ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – MONSTERSESSIE in de Alpen en Canadese METERSCHUB!

Voordat je straks wegfikt in de zon, is het aan te raden om eerst nog even de nieuwe KWO Boulevard van deze week te lezen! ๐Ÿ˜‰ Hij staat zoals gewoonlijk weer vol met het vetste karpernieuws van afgelopen week. In deze spiksplinternieuwe editie check je onder andere: de zevende (!) struinveertiger van het jaar, oppervlaktevissen met Visblad TV, heerlijk nachtje voor Wietse en nog veel meer!


MEGA sessie voor Rocky en Gerjan in Frankrijk!

Rocky en Gerjan beleefden een HEERLIJKE visweek in de Alpen. De boys vingen 23 vissen op twee dagen, naast een heel aantal dertigers vingen de mannen ook vijf veertigers en twee vissen boven de 25 kilo!

Met zulke units kan je wel spreken van een geslaagde sessie…

Wat een sessie, de mannen verbraken allebei twee keer hun PB! Gefeliciteerd boys, dat zijn echt ‘sessions of a lifetime’! Daar kwam ook nog eens bij dat er ook echt erg fraaie vissen passeerden, zoals bijvoorbeeld onderstaande spiegel!

Wauw, wat een schilderij!

KWO Community video – Thiels & Pilaar naar de Franse kanalen – Deel 3

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard de finale van Thiels & Pilaar op de Franse kanalen!

De 3 video’s met Ian Thiels zorgen samen voor 2,5 uur kijkplezier.

In het vorige deel zagen jullie hoe Pilaar samen met Ian Thiels heerlijke avonturen beleefden op de Franse kanalen. In dit derde en laatste deel gaan de heren nog voor één bak… Benieuwd of ze dat weten te fixen? Check dan zeker de FINALE!


Heerlijke Urban bakken voor Serge!

Soms krijgen we plaatjes binnen waar onze monden letterlijk bij open vallen van verbazing. Deze week was dat weer eens het geval toen we onderstaande platen van Serge de la Fuente binnenkregen. Deze Urban legend vist midden in de stad en weet daar ook nog eens fantastisch mooie vissen te vangen! Lekker bezig kerel!

Holy sh*t, dit zijn wel echt next level stekken!
Een knaller van een schub die Serge midden in de stad wist te verschalken!

BAK van de week: Struinbak 7.0 voor Jordy Op’t Hof

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van Jordy Op’t Hof die zijn zevende (!) struinveertiger van het jaar wist te strikken!

kwo boulevard jordy op't hof
Nieuwe week, nieuwe struinbak voor Jordy, het begint een gewoonte te worden!

Oppervlaktevissen op parkwater – Visblad TV

Als de boys van Visblad TV een video online knallen op hun YouTube kanaal, mag je vrijwel altijd zeker zijn vak spektakel! Deze keer ging Robert de Wilt op pad met Serge Sonneveldt. Oppervlaktevissen is al sinds zijn jonge jaren Serge’s favoriete visserij en in deze video vertelt hij je waarom. Ondertussen laat hij zien hoe hij alles aanpakt. Codewoorden: bruinbrood, hondenbrokken, zoeken, geduld en spanning. ๐Ÿ˜‰


TikTok Finest – Kroaatse bak voor Koos Megens!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@koosmegenscarpangler Action in Croatia #croatia #carpfishing #fun #fishing #friends #carpa #peche #carplife #movietime🎬 @The Best Of Carpfishing 🎣 ♬ origineel geluid – Koos Megens Carp Ang

De drie meest gemaakte fouten bij ‘visveilige’ systemen

Anno 2022 zijn wij als karpervissers moreel verplicht om ‘visveilig’ te vissen. Echter kennen visveilige systemen ook nog een aantal serieuze addertjes. In deze update halen wij drie veelgemaakte fouten bij ‘visveilige’ systemen aan waar je ZEKER rekening mee moet houden! 

pilaar release
Wees op je hoede, want ook bij visvriendelijke systemen kan jij grote fouten maken!

PAREL van de week: Matthijs van Halm met een heerlijke spiegel!

Elke week kiezen we een parel van de week voor in de KWO Boulevard. De vis die deze week deze titel veroverde was deze Picasso van Matthijs van Halm. Hij ving deze parel van ruim dertig pond op de rivier, hoe strak is dat! Gefeliciteerd met deze vangst kerel!

kwo boulevard parel van de week
WAUW, wat een vis!

Canadese meterschub voor Anthony Russell!

Sommige karpers hebben echt de raarste vormen en onderstaande Canadese schub is daar het perfecte voorbeeld van. In Frankrijk zie je wel eens spiegels die zo rond zijn als een bord, in Canada is dat wel wat anders. Hier zijn de vissen vaak erg lang en dat is eigenlijk ook wel heel bruut! Anthony ving deze vis afgelopen maand en wij vinden deze stiekem wel heel erg gaaf!

canada meterschub kwo boulevard
Wat een gave bouw!

Karpervissen in de Alpen – A GIFT FROM ABOVE

Vorige week zagen jullie Tristan Vansteene al verschijnen met een zieke bak uit de Alpen. Hij wist deze hoge vijftiger te vangen na een flinke berg moeite. Benieuwd hoe hij zijn visserij aanpakt? Check dan zeker onderstaande video waarin je ook de dril en beelden van deze ‘Fish of a Lifetime’ ziet! ๐Ÿ˜‰


Instagram tip: Dennis Steegh is heerlijk op dreef!

Afgelopen weken zagen we bij Dennis Steegh heel wat fraaie vissen passeren op zijn Instagram pagina. Hij wist afgelopen maand zijn PB te verbreken met onderstaande monsterlijke spiegel van ruim 25 kilo.

Maar ook in eigen land boekt deze legend mooie resultaten. Van koi’s tot perfecte schubkarpers en van waanzinnige volschubs tot grote spiegels, zowat alles komt voorbij! ๐Ÿ˜‰


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen voor in de KWO Boulevard en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee. Afgelopen week was het weer goed raak en we kregen meerdere mooie vangstmeldingen binnen. Hieronder hebben we er een tiental van geselecteerd, genieten jullie even mee?

kwo boulevard mark van de burcht
Mark van de Burgt met een dikke Nederlandse dertiger!
kwo boulevard jp offermans
JP met een heerlijke beuker van de rivier.
kwo boulevard niels traa
Niels pakte afgelopen week ook een goede schub!
kwo boulevard ronnie wehkamp
Ronnie weet ze de laatste tijd goed te vinden…
…het grote water is hem goed gezind!
kwo boulevard deborah hondenbrok
Deborah ving deze prachtige donkere schub op de hondenbrok.
kwo boulevard jelle verloy
Jelle ving deze prachtig gebouwde spiegel in een gave urban setting.
Joscha Fischer ving deze prachtige beuker van een spiegel tijdens een social.
Lars Berendsen ging pionieren en dat pakte goed uit!
Ricardo en ‘alles op een rijtje’, normaal gesproken zou dat niet in één zin passen… ๐Ÿ˜‰
Johan met een prachtige schub van afgelopen week, goed bezig!

Bosbrand op Rainbow – Wat is er aan de hand?

Uit de laatste nieuwsberichten werd duidelijk dat de bosbranden in het zuidwesten van Frankrijk steeds groter werden. Afgelopen week kwam het volgende nieuws binnen op de KWO redactie: “bosbranden bereiken de regio van Rainbow Lake.” Eén van de meest besproken betaalwateren in Frankrijk waar door veel vissers herinneringen zijn gemaakt voor het leven… Nadat er veel vragen zijn binnengekomen op de KWO Redactie besloten we een korte liveblog te starten met het laatste nieuws over de situatie rondom Rainbow Lake (Lac du Curton). In dit blog blijf je dus voortdurend op de hoogte!

Frankrijk wordt geteisterd door flinke droogtes en dat is heel gevaarlijk voor bosrijke gebieden…

#TBT: Rivierbeuker voor Wouter!

Deze week blikte Wouter Koziolek terug op een heerlijke sessie in juni. De prachtige rivier de Lot is zijn thuiswater en daar maakt hij fantastische avonturen mee. Af en toe gaat de camera mee en legt hij deze avonturen ook vast op film en die zijn heelrijk om te zien! Houd het goed in de gaten… ๐Ÿ˜‰


Beste sessie van het jaar voor Wietse!

Soms heb je van die dagen dat je weinig verkeerd kan doen… Wietse maakte dat afgelopen week mee, hij viste op een nieuw water en viel vol in de prijzen. Hij ving maar liefst 3 vissen boven de 26 pond in één nachtje! Veruit zijn beste sessie tot nu toe in Nederland! In onderstaande video kun je zijn nachtje mee herbeleven, veel kijkplezier!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In deze update sommen we 4 veelgemaakte zomerfouten op die jij zeker niet mag gaan maken!

Tips van Pilaar & Hofman voor het vissen in het buitenland

Onze Michiel Pilaar en Mark Hofman reizen beiden al jaren rond op zoek naar gave karperavonturen. Vissen in het buitenland wordt steeds populairder en dat geldt niet alleen voor Frankrijk. In deze update geven Mark en Michiel een aantal tips voor het kiezen van een land en hoe je het beste kan beginnen met het vissen in het karpermekka van Europa: Frankrijk!

Michiel en Mark hebben al een flinke berg ervaring in het buitenland, in deze update delen ze die ervaring met jullie!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Foto van de week: Heerlijke ochtendplaat!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Xavier Musschoot!

Heerlijke zulke ochtendplaatjes met de mist nog over het water!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken ๐Ÿ˜‰ Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook