KWO Boulevard – de BEURS is van start, MONSTERKARPERS & bootvisavonturen!

Het karperspektakel is begonnen: Carp den Bosch! Alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van karpervissen is aanwezig. ‘Be there!’ Blijf je thuis? Neem dan op je gemak deze gloednieuwe Boulevard door waar je op de hoogte wordt gebracht van alle product-nieuwtjes, ijskoude MONSTERVANGSTEN, avontuurlijke bootsessies, droomvideo’s en effectieve wintertips… Fijn weekend!


MEGA WINTERTRIP in Frankrijk – Jelmer Simmes

In deze video gaat Jelmer Simmes samen met vismaat Roy karpervissen in Frankrijk tijdens een WINTER TRIP! Het was een ongelooflijk vet avontuur die ze nooit meer zullen vergeten. En daar kunnen wij nu van gaan meegenieten! Check snel deze gloednieuwe film en doe óók mee met de give-away!


Dit kun je verwachten op Carp den Bosch: NIEUWE producten en BEURSDEALS!

Niet alleen KWO, maar nog meer dan 100 (!) andere merken zijn dit weekend aanwezig op de GROOTSTE karperbeurs van Europa. Toffe deals, PRIMEURS, bekende karpervissers en nog veel meer, je leest het allemaal hieronder!

Uiteraard zijn wij van KWO ook weer van de partij op Carp den Bosch!

Wanneer je een e-ticket voor Carp Den Bosch 2024 koopt, krijg je gegarandeerd toegang tot Europa’s grootste karperbeurs. Met een e-ticket op zak hoef je niet in de rij te staan bij het ticketloket en bespaar je €2 op de entreeprijs ten opzichte van kopen op de dag zelf. Koop ‘m HIER als je deze nog niet hebt!

Bekijk de plattegrond HIER!

Op de ruim opgezette stand in hal 2 (standnummer 207) zijn onder andere Michiel Pilaar, Mark Hofman, Remy van Os en Marco Nap te vinden. Kom langs voor een gezellig praatje, een foto en bekijk natuurlijk de nieuwste producten uit het kleding- en KWO Specials assortiment! Meer info vind je HIERRR…

Ook zijn de KWO Specials weer RUIM op voorraad op Carp den Bosch!

Italiaanse monsterkarpers #1 – Betaalwater Challenge

Na een handvol Betaalwater Challenge video’s die in Frankrijk zijn opgenomen gaan de KWO boys nu op jacht naar monsterkarpers in een nieuw land. Na het afwegen van diverse ‘big carp lakes’ is de keuze gemaakt voor het bizarre betaalwater Ghost Park Lake! Midden december zijn 10 bekende vissers de strijd met elkaar aangegaan en het resultaat van deze battle, dát zien jullie in de gloednieuwe FILM op de Community…

Een bont gezelschap met Arjan Braad, Nicky Helsens, Menno van Dalen en Miranda Spierburg als nieuwe gezichten van de BTW Challenge!

15 hectare water, 4 nachten de tijd, een BI-ZAR karperbestand en 10 tot op het bot gemotiveerde karpervissers die vooral niet van elkaar willen VERLIEZEN… We kunnen wel zeggen dat de nieuwe Winter Challenge video op Ghost Park Lake mooie ingrediënten bevat. Deze MOVIE wil je dan ook zeker niet missen. Bekijk ‘m HIERRR!

Een ’tipje van de sluier’: er komen BIZARRE vangsten voorbij in de nieuwe Betaalwater Challenge. Bekijk HIER de film!

WINTERBAK van de week voor Ruben!

Hoppa! Dit soort vangsten zien we graag. Ruben Rademakers mocht van de week deze machtige WINTERBAK op de mat verwelkomen. Wat een vis en wat zit ‘ie vol! Het gewicht? Tja, dat is ook voor ons achter de schermen gebleven maar dat het een knap staaltje wintergoud is, dát is wel duidelijk. Lekker Ruben!

Wat een BEUKER!

Carp den Bosch: niet zonder Shimano natuurlijk!

Shimano zal ook deze editie aanwezig zijn met alle karperproducten op Carp den Bosch. Hengels, molens, lijnen, accessoires en aas. Op de Shimano stand (319 – hal 3) staan naast de Shimano experts ook de Team Tribal leden uit Nederland, België en Duitsland. Zij voorzien je van alle tips & tricks om nog meer uit je visserij te laten halen. Klik HIER voor meer info…

Op zoek naar een nieuwe karpermolen? Ga zeker langs bij Shimano, stand 319!

Deze KARPERBOOT staat boven aan ons verlanglijstje!

Bootvissen op karper is voor avontuurlijke karpervissers “the way to go”. Het Nederlandse Raptor Boats is een ware snoepwinkel voor iedereen die op zoek is naar de meest uiteenlopende rubberboten en accessoires. In deze video krijgt Pilaar de nieuwste versie van hun vlaggenschip, de X-470, te zien van Raptor eigenaar Bram. Bekijk hieronder de video voor Pilaars bevindingen!


Effectief voer gebruiken in de winter – Davy Claus

In de winterperiode is ‘voeren’ misschien wel het grootste ‘dingetje’ van allemaal. Davy Claus, een diehard karpervisser pur sang die al tientallen jaren ervaring in het karperwereldje, vist ook in de winterperiode efficiënt door. In deze update onthult hij zijn inzichten en tactieken op vlak van voeren in de koudste tijd van het jaar. Hou je klaar voor enkele echte eyeopeners die je ongetwijfeld aan het denken gaan zetten. Lees het super leerzame artikel HIER!

Als er iemand is die weet wat WINTERVISSEN is, dan is het Davy Claus wel. Lees HIER z’n tips!

Bootvissen op de Randmeren met Peter Vlasveld!

Met een gehuurde boot van Veluwe karperboot gingen ze op pad: Peter Vlasveld en Timmy! Je snapt wel, dat werd een gaaf avontuur. Midden op de Randmeren beleefden ze een gave bootsessie en daar werd een mooie video van gemaakt. Denk jij of ze iets gevangen hebben? Kijk snel de video!


Spiegelkoningin Savannah!

Tja, zo kunnen we haar wel noemen! Want wat een prachtige spiegels weet Savannah van Duijn keer op keer te verleiden, zelfs in de winter… Samen met haar vriend viste ze pas een echte TOPSESSIE!

Oefff, wat een prachtige spiegel!

De kou? Dat deert haar niet, want van zulke vissen krijg je het vanzelf warm. Respect hoor!

Winterse vangsten die als vanzelf een glimlach op je gezicht toveren!

Savannah weet iedere keer weer de goede stekken te vinden en dat betaalt zich dubbel en dwars uit. Want wees nou eerlijk, zulke vissen, dat is toch genieten?! Wij vinden in ieder geval van wel, geniet dus van deze mooie WINTERSE plaatjes!

WOW! Een perfecte wintervangst…

Voltacase aanwezig op Carp den Bosch met nieuwe producten!

Yesss, het is zo ver: Carp Den Bosch 2024! De mannen van Voltacase zijn ook aanwezig met een grote stand. In de afgelopen periode hebben zij verschillende, nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Deze kun je allemaal bekijken op stand 131, hieronder alvast een voorproefje! Lees verder…

Kom jij ook een kijkje nemen op stand 131 van Volta Case?

Instagram tip: jd_carp_adventures

Regelmatig tippen we een Instagram profiel uit die het volgen meer dan waard is. Deze week willen we het account van Jordie Deelen aka ‘jd_carp_adventures‘ onder de aandacht brengen. Jordie weet regelmatig de krenten uit de pap te vissen en dat is goed te zien op zijn profiel. Wat een pareltjes van vissen. Volg ‘m dus zeker!


NIEUWE Trakker Tempest RS en GRATIS prijzen winnen op Carp den Bosch

Trakker Products trapt 2024 met een aantal innovatieve producten, waaronder de snelle Tempest RS! Een shelter die nog sneller op te zetten is, dan zijn voorganger. Daarnaast komen de mannen met een nieuwe range aan kleding, een nieuw waadpak en kun je dit weekend op Carp Den Bosch prijzen winnen middels een grijpmachine! Klik HIER voor meer info!

WIN jij een Trakker Tempest RS?

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin de winter zitten, is het vissen misschien wat lastiger. Maarrr, we krijgen zeker weten genoeg vangsten binnen! Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Harald van der Graaf deed meteen goede zaken aan het begin van dit jaar!
Een ijskoude ‘polderbeauty’ voor Kees Vaags.
Ian Moore met een LEGENDARISCHE Engelse spiegel!
Jori Aarts pakt goed uit deze dagen…
Hij ving een aantal schitterende spiegels!
Winters genieten!
De Vlaamse ex-karpervisser Jo Mebis houdt zich tegenwoordig vooral bezig met het najagen van de grootste meervallen van de Benelux. Een beetje sneeuw hield hem niet tegen want hij wist een waar monster te vangen vanuit z’n bellyboat!
De eerste vis van 2024 is ook binnen voor Roy Nijkamp!
Jelmer Simmes met een gave Franse schubbemans!

FOTO van de week: uit de oude doos op Cassien…

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtige plaat uit ‘de oude doos’. Een legendarische dubbelfoto van Paul Lenglez en John van Eck op het magische Cassien. Deze plaat zegt dus écht meer dan 1000 woorden. Supergaaf!

Legendarisch!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook