KWO Boulevard – volop ACTIE in België & werken in de hengelsport?!

De diversiteit aan facetten bij het karpervissen is enorm en ook in deze Boulevard kom je zo ongeveer ALLES weer tegen. Wacht dacht je van oer-sterke rivierkarpers, een lading NIEUWE producten en iconische karpersessies? Inderdaad, neem de nieuwe KWO Boulevard maar gelijk even door!


BelgiumBanx met Alan Blair & Oli Davies

Het ‘EuroBanx-duo’ is back, oftewel Alan Blair en Oli Davies, maar nu met ‘BelgiumBanx’! Deze week lanceerde Nash een keigave nieuwe video waarin de heren uit Engeland achter de bewoners van het befaamde Waesmeer in België aangaan. Speerpunten van deze film zijn: smaakmakende actie, oppervlaktegeweld, fantastische Belgische karpers en de onvervalste aanstekelijke VIBE wanneer Alan en Oli hun passie delen! Veel kijkplezier…


KWO zoekt parttime magazijnmedewerker!

Naast dat we dagelijks bezig met het maken en publiceren van toffe content, moeten ook de producten voor onze webshop klaargemaakt worden. Vooral op gebied van onze aasrange zijn dat aardig wat klusjes waar we HULP BIJ ZOEKEN. Ben je dus jong en op zoek naar een toffe bijbaan? SOLLICITEER dan HIERRR!

Maak alvast kennis met je toekomstige collega’s;-)

Pilaar & Ossie #16 – Drama en euforie op de Lot

9 dagen, 5 wateren, 2 vrienden en tientallen karpers… De fonkelnieuwe Pilaar & Ossie movie staat garant voor humor én actie. Toch ging het voor Remy en Michiel niet vanzelf deze trip en de titel ‘Drama & Eurofie op de Lot’ dekt de lading volledig. Ben je al nieuwsgierig?

Michiel en ‘Ossie’ komen wederom op schitterende locaties terecht! Bekijk de film HIER!

Van touristenboten door de lijn tot meervalterrorisme… Pilaar & Ossie hadden geen beste start van hun Franse voorjaarsavontuur. Het doel was om een dikke beer te vangen van de rivier de Lot, maar onheil teisterde de mannen. Het schitterende decor én het vertrouwen dat het op het einde altijd goed komt sleurde hen er echter doorheen;-) Bekijk hieronder de TRAILER van dit fantastische avontuur… De hele FILM vind je HIER!


DUITSE vijftiger voor Mike!

Het doel dit jaar was duidelijk voor Mike van den Berg: een VIJFTIGER vangen! Het was plan was dan ook om deze zomer zijn geluk te beproeven op een mooi water in Duitsland. En dat werd een waar succes… Een lang verhaal kort: die vijftiger ving hij ook na een spannend gevecht vanuit de boot. Het was dan ook wel duidelijk welke vangst de BAK van de week werd. Gefeliciteerd Mike!

Duidelijk een fish of a lifetime!

Surfende karpervissers op KWO team uitje

Vorige week was het tijd voor een rondje #teambuilding bij KWO. De kantoor, edit én visboys trokken naar het strand voor een gezellig dagje. Beachvolley, surfen en een lekkere maaltijd: het werd een dagje om niet snel te vergeten. Hieronder een aantal foto’s van de surf escapades 😉

Developer Evert-Jan en cameraman (en editbaas) Stefan stonden voor het eerst op een surfboard.
Voor MH is het surfen al jarenlang een side-hobby.
Rik werd hier keurig in balans gehouden voor Mark.
Wessel voelde zich als een vis in het water!

Tactische fouten die veel vissers maken op betaalwater!

Vis je graag op betaalwateren of ga je voor het eerst, dan kunnen deze leerpunten goed van pas komen! We delen een aantal tactische fouten die je gemakkelijk kunt voorkomen om jouw vangstkans te vergroten. Lees dus snel mee!

Ga TACTISCH te werk op een betaalwater! Lees HIER hoe…

We maken allemaal nog steeds fouten op een betaalwater, maar daar leren we ook van! Een fout dit veel gemaakt wordt, is dat je te enthousiast aan de slag de slag gaat. Zeker als je voor het eerst naar Frankrijk gaat, dan wil je zo snel als mogelijk de hengels te water laten, maar is dat wel tactisch?! Lees SNEL verder…

Het water en de stek in kaart brengen is super belangrijk!

PAREL van de week voor Martijn de Ruijter

Martijn de Ruijter weet ze wel te vangen! Zo ook dit pure SCHILDERIJ die hij op een mooie zomerochtend voor de lens mocht houden. Wat een fantastisch mooie vis, echt eentje om in te lijsten. Een schitterende PAREL van de week!

Een kanaalvis als deze is meer dan welkom!

VETSTE producten uit de nieuwe TRAKKER lancering!

Afgelopen zomer kwamen de mannen van Trakker met een MEGA productlancering voor 2023 & 2024! Inmiddels heeft Michiel Pilaar een aantal van deze items ontvangen en hij kreeg meteen een CHALLENGE mee… “Stel de producten voor in slechts zes minuutjes!” Nu is Pilaar natuurlijk een snelle jongen maar of het hem lukt om in zo’n korte tijd vijf nieuwe producten te presenteren… Dát zien jullie in DEZE video!


Topsessie voor Andy!

Andy had pas een regelrechte topsessie op het Raiden’s Lake van De Karperhoeve. Door slim te voeren én te vissen wist hij samen met z’n maat opvallend snel de sleutel tot succes te vinden en dat leverde dus een aantal prachtige Belgische vissen op. Hieronder check je een aantal PICSSS…

Het schepnet van Andy kreeg niet de kans om te drogen…
…want er kwamen kort achter elkaar stuk voor stuk prachtige vissen in het net!
PUUR genieten!

Instagram tip: ‘Brabo’s in the Bush’

Iedere week tippen we een Instagram profiel die het volgen meer dan waard is. Deze week willen we het account van ‘Brabo’s in the Bush’ onder de aandacht brengen. Het account van Sjoerd Buijks en Daan Biemans wil je gewoon volgen als je van karpervissen én pure PASSIE houdt. Wat dacht je van hun geweldige sessies op Bled? Of hun fanatieke zoektochten op groot openbaar water? VOLG ze snel op Instagram!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we in het staartje van de zomer zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Onze eigen Rik Aldenkamp profiteert maar wat graag van het feit dat z’n schoonouders aan het water wonen…;-)
Tijdens zijn gezinsvakantie viste Donny Nouris 2 nachten op de Maas. Dit verliep uitstekend met deze parel als grootste vis!
Maikel Abel reisde deze zomer af naar een een mooie Franse rivier…
…en met succes!
MEGA-brute vis én plaat van Tim Wuijts!
Cyriel Endriatis weet de ‘urban carpy’ sfeer wel te brengen!
Over TOFFE platten gesproken… Bas van Zundert kan er ook wat van! Knap gevist!
Jp Offermans met een brok riviergeweld!
Patrick de Lange wist niet alleen deze puntgave spiegel te vangen…
…maar ook deze bazige schub! Goed gevist Pat!
Mark Lambregts weet deze ‘vangsten van de week’ kleurrijk af te sluiten!

FOTO van de week: Pablo Swennen

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtige plaat van Pablo Swennen. Een foto die goed weergeeft wat de essentie van het vissen is. Het ‘onbekende’, ’the waiting GAME’… Gaaf vastgelegd Pablo!

De sympathieke Pablo is verknocht aan de Belgische kanalen en rivieren…

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Op de KWO Community kun je de de vetste films bekijken.

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook