KWO Boulevard: Nederlandse ZESTIGER (32 kg) & veel topvideo’s!

Tijd voor weekend, tijd voor een nieuwe KWO Boulevard. Eentje met een overvloed aan Nederlandse grote vissen, want inderdaad, die zwemmen er gewoon;-) Daarnaast kun je thuis óf aan de waterkant lekker in ‘chill-modus’ gaan en een aantal topvideo’s bekijken! Scroll snel verder!


Frans barrage-geweld van de Engelse Louis Bernthal!

De Engelse visser Louis Bernthal is voor de kijkers van Barrage Beukers geen onbekend gezicht. Terwijl Nappie en Bulters met Messi aan het knallen waren, waren Louis en Oscar een etmaal lang hun ‘bankrunners’. Toen Louis zag hoe de mannen aan het strijden waren voor de camera besloot hij “ik ga ook vloggen!” Zijn eerste movie staat nu LIVE en het is een Frans avontuur met enkele bizarre vangsten. Bekijk ‘m hieronder!


DROOMVIS van 32,3 KG(!) voor Piet Vogel!

“When DREAMES comes true…” In een KWO-XXL-interview met Michiel zei hij het al eens: “ooit ga ik een DROOMVIS van 30 kilo vangen op groot, openbaar water… Dat dat in Nederland zou zijn, had Piet Vogel nooit durven dromen! Wat een GIGANTISCH mooie bak en wat een TROFEE! Deze ‘Fish of a Lifetime’ zal Piet nog lang herinneren. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe PB Piet!

“When dreames comes true…” 32,3 kilo van Nederlands openbaar water voor Piet Vogel!

Adventures Unlocked #10 – Kajak record

Waar zou jij het liefst vissen? Op een brute rivier óf een ongerept stuwmeer? Voor Nappie en Mark de Zwart was kiezen geen optie! Daarom bevisten ze beiden watertypes in dezelfde sessie. Na de rivierperikelen gingen de boys naar één van de mooiste stuwmeren van Frankrijk. Nieuwsgierig geworden? Open dan de KWO Community en begin met kijken!

Een spetterende ‘Adventures Unlocked’: dat is deze aflevering zéker…;-) Bekijk ‘m HIER!

BAK van de week: TARGET van 29,5 kg na 18 jaar vissen…

18 jaar moest Derk Zegers er voor vissen… Z’n TARGET die iedere keer door anderen gevangen werd. “Kans verkeken”, zou je zeggen, maar niets is minder waar. EIN-DE-LIJK was ‘ie de zijne deze week! Een gigant van een schub die ook nog eens op recordgewicht zat: 29,5 kilo. Wát een BAK van de week!

Een bijna ZESTIGER en dát in Nederland… Gefeliciteerd Derk!

BTW Revealed: Goncourt Lakes van The Carp Specialist!

Naast de geschreven BTW Revealed, die je kunt lezen op KWO, maakte Barry Jansen ook nog een video van z’n sessie op Goncourt Lakes – Etang Mesange van The Carp Specialist. Bekijk hieronder wat z’n bevindingen waren en natuurlijk een aantal mooie vangsten!


Tips van Koen Koops!

Je kent ze wel: ‘wijze kreten’ over karpervissen… Bijvoorbeeld: “met scherpe haken vang je meer!”… We hadden niemand minder dan Koen Koops in de KWO Studio en in een toffe video van 12 minuten leggen we hem 7 interessante stellingen voor. Zou Koen deze ‘mythes’ kraken of juist bevestigen?

Steek in slechts 12 minuten een hoop ‘karper-kennis’ op in deze film!

Nederlandse PARELTJES tijdens een kort nachtje – Dennis Nijland

Dennis Nijland ging deze week aan de slag op een idyllisch, klein Nederlands kanaaltje. Lang de tijd had hij niet, dus moest hij het slim aanpakken…

WOW!! Droomplaatje toch?!

En dat lukte volledig, want tijdens het korte nachtje wist hij twee PARELS van vissen te vangen. Geweldige voorjaarsvangsten, of niet dan?!

Ook deze schub mag er zeker wezen!

Een OER-Hollandse #PUUR van Bas van der Werff – Trakker Benelux

Benieuwd naar een COOLE #PUUR film van Trakker Benelux? In deze video zoekt Bas van der Werff het dicht bij huis en staat het avontuur centraal! In het hartje van de polder beproeft Bas z’n geluk en geniet hij van de Nederlandse visserij. Abonneer je op het YouTube-kanaal van Trakker en mis niets!

Er staan al een heel aantal #PUUR afleveringen op het Trakker-YouTubekanaal!

Gouden voorjaarsvangst! – Pieter van de Werfhorst

‘Picture Perfect’ van Pieter van de Werfhorst! Heerlijke voorjaarsvangst van deze man. Benieuwd naar meer vangsten? Volg ‘m op Instagram!

Perfecte voorjaarsvangst!

Uit het ARCHIEF: Pilaar & Kids naar Slovenië, Oostenrijk & Italië…

5 weken met je gezin naar het buitenland INCLUSIEF hengels… Wie zou dat niet willen? Voor onze eigen Michiel Pilaar kwam deze droom uit. Met Tamara, Jens en Vinz werden achtereenvolgens Slovenië, Oostenrijk en Italië doorkruist met als doel: genieten van een gezinsvakantie én een 20kg vis vangen in ieder land… Bekijk de zonnige aflevering op de Community!

5 weken met het gezin op vakantie… Uiteraard gingen de hengels ook mee. Bekijk de PRACHTIGE movie HIER nog eens!

VISbazen On Tour: op jacht naar FRANSE KANAALKARPERS!

VISbazen Fabian & Merijn gaan in deze video On Tour en ‘crossen’ kriskras door het noorden van Frankrijk om allerlei kanaalstekken aan te doen én ze doen een GIVEAWAY… Zal het hun lukken om een FRANSE KANAALKARPER te strikken? Bekijk het superleuke avontuur hieronder! Vergeet natuurlijk niet te abonneren…


Angling Direct opent winkel in Utrecht!

De mannen van Angling Direct hebben hun gloednieuwe winkel in Utrecht geopend en om dat te vieren scoor je in het weekend van 8 en 9 juni minimaal 10% korting tijdens het grote openingsevent! Daarnaast vind je ook een aantal speciale aanbiedingen in de winkel en worden er GRATIS goodiebags uitgedeeld. Lees verder voor meer informatie!

Ook in Utrecht is nu een shop van Angling Direct!

HELAAS: einde nachtvissen op SALAGOU vanaf 2025…

Vis je weleens op het beroemde meer van Salagou of was je het van plan? Deze week kregen we helaas het bericht dat het vanaf 2025 verboden is om te nachtvissen op dit ‘Lac’. Super jammer natuurlijk, maar het is niet anders. Meer info vind je HIER

Vanaf 2025 is het over helaas: je mag niet meer NACHTVISSEN op SALAGOU…

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we in het voorjaar beland zijn, zijn de vissen lekker los. Daarom krijgen we zeker weten genoeg vangsten binnen! Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Vincent Westdijk was de gelukkige vanger van deze 22 kilo-spiegel! Chapeau!
Jeffrey Vierbergen weet de krenten ook wel uit de pap te vissen!
Kevin van Boekel verrast ons met een heerlijk zonnig plaatje. Wat een mooie vis!
Een mega-schub van 25 kilo voor Sebastiaan de Roode. Wat een vangst!
Frank Huibregtse wist deze prachtige oud-bestands spiegel te vangen!
Jordy op’t Hof aka ‘de Struinkoning’ wist deze parel van een rijen eruit te plukken…
Hans van Vrouwerf met een briljante plaat van een heerlijke schub!

FOTO van de week: ‘undercover’ met Sebastiaan de Roode…

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een ‘undercover’ plaat van Sebastiaan de Roode. Of het nu echt de bedoeling was dat hij z’n hengels zo aantrof: dat moet je maar aan hem vragen;-) Leuke plaat in elk geval!

Sebastiaan de Roode gaat graag ‘undercover’ te werk!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook