Angling Direct opent winkel in Utrecht

De mannen van Angling Direct gaan hun gloednieuwe winkel in Utrecht openen en om dat te vieren scoor je in het openingsweekend van 8 en 9 juni minimaal 10% korting tijdens het grote openingsevent! Daarnaast vind je ook een aantal speciale aanbiedingen in de winkel en worden er GRATIS goodiebags uitgedeeld. Lees verder voor meer informatie!


Team van Angling Direct aan het woord: Angling Direct Utrecht zal op zaterdag 8 juni EN zondag 9 juni het lint doorknippen en feestelijk haar deuren openen voor alle sportvissers! Om dit te vieren houden we een Grand Opening hier in de nieuw ingerichte winkel in Utrecht, Oregondreef 29-31, 3565 BE. Kom je ook? Bekijk ons evenement!

Wat kun je allemaal verwachten?

Alsof het vooruitzicht van een glimmende nieuwe Angling Direct-winkel, de eerste in Europa, nog niet genoeg reden was om te komen, geven we beide dagen 100 GRATIS goodiebags weg aan de eerste 100 klanten bij een besteding van €20 of meer in de winkel. Zet je wekker en kom lekker vroeg om teleurstelling te voorkomen.

  • Kom en ontmoet onze Speciale gasten van Nash en Daiwa
  • MyAD Leden ontvangen een €5 e-Voucher bij ELKE aankoop
  • 100 Goodiebags bij besteding van meer dan €20 in de winkel

*De voorwaarden zijn van toepassing op 10% korting op alles, 25% korting op Advanta.

Het worden zeker een paar geweldige dagen vol spanning, dus we hopen je daar te zien. Neem de familie mee, vertel het nieuws en we verwelkomen je graag in de winkel. Waar en wanneer? Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni 2024 aan de Oregondreef 29-31 in Utrecht. Zaterdag is de winkel geopend van 09:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 15:00.

Kortom, redenen genoeg om langs te gaan in de winkel! Houd ook de Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Angling Direct

Bekijk ook