[VACATURE] KWO zoekt parttime magazijnmedewerker!

Naast dat we dagelijks bezig met het maken en publiceren van toffe content, moeten ook de producten voor onze webshop klaargemaakt worden. Vooral op gebied van onze aasrange zijn dat aardig wat klusjes waar we HULP BIJ ZOEKEN. Ben je dus op zoek naar een toffe bijbaan? SOLLICITEER dan hieronder!


Heb je altijd al in de hengelsport willen werken? Bij KWO zijn we op zoek naar een gedreven persoon die op zoek is naar een toffe bijbaan; circa 4 tot 6 uurtjes per week in Utrecht (tussen 08.00 en 17.00)

Word jij onze nieuwe ‘Jelle Kassies’?

Jelle Kassies, wie kent hem niet?! Al jaren actief binnen KWO, maar door een stage in het buitenland zijn we op zoek naar een vervanger. Hoe zagen de werkzaamheden van ‘Jelle’ eruit?

  • boilies in de stellingen leggen en deze periodiek tellen;
  • potjes pop-ups, hard hookbaits en powder coating vullen;
  • bovenstaande potjes voorzien van een sticker.
Ben je minimaal 16 jaar en woon je in de buurt van Utrecht?
Solliciteer dan hieronder!

Dit zijn de drie voornaamste taken, het kan dus voorkomen dat hier andere werkzaamheden aan worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan het schoonhouden van ons magazijn, ondersteunen bij kantoorproducties en andere webshop-gerelateerde zaken.

Redenen waarom je ABSOLUUT moet sollicteren

Naast de goede secundaire voorwaarden (bedrijfskleding, inkoopvoordeel en meer…), kom je werken bij een jong en dynamisch team met korte lijnen! We hechten veel waarde aan samenwerken, sfeer, kwaliteit, humor en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn we flexibel, ondersteunen je waar nodig en bieden je een goede beloning voor je werk.

Maak alvast kennis met je toekomstige collega’s ;-).

Hoe en wanneer kan je solliciteren?

Ga jij voor het maximale, ben je geordend en kan je zelfstandig werken? Dan zoeken we jou! Je bent daarnaast iedere week 4 tot 6 uur beschikbaar (niet in het weekend), woonachtig in de regio Utrecht en minimaal 16 jaar. Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Stuur dan je gemotiveerde sollicitatie per e-mail met CV en foto naar Rik Aldenkamp op redactie@karperwereld.nl, waarin je ons overtuigd waarom JIJ de persoon bent die wij zoeken.

We laten alle kandidaten per e-mail weten of ze uitgenodigd worden voor een gesprek.

Wie weet tot snel!

Team KWO

Bekijk ook