! Op Carp Zwolle kan je dit pakket ook aanschaffen, maar OP=OP! Degenen die mailen zijn verzekerd van het pakket. Check ook de nieuwe video hier:

Nieuwe, wateroplosbare pop-ups

Martin SB zit nooit stil, zelfs na ruim een kwart eeuw ervaring is het bedrijf continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Op Carp Zwolle introduceert Martin SB een nieuwe range aan wateroplosbare pop-ups. Naast de onovertroffen flavours wasemen de nieuwe pop-ups nu ook langdurig natuurlijke ingredinten uit en is de drijfkracht en -duur verder verbeterd. Vooralsnog zijn deze nieuwe pop-ups alleen verkrijgbaar in de smaken SWEET 17 en Krill & Liver, maar er wordt druk gewerkt aan andere flavours.

Super Smog range verder uitgebreid

De onovertroffen werking van Super Smog is niet ongemerkt gebleven in karpervissend Nederland. Martin SB heeft op verzoek van vele klanten de range verder uitgebreid met de smaken Monster Crab en SWEET 17, uiteraard zullen alle 9 smaken tijdens Carp Zwolle ruim verkrijgbaar zijn. Check nu ook de nieuwe productvideo:

Voor meer informatie over de SWEET17 en alle andere producten van Martin SB surf je naar dewebsite, of bekijk deFacebook pagina.

Bekijk ook