Sonik Xtractor Pro – Praktijkervaring van Remy van Os

In het seizoen van 2023 kwam Sonik met een vernieuwde versie van hun telescopische karperhengels: de Xtractor Pro. In deze video neemt Marco Nap de eigenschappen met je door en vertelt Remy van Os over zijn praktijkervaring met deze nieuwe hengelserie!

De Xtractor’s van Ossie hebben al heel wat meegemaakt!

Wat is er nieuw aan de Xtractor Pro?

Deze hengel kan je zien als een vernieuwde/ geüpgraded variant van de zeer gewilde Xtractor hengel. Zo maakt de PRO range gebruik van 1K (geweven) carbon, wat de hengel nóg sterker maakt!

De Xtractor hengels zijn nu nóg sterker geworden!

Verder is de reelhouder nu 18 millimeter in plaats 17, waardoor er meer ruimte is voor grotere molens. Daarnaast is er meer gelet op details, zoals: de blauwe wikkelingen op de hengels, een metalen “einddop” met logo, lijnclip en anti-frap topoog. Dat laatste voorkomt overigens wikkelingen om het oog tijdens het werpen. Kortom, de hengels zien er niet alleen beter uit, ook de prestaties zijn aanzienlijk verbeterd!

De blauwe details op de hengel geven ‘m een stoere look.

Past deze hengel bij mij?

Al vanaf €119,- kun je een Xtractor Pro hengel scoren, afhankelijk van het model en bij welke retailer je hem aanschaft. Je kunt kiezen uit een ‘shrink’ of ‘kurk’ uitvoering, een 9 en 10 feet model en verschillende testcurves.

De Xtractor Pro hengels zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen.

Benieuwd of deze hengel een goede keuze is voor jou? Check dan de video!

Video

➡️ Bestel de Sonik Xtractor Pro direct: klik hier

00:00 Intro
00:56 De nieuwe 1k Carbon Blank
01:18 Modellen, Lengtes en testcurves
01:55 Afwerking van blank en ogen
03:04 Prijs van de hengels
03:17 Sonik Insurgent & Xtractor Pro molens
04:18 Pilaar & Ossie in Frankrijk 2023
05:26 Ossie’s ervaring uit de praktijk

KWO Redactie


Op zoek naar een betaalbare karperhengel met een goede prijs- kwaliteitsverhouding? Dan is de Xtractor PRO zeker een aanrader! Lees hier meer over de hengel op de site van Sonik of klik hier voor een artikel met meer informatie op KWO.

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook