KWO Boulevard – een Frans PB & onderwater spektakel!

Een gave onderwaterfilm, handige vakantietips en wat spectaculair archiefmateriaal van de KWO Community! In deze Boulevard kom je weer interessante dingen tegen uit ‘karperland’. Benieuwd? Lees dan snel verder!


Onderwater met Underfishing!

Onderwatervideo’s zijn altijd gaaf om te kijken en ook deze is zeker geen uitzondering! Super leerzaam om te zien hoe karpers zich in kristalhelder water gedragen en hoe je daar op in kan spelen als visser. Bekijk hieronder de video van Underfishing!


Nieuw Frans PB voor Oldrik Pirard!

Wat een prachtige platen zijn dit van Oldrik Pirard. Hij ving laatst een nieuw PB in Frankrijk en deze klokte 25,6 kilo!

Oldrik Pirard met z’n nieuwe PB!

Oldrik was natuurlijk ‘over the moon’ met deze vis!

Een dikke bak van 25,6 kilo!

Van harte gefeliciteerd Oldrik met deze prachtige vangst!

Een echte Franse BEUKER!

XXL Interview met Davy Claus

Het is ongekend wat een energie en toewijding Davy Claus door de jaren heen in het karpervissen heeft gestoken. We vroegen Chris de Clercq om een XXL interview met hem op te nemen en dat heeft geresulteerd in 2 toffe delen. In het eerste deel zoomen de mannen in op Davy’s jeugd, zijn ontwikkeling als visser, alles over aas én zijn successen! Bekijk het interview op de Community!

Davy gaat in het XXL Interview onder andere dieper in op zijn ontwikkeling als visser!

BTW Revealed: La Saule Paquot – Marvin & Jack

Midden in de Franse Champagnestreek ligt het idyllische water La Saule Paquot, een BTW met een prachtig bestand aan grote vissen en unieke spiegelkarpers. Marvin en Jack reisden naar deze bestemming van The Carp Specialist af en beleefden een mooi avontuur. Benieuwd wat ze van dit BTW vonden? Lees dan snel deze BTW Revealed!

Lees HIER de BTW Revealed van Marvin en Jack!

Kan je meer karpers vangen met wafters?

De karpervisserij heeft door de jaren heen verschillende soorten aasje zien opkomen. Eén van de meest besproken ‘nieuwtjes’ is de wafter. Dit subtiele, gewichtloze haakaas wordt onder water eenvoudig opgezogen door de karper. In dit artikel leggen we uit wat wafters zijn en geven we drie tips om ze succesvol in te zetten!

Het vissen met wafters heeft veel voordelen! Lees het in DIT artikel!

Poldervissen op KARPER in Gelderland met MP!

In april 2020 begon Pilaar aan een challenge, namelijk een karper vangen in alle 12 provincies van Nederland! De plannen werden gesmeed en iedere trip zou hij zich laten vergezellen door een KWO Member of een bevriende visser. In deze video kunnen jullie gaan kijken naar de aftrap in de provincie Gelderland.


Community archief: Undercover in France met Mark Hofman

Uit de oude doos: Wauw, wat een prachtige stek bevist Mark Hofman in dit tweede deel van zijn Alpentrip. Het gaat niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk lijkt het op een topsessie te worden. Een gouden klassieker, om het zo maar eens te zeggen. Bekijk deze aflevering uit het archief op de Community!

Bekijk HIER de aflevering van Undercover in France!

Op visvakantie? Bekijk deze video van The Carp Specialist!

Ben je van plan om op visvakantie naar De Karperhoeve te gaan? Bekijk dan onderstaande video waar er gestrooid wordt met tips voor het vissen op de wierrijke wateren. Bas van Klaveren vraagt Nico & Timmy de oren van het hoofd en daar komen nuttige tips uit. Super handig!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat de zomer in volle gang is, zijn de vissen lekker los. Daarom krijgen we zeker weten genoeg vangsten binnen! Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Pieter van de Werfhorst met een kogelronde schub!
Dennis Lenior dook de polder in en met succes!
Theo Rass met een oer-Hollandse schubkarper!

FOTO van de week: zoete dromen;-)

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een superleuke foto die de maat van Ringo Jacobsen doorstuurde. Z’n zoontje zal vast dromen van de mooiste karperavonturen op deze manier, of toch nachtmerries?!

Superleuk!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook