Voltacase aanwezig op Carp den Bosch met nieuwe producten!

Nog iets minder dan een week en dan is het eindelijk zo ver: Carp Den Bosch 2024! De mannen van Voltacase zijn ook aanwezig met een grote stand. In de afgelopen periode hebben zij verschillende, nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Deze kun je allemaal bekijken op stand 131, hieronder alvast een voorproefje!


Team van Voltacase: Het Nederlandse bedrijf Voltacase zal met een goed gevulde stand (131) aanwezig zijn op Carp den Bosch 2024! Voltacase staat bekend om de slogan ‘More power Less Weight’. Voltacase biedt namelijk een probleemoplossing in mobiele stroomvoorziening (niet alleen) voor karpervissers. Voltacase zal op Carp den Bosch aanwezig zijn met onder andere de hoogwaardige en waterdichte Outdoorcases tevens met een serie aan nieuwe producten die je hieronder vindt.

‘More power Less Weight’, de slogan van Voltacase!

Altijd voldoende stroom aan de waterkant met het Voltacase Folding Solar Panel 200W

Het Voltacase opvouwbare zonnepaneel 200 Watt is uiterst geschikt om je accucases opgeladen te houden wanneer je aan de waterkant bent. Zit je nou te vissen op een water zonder stroomvoorzieningen om je accucases op te laden? Dan is dit zonnepaneel de perfecte oplossing!

Nooit meer zonder stroom.

Wanneer je de accu niet gebruikt kunt u het zonnepaneel aansluiten op de accu d.m.v. de meegeleverde andersonaansluiting. Het paneel zal afhankelijk van de lichtintensiteit en plaatsing van het paneel tussen de 10 en 17 Ah per uur bij laden. Uit de test door onze consultants is gebleken dat je nu met gemak meerdere weken kunt vissen zonder de accucase op te laden op netstroom.

Gemakkelijk mee te nemen en waterdicht!

Specificaties
– laad je accu eenvoudig op en kom nooit zonder stroom te zitten aan de waterkant.
– Gemakkelijk mee te nemen.
– Waterdicht zonnepaneel
– WIN 500- MPPT Zonnecontroller deze is tevens uit te lezen via de app.

Compact van formaat.

Nieuw in het assortiment: Victron 12/375 omvormer

De Victron Phoenix 12/375 omvormer is een zuivere sinusomvormer met een uitgangsvermogen van 375 watt. Wil jij aan de waterkant zorgeloos kunnen genieten van je 230 volt apparaten? Dat kan met de Victron Phoenix 12/375 omvormer! De Victron Phoenix 12/375 omvormer maakt van 12 volt, 230 volt. Zo kun je aan de waterkant gemakkelijk je voerbootaccu’s opladen.

De Victron Phoenix 12/375 omvormer!

Zuivere sinusomvormer – De Victron Phoenix 12/375 omvormer is een zuivere sinusomvormer. Een zuivere sinusomvormer heb je nodig wanneer je bijvoorbeeld een laptop, snellader of verlichting wilt gebruiken.

Deze heb je nodig wanneer je bijvoorbeeld een laptop, snellader of verlichting wilt gebruiken.

Een zuiver sinusomvormer wilt zeggen dat de uitgangsspanning van de omvormer precies hetzelfde is als thuis uit het stopcontact komt. Hier kun je dus zonder problemen alle apparaten op aansluiten.

Het team van Voltacase ziet je graag op stand 131!

Team Voltacase

Bekijk ook