ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Transfer in karperland: Jelmer Simmes kiest voor Originals!

Vers van de naald, een bijzondere transfer in karperland! Recent kwam ons namelijk ter oren dat Jelmer Simmes de overstap heeft gemaakt naar Originals. Deze Nederlandse firma timmert hard aan de weg en is daarom enorm blij en enthousiast over deze nieuwe aanwinst. Lees hieronder meer over deze keuze!


Team Originals aan het woord: De geruchten gingen inderdaad al wat langer, maar inmiddels is het hoge woord er uit: deze zomer zijn wij een super toffe samenwerking aangegaan met Jelmer Simmes. Je kent Jelmer waarschijnlijk van zijn interessante films op Youtube en van zijn gave avonturen in Frankrijk.

Jelmer is bekend van zijn gave films en vlogs op Youtube.

Voor ons een bijzonder waardevolle toevoeging omdat deze visser extreem veel vist op verschillende wateren. Door deze vele vlieguren kunnen we dus nog sneller producten testen in de praktijk en dat betekent uiteindelijk sneller en beter, nieuwe producten op de markt brengen. Wacht maar af, er staan gave dingen op de planning.

De keuze van Jelmer Simmes

Jelmer Simmes aan het woord: Afgelopen maanden heb ik meerdere merken uitvoerig getest. Ik zocht namelijk een aasmerk wat precies binnen mijn visserij past. Hardheid, structuur en smaak van het aas zijn voor mij bij de eerste indruk altijd leidend. Bij Originals had ik hierover direct een goed gevoel. Toen ook de vangsten nog eens zeer goed waren, was ik eigenlijk al behoorlijk overtuigd.

Afgelopen maanden zijn er héél wat uurtjes aan de waterkant versleten, avonturieren zit bij Jelmer in het bloed!

Toch is er nog een factor die ik erg belangrijk vind en dat is namelijk de betaalbaarheid van het aas. Op mijn socials en Youtube heb ik een grote groep jonge volgers die begrijpelijkerwijs altijd zoeken naar betaalbaar aas. Bij Originals is de prijs/ kwaliteitsverhouding echt uitstekend. Afgelopen periode heb ik gezien dat hoogwaardig kwaliteitsaas best betaalbaar kan zijn. Kortom: ik ben bijzonder blij met deze samenwerking en dat ga je aankomende maanden veelvuldig terugzien in mijn films.

Reken maar dat het aas uitvoerig getest is afgelopen zomer in het Franse land.

De ‘voorlopige’ favorieten!

Ben jij één van de vissers die Jelmer volgt? Dan kunnen we alvast verklappen dat hij nu al enkele favorieten in de Originals Range heeft. Tijdens zijn eerste sessies waren de producten uit de Krill Caramel favoriet. Vooral de boilies, pop-ups en hard hookbaits deden het afgelopen zomer erg goed bij Jelmer.

De Krill Caramel behoort inmiddels tot Jelmer zijn favorieten!

Eerlijk gezegd waren we hierover niet verbaasd, maar vertrouwen in een product is ontzettend belangrijk en dan is de Krill Caramel misschien wel één van de beste producten op de markt. Dit najaar zal Jelmer fanatiek aan de slag gaan met de Bloodworm en Original-B1, dus hou zijn socials in de gaten. Er staan mooie dingen te gebeuren!

Hou Jelmer zijn socials in de gaten!

Tot de volgende keer!

Team Originals


Bekijk alle producten van Originals op hun webshop! Volg ze ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes én bekijk Jelmer zijn avonturen op het Twincarp Youtube-kanaal!

Bekijk ook