De NIEUWE Trakker Tempest RS en GRATIS prijzen winnen?!

Trakker Products trapt 2024 met een aantal innovatieve producten, waaronder de snelle Tempest RS! Een shelter die nog sneller op te zetten is, dan zijn voorganger. Daarnaast komen de mannen met een nieuwe range aan kleding, een nieuw waadpak en kun op Carp Den Bosch prijzen winnen middels een grijpmachine?!


Team van Trakker aan het woord: Het is een gloednieuw jaar, dus wat is een beter moment om gloednieuwe producten te lanceren, waaronder de geweldige nieuwe Tempest RS!

Hij staat nog sneller dankzij het ‘rapid knuckle system’!

Chris ‘Bones’ Holmes onthult de nieuwste versies van onze toonaangevende snel op te zetten shelter – de Tempest RS – met een aantal belangrijke upgrades ten opzichte van de vorige modellen om niet alleen het gebruikerscomfort en de bescherming tegen de elementen te verhogen, maar ook om de RS nog sneller op te zetten dan zijn voorgangers!

Er zijn ook nieuwe accessoires voor de Tempest RS range, nieuwe high-performance kleding, nieuwe heavy-duty waadpakken en een mooie aanvulling op het Armolife cookware assortiment voor degenen die graag koken aan de waterkant! Kortom, onze stand wil je aankomend weekend zeker bezoeken op Carp Den Bosch.

Maak kans op GRATIS producten

Op onze stand in Den Bosch (300 & 305) vind je aankomend weekend een grijpautomaat, zo eentje die je normaal op de kermis vindt. Bij aanschaf van één of meerdere artikelen krijg je een voucher om éé keer te grijpen. De grijpmachine zit vol met ballen gevuld met Trakker end-tackle en ander kleine gadgets. MAAR de absolute hoofdprijs is de nieuwe Trakker Tempest RS!

WIN jij een Trakker Tempest RS?

Zien we jou aankomend weekend ook op Carp Den Bosch?

Team Trakker

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook