KWO Boulevard – Nederlandse UNITS

Bij het vissen weet je het nooit: óf je moet superveel moeite doen voor een enkel klein visje óf de BAKKEN vliegen je om de oren… In deze Boulevard is dat laatste het geval, want wát een prachtige, grote vissen komen er voorbij! En het gros nog in Nederland ook… Die wil je gewoon even gezien hebben! Daarnaast kom je leuke, spannende en inspirerende video’s tegen. Bekijk de KWO Boulevard snel!


Voorjaarskarpers met Oli Davies!

Iemand van wie we altijd veel kunnen leren is Oli Davies van Nash! In deze mooie video laat deze Engelse visser alle ‘ins en outs’ van het vissen in het voorjaar zien en legt hij uit hoe je het snelst succes kan hebben. Een bron van inspiratie voor je voorjaarsvisserij. Bekijk ‘m snel!


Adventures Unlocked op een ONBEWOOND EILAND!

Hoe cool is het om met je kajak naar een onbewoond eiland in een rivier de varen en vanaf daar te vissen? “Heel leip” dachten Nappie en Mark de Zwart. KOEL was het echter niet, want de mannen waren even vergeten dat Frankrijk werd geteisterd door een hittegolf. Check nu deel 9 van Adventures Unlocked waarin jullie een zoektocht naar schaduw én rivierbakken voorgeschoteld krijgen!

Dat het een ‘adventure’ werd dat staat vast. Bekijk de gave film HIER!

BAK van de week: Nederlandse BUFFEL van GROOT WATER!

Inderdaad: het voorjaar van Sander van Duinen-Kaars was in één klap GESLAAGD! Hij ving namelijk een MEGA-GROTE buffel van Nederlands groot water, een fantastische spiegel! Dromen werden werkelijkheid… Geweldig man!

Wát een vangst! Dit is toch MEGA LEIP?!

WestCoastBaits verlaagt boilieprijzen flink!

Shelf Life boilies al vanaf €4,99 per kilo. Neem snel een kijkje in het assortiment van WestCoastBaits en sla voordelig in! Je hebt keuze uit maar liefst vijf smaken; zoet, gekruid en krill. Klik HIER voor meer info!

Goedkoop boilies inslaan? Klik dan snel HIER!

Karper in de Bollenstreek met VIS TV!

Oer-Hollands karpervissen in de Bollenstreek. Dat kun je bekijken in onderstaande video waarin de mannen van VIS TV hun geluk gaan beproeven met het pennetje. Gaat het lukken? Bekijk het hieronder!


Bak gevangen rond de paai? Zo ga je er goed mee om!

Carp Care is wat de Shimano mannen betreft één van de belangrijkste topics binnen de karpervisserij. Zeker bij grote vissen is de kans op een (blijvende) beschadiging aanwezig! Nu we richting de paai gaan en de kans op een grote vis toeneemt, delen de mannen hun kijk op dit verhaal en leer je hoe je op de juiste manier omgaat met jouw gevangen vis! Lees het belangrijke en leerzame artikel HIER

Je wilt natuurlijk niet dat een prachtige vis als deze beschadigd raakt!

Pilaar & Hofman Op Tour in Februari!

6 nachten, 6 wateren en dat in februari… GEK of juist een mooie UITDAGING? Eén ding is zeker; Mark Hofman en Michiel Pilaar stonden voor een mooie challenge vlak na de Carp Den Bosch beurs. Zouden de mannen een serie bakken kunnen strikken in winterse omstandigheden? Check snel de film voor het antwoord en bekijk hieronder alvast het eerste kwartiertje!


Mooiste kanaalspiegel van Nederland?!

Een vangst waar je met open mond naar staat te kijken… Dat geldt zeker voor deze vis van Rob van de Kruijs! Een uiterst fraai schubbenkleed, tonnetje rond én ze passeerde de 20 kilo grens: reden genoeg om jezelf af te vragen of dit misschien wel de mooiste kanaalspiegel van Nederland is. Want inderdaad, hij ving deze vis gewoon in eigen land! Eén ding is zeker, het voorjaar van Rob is in elk geval geslaagd!

De mooiste kanaalspiegel van Nederland?!

Throwback: Targets van Thiels #3: Finale op de voerstek!

Na de succesvolle delen van de sessie van Ian Thiels en Michiel Pilaar in Frankrijk is het in deze video tijd voor de grote finale. Met nog 48 uur op de klok is het grote doel om nog één grote vis uit de Franse kanaaltjes te peuteren! Gaat dat lukken? De spannende video bekijk je op de Community!

Het drieluik van Pilaar & Thiels op de Franse kanalen MOET je gewoon bekeken hebben!

Beste trip OOIT van TwincarpNL in Frankrijk!

In deze gloednieuwe film gaat Jelmer Simmes SOLO karpervissen in Frankrijk en misschien was het wel z’n BESTE TRIP OOIT! In deze film van meer dan twee uur kunnen jullie genieten van een prachtig avontuur met mega veel live runs, prachtige natuur en schitterende vangsten. COOL!!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we in het voorjaar beland zijn, zijn de vissen lekker los. Daarom krijgen we zeker weten genoeg vangsten binnen! Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Rik van Heugten met wel een héle mooie kanaalspiegel!
Danny Bogman met een absolute ‘Maas-klapper’!
Martijn Marijnisse viste een mooie sessie in Frankrijk!
Erwin Vos besteedde koningsdag bijzonder goed… De hengels erin houden was op den duur zelfs de grootste opgave;-)
Sven van Meel met een gigantische spiegel, die waarschijnlijk nog ouder is dan hij zelf;-)
Boris van Wijk in z’n nopjes met deze grote voorjaarsspiegel!
Koen Koops snapt het spelletje als geen ander en ving deze Nederlandse buffel van buitencategorie!

FOTO van de week: SFEER in de Ebro…

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtige nachtelijke sfeerplaat die Snoo van Cuyten vastlegde tijdens een bootsessie in de Ebro. Wat een fantastische plek is dat!

Sfeertje, of niet?!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 1.000 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €6,67 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook