KWO Boulevard – ‘old skool’ PENVISSEN & is dit de GROOTSTE schub van de wereld?!

In deze Boulevard is KWO 2.0 een FEIT, gaan we lekker ‘old skool’ penvissen, komt er een BIZAR GROTE schub voorbij en hebben we weer leuke video’s voor jullie klaar staan. Scroll er lekker doorheen en laat je informeren én inspireren met het laatste karpernieuws!


TwincarpNL – Ochtend sessie met GIVEAWAY!

Nachtjes vissen is leuk, maar soms is het echt niet eens nodig! In deze video gaat Jelmer Simmes een ochtendsessie karpervissen in de achtertuin. Daarnaast vertelt hij hoe hij het aanpakt en kondigt hij onder andere een mooie GIVEAWAY aan!


KWO For The Future op de Linge!

Afgelopen zondag was het zover: de For The Future-uitzetting van 92(!) spiegeltjes op de Linge, het water van THC Rivierenland. Het was een FEEST, ondanks dat het regende. En dat is niet voor niets want het is zo gigantisch mooi om de toekomst van het karpervissen op deze manier te waarborgen! Er waren een hoop blije gezichten te zien, daar aan het mooie riviertje de Linge. Mede dankzij The Carp Specialist werd dit feestje een feit. Samen staan we sterk!


Bootvissen op Lac d’Orient met MP & Chris de Clercq

Als er één water is waar je als karpervisser bent overgeleverd aan de elementen dan is het wel op Lac d’Orient. Wind, modder, enorme wiervelden en vooral; AMPER KARPER! Dit gigantische Franse stuwmeer is dan ook de perfecte plek voor de volgende Big Lake Challenge. Bootvisser Chris de Clercq werd door Michiel Pilaar gevolgd en dat leverde een prachtig najaarsavontuur op! Hieronder de eerste 6 minuutjes van de film en op de KWO Community kun je de hele MOVIE bekijken!


Bugs en oplossingen | KWO 2.0

Met het KWO Team hebben we de afgelopen weken gebouwd aan een nieuwe versie van de KWO Community. Na flink wat testen(en dankzij jullie feedback) zijn de meeste kinderziektes er inmiddels helemaal uit. Mocht je nog ergens tegenaan lopen dan lees je in deze update hoe je dat vaak zelf kunt oplossen. Lees HIER de update!

Lees HIER hoe je sommige ‘rottigheidjes’ op KWO 2.0 snel én blijvend oplost!

NAJAARSBAK!

FEIT: Soms kan het lonend zijn om je topvangsten uit het najaar wat later op sociale media te plaatsen om ‘stekkenpezerij’ te voorkomen. Nico Brocher hield deze machtige schub een paar maanden onder de pet, maar holy sh*t; wát een BAK!

Dit is toch machtig mooi?!

De nieuwe hoofdlamp van Rebelcell: de Rebeltorch!

We kennen Rebelcell van de outdoorboxen en powerbanks, maar de mannen brengen nu ook een hoofdlamp op de markt! Lees hier alles over dit nieuwe product…LEES MEER.

De Rebeltorch van Rebelcell: ‘een licht in de duisternis!’

Je lijn verversen… maar HOE?!

De winter is dé periode om je lijn te verversen. Snel, effectief en zonder knopen nieuwe gevlochten of nylon lijn op je molenspoel bevestigen. Hoe doe je dat nou? In deze How To laat Thijs Last zijn manier aan jullie zien. Eén tip vooraf: haal alvast de boormachine uit de schuur 😉

In deze HOW TO geeft Thijs een hoop tips over het JUIST opspoelen van je lijn!

Winterse topsessie met MADEN – MP & Treffers

Vorige week stond er nog een ‘stukkie’ film in de Boulevard, déze week staat de leerzame ‘MadenMovie’ van Michiel en René Treffers in z’n geheel erin. Hoe mooi is dat! Kijk, leer en geniet van deze getalenteerde visser en vang deze winter nog een mooie bak op ‘maaien’;-)


Frans avontuur voor Alfie & Finley van Nash!

Lekker op visvakantie naar Frankrijk: dáár hadden Alfie en Finley van het UK-team van Nash wel zin in. Ze voegden de daad bij het woord en zochten het vaste land op. En dat legde hun geen windeieren: er kwamen prachtige BAKKEN op de kant. Bekijk hun avontuur hieronder!


Adventures Unlocked – Nederlandse Kajakkarpers

Avonturen beleven hoeft echt niet altijd in Frankrijk te worden gedaan. In deze mooie aflevering van Adventures Unlocked trekt Nappie samen met vismaat Mark de Zwart de Biesbosch in…

De Biesbosch is een prachtig stukje natuur!

In een schitterende omgeving gaan ze op jacht naar semi-maagdelijke karpers. En reken maar dat dat een avontuur wordt. Bekijk de aflevering op de Community!

En in dat prachtige stukje natuur beleefden de heren een heerlijk avontuur!

TARGET voor Chris van den Haute!

Als er iemand is die ‘geboren’ is voor het targetvissen op karper, dan is het Chris van den Haute wel! Deze winter ving hij de spiegel die jullie hieronder zien en dat was een felbegeerde TARGET van Chris. ‘Mission accomplished’!

Gave spiegel!

VIS-WEERBERICHT van UniFish: 24 februari – 1 maart

Tijdens het maken van dit vis-weerbericht zegt de harde regen op het dak bij wijze van al genoeg: “dat gaat de komende dagen niet veel anders worden.” Helaas, voor iedereen die er op hoopte: het voorjaar laat nog wel even op zich wachten. Tot en met maandag hebben we regen afgewisseld met wolkenvelden en af en toe de zon. Daarbij zit wel een koud oostenwindje, dus ja, van spectaculair visweer kunnen we nog steeds niet spreken…

Download de UniFish-app voor het meest actuele VISWEER!

Daarna wordt het iets beter en zal die ‘koperen kloert’ zich wat vaker laten zien. Ga je? Leg dan eens een hengeltje ondiep. Reken maar dat dat vis oplevert… Wil jij nu altijd op de hoogte zijn van het meest actuele VISWEER? Download dan de UniFish-app HIER voor Android en HIER voor Apple.


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin de winter zitten, is het vissen misschien wat lastiger. Maarrr, we krijgen zeker weten genoeg vangsten binnen! Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Mark Pansar blijft de winterparels aan elkaar ‘rijgen’!
Nat Musk ging deze week lekker met de pen vissen én met succes!
Carp Roy weet de winterparels wel te vinden in de oer-Hollandse polders!
Robert Balkhoven met een jonge uitzetter!
Messi vist ook in de winter lekker door!
Ruben Veetman ging een ochtendje met de pen op pad en dat legde hem geen windeieren!
Daar hebben we ‘Messi’ weer: nét geen 25 kilo. Wat een BEUKER!
Een oude spiegel voor Wilco Visser!

FOTO van de week: ‘uit de OUDE DOOS’

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtige foto uit de oude doos van Ardy Veltkamp. 24 jaar geleden ving hij deze MONSTERSCHUB en dat was tegelijk één van de grootste schubs van de wereld. OEFFF, dat is toch wel héél gaaf!

Een gigantische schub voor Ardy Veltkamp!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook