Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

De eerste nachtvorsten zijn inmiddels geweest. Binnenkort zal de winter écht binnen treden. Klote, maar het is niet anders. Tijd om lekker warm binnen te zitten en lekker karperfilmpjes te kijken. Deze week de volgende toppers:

Karpervissen in Frankrijk met Pieter en Vincent – Avontuur & Bakken

‘Carp & Nature Brothers’ bestaat uit een groep vrienden. Hierbij staat vissen in de natuur centraal. Pieter & Vincent zijn dit keer in Noord-Frankrijk geweest. Na 3 nachten gevist te hebben en maar 1 karper zijn we naar een andere stek gegaan. Uit eindelijke wisten we in totaal 5 meervallen te vangen 17 karpers en 4 brasems. Tip van de week: Durf keuzes te maken als het niet loopt!

Pieter-Vincent-Frankrijk

Klik op de afbeelding om het toffe filmpje te zien!


Karper Magazine ‘Oude rotten’ met Alijn Danau & Wesley Smits

Alijn Danau is toch wel de eindbaas van alle bazen in Karper vissend Nederland en België. Wesley Smits zocht ‘m op en maakte samen met Alijn een schitterend artikel in Karper 81 en legde dit ook nog eens op video vast. Lees het complete interview in Karper 81. Check nu de preview op KWO!

Alijn-Danau-Karperfilmpjes

Een echte MUST SEE is dit filmpje waarin Alijn openhartig over zijn leven vertelt.


Karpervissen op de grote Franse meren – Team Nash

Onze vriend Frank Pizon stuurde dit Nash RAW filmpje in. Hij heeft wat fraaie beelden gebundeld van zijn vrienden op een aantal prachtige grote Franse meren. Het filmpje is kort maar zeker spectaculair!

KF-Nash

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  


Uitzetting mega SKP op film vast gelegd! 

Afgelopen zaterdag was er een grote uitzetting van spiegelkarpers. Het artikel kun je HIER teruglezen. Onze Vis-Style vriend Robert Grootenboer maakte deze leuke recap. Check it out!

SKP-Robert

Bekijk het filmpje van Robert (Visstyle) Grootenboer op Karperfilmpjes.nl !

Dit was hem weer voor deze week. Heb je zelf een leuk filmpje voor Karperfilmpjes.nl, stuur dan het linkje naar info@karperfilmpjes.nl en wie weet zie jij jezelf volgende week terug.

Michiel Pilaar

De filmpjes van deze week zijn weer heerlijk: wat dacht je van Wesley’s interview met Alijn Danau, we zien Pieter en Vincent op openbaar water aan de slag, Nash Team en het Mega SKP!

Bekijk ook