De nieuwe hoofdlamp van Rebelcell: de Rebeltorch!

We kennen Rebelcell van de outdoorboxen en powerbanks, maar de mannen brengen nu ook een hoofdlamp op de markt! Lees hier alles over dit nieuwe product.


Team van Rebelcell aan het woord: Hoofdlampjes, de meeste karpervissers hebben er een, soms zelfs meerdere. Tegenwoordig zijn er veel lampjes op de markt, maar wij hebben een prachtig concurrerend product neergezet. Na een rondvraag onder bekende en onbekende vissers hebben we een aantal van de belangrijkst punten voor karpervissers op een rijtje gezet. Met in het achterhoofd: “hoe maken we de perfecte, compacte hoofdlamp voor (karper)vissers.”

Een compacte hoofdlamp voor karpervissers.

Eigenschappen

De hoofdlamp heeft de volgende eigenschappen:

  • Waterdicht (IP65)
  • 1000 Lumen
  • 3200mAh oplaadbare batterij (intern, zonder extra case op de achterkant van je hoofd)
  • 28 uur gebruiksduur
  • Lichtgewicht (70 gram)
  • 6 standen (2 keer wit enkel, 2 keer wit dubbel, 2 keer rood)
  • Sensor voor handsfree aan en uitschakelen
  • Memory functie voor laatst gebruikte stand
Gebruiksduur van 28 (!) uur.

Motion sensor?

De hoofdlamp kan prima tegen vochtigheid, regen en zelfs een ongelukje (overboord vallen uit de boot bijvoorbeeld) is geen enkel probleem. De hoofdlamp blijft drijven als hij in het water valt. De motion sensor zorgt ervoor dat je met een zwaai van je hand de lamp aan en uit kunt schakelen. Handig als je bezig bent met de zelfontspanner, of wanneer je vieze/natte handen hebt.

Maar je kunt ook de lamp op je tafel neerleggen, en bij een aanbeet een beweging maken met je hand waardoor de lamp aan gaat. De felste stand genereert 1000 lumen, meer dan voldoende voor iedere situatie. De hoofdlamp is oplaadbaar met de bijgeleverde USB kabel, en in noodgevallen kan de hoofdlamp ook dienen als ‘powerbank’ voor bijvoortbeeld je telefoon. Buiten alle concurrerende punten om, is de prijs ook scherp. De Rebeltorch is verkrijgbaar voor €79,- via de website van Rebelcell of bij de betere hengelsportzaak.

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook