ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Kasteel van een schub, LIVE runs en echte Picasso spiegels!

De tijd vliegt beste KWO’ers, dit is alweer de laatste KWO Boulevard van de maand juni! Het voorjaar is dus achter de rug en het is tijd voor de zomervisserij! In deze nieuwe editie check je: enkele heel vette kapervideo’s, ongelofelijke parels, karpervissen in Marokko, een video vol runs van Jelmer Simmes en nog veel meer!


VEEL runs en SUPERSTERKE vissen – Topsessie voor Jelmer Simmes!

Jelmer dropte afgelopen week weer een HEERLIJKE video op zijn YouTube kanaal. Hij pakte een riviertje aan waar de paai juist twee weken afgelopen is. De vissen gingen in de vreetmodus en waren OERSTERK. Hij kreeg 8 runs op één nachtje vissen waar het merendeel ook nog eens echt fraaie vissen waren! Veel kijkplezier!


Kijkje achter de schermen: zo wordt de nieuwe KWO Squid V2 gemaakt!

Na drie jaar volgas vissen met de KWO Squid Specials werd het tijd om deze boilie naar het volgende niveau te pushen. Door nog meer smaak én wateroplosbare attractors aan de boilie toe te voegen is de instant vangkracht van dit aas verder verbeterd! Ook hebben we een aantal bijzondere nieuwe ingrediënten toegevoegd om de boilie een unieke twist te geven. Nieuwsgierig? Check dan onderstaande video en bekijk de range in de webshop!


KWO Community video – Keep Searching IV – Part 4 – Bakken (en braden) op Salagou

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard de allernieuwste Keep Searching IV aflevering!

Het magische Salagou… Zou Mark ook deze code kunnen kraken?

In deze gloednieuwe ‘Keep Searching’ aflevering gaat onze Mark weer voor goud. Dit keer pakt hij het weer bruut aan, hij trekt namelijk naar het magische ‘Lac de Salagou’ in het zuiden van Frankrijk. Benieuwd hoe hij daar de karpers gaat belagen? Check dan zeker deze aflevering!


BAK(KEN) van de week: Jelle met twee kanaalbeukers!

Na een tegenvallende Frankrijktrip bezocht onze Belgische maat Jelle zijn geliefde kanaal. Het ging hier helemaal los en dat verdiende hij na de taaie sessie in het ‘beloofde’ land. Hij ving twee dikke kanaalbeukers en die willen we jullie uiteraard niet onthouden.

Allereerst ving Jelle deze brute beuker…

Dit waren niet de enige vissen, daarnaast ving Jelle ook nog een fraaie rijen en een koi. Mooi dat variërend bestand op de Belgische kanalen. Met recht de bakken van de week van deze KWO Boulevard! Hopelijk mag je er nog veel van vangen Jelle!

Ook deze spiegel was het haasje, wat een bouw!

Keep Searching – Arno van Egmond

Arno aan het woord: Tijdens een 48-uurs sessie op een privéwater in België waren de viscondities, met temperaturen tussen de 30 en 35 graden, nou niet echt ideaal te noemen. De karpers leken ook totaal geen zin te hebben om te azen. In de ochtend tijdens een rondje langs het meer stuitte ik op enkele vissen op een open plek in de kant. Aan de rechterkant van deze open plek kon ik tussen de planten een schone strook zien, welke mogelijk als zwemroute voor de vissen diende.

Dit ziet er op het eerste oog als een potentiële hotspot uit!

Omdat hier een rig droppen met de voerboot lastig was, besloot ik ‘s middags toen de vissen vertrokken waren, met het waadpak in het water te gaan, om zo de rig perfect te kunnen positioneren aan de rand van deze strook. De rest van de lijn kon ik over de planten weg laten lopen, zodat alles goed gecamoufleerd zou liggen. Een klein handje voer erbovenop zou genoeg moeten zijn voor een aanbeet. Om 01:15 gilde mijn beetmelder het uit en na het oppakken van de hengel bleek al snel dat de vis muurvast zat in de lelies. Er zat dus niets anders op dan in de boot te springen en de vis te gaan halen.

Blijven zoeken, het loont dus wel degelijk!

Toen ik de lijn op vijf verschillende plekken los had gehaald, voelde ik dat de vis er nog aan hing. Ik draaide snel de lijn strak op mijn molen en even later kon ik na een korte dril, het schepnet onder deze prachtige lederkarper schuiven. Terug op de kant bleef de wijzer van de weegschaal staan op 15.7 kilo. Het observeren wierp zijn vruchten af en het harde werken werd beloond.

Een parel die Arno eerder deze week op een kanaal wist te strikken, hij is dus in vorm! 😉

TikTok Finest – Schub van 30 KG+!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@freres_postieaux Mega common over 30kg 💪🏻🤩 #carpfishing #carp #bigfish #carplife #pesca #peche #karpfen #carpe #karper @fox_international ♬ The Banjo Beat, Pt. 1 – Ricky Desktop

Vijf GOUDEN tips voor dé perfecte kick-start van de zomer – Team KWO

Hoge temperaturen, uitmuntende BBQ-cijfers en natuurlijk: actieve karpers! De zomerperiode is dan ook officieel begonnen. Hopelijk hebben jullie een geweldig voorjaar achter de rug en veel profijt gehad van de tips die we jullie een paar maandjes geleden voorschotelden. Het mooie is, we zijn weer terug met een nieuwe update: vijf GOUDEN tips voor dé perfecte kick-start van de zomer, geschreven door onze eigen teamleden! 


Karpervissen in Marokko, next level avontuur!

Karpervissen in het buitenland is voor velen een echte droom. Sam Jefferys doet dat in Marokko en heeft een prachtige film geschoten over dit fantastische land én vissen! Wellicht is dit wat voor jullie want qua schoonheid kunnen weinig landen tippen aan Marokko!

Bruut gebouwde schubs…
…dat is waar Marokkaanse karpers bekend voor staan!
Wauw, wat een ongelofelijke achtergrond!

Warm geworden? Dat is een goede eerste stap, want de temperaturen zijn ook naar behoren in deze tijd van het jaar! In onderstaande video wordt de visdrang naar een torenhoog niveau getild! 😉


Waanzinnige zomerse trip in Frankrijk voor Bas van den Broek!

Bas van den Broek aan het woord: Na een bijzonder drukke fase in de winkel, waarin 50 tot 60 werkuren per week heel normaal waren, werd het tijd om even de batterijen op te laden. Samen met vismaat Jeroen van Luik besloten we begin juni een week naar Zuid-Frankrijk te vertrekken. Genieten jullie even mee met deze video!?

Avonturen met Jeroen staan altijd in het teken van humor en plezier!

Heerlijke sessie met PRACHTIGE vissen voor Freddie!

De afgelopen twee weken was Freddie erg druk met verhuizen maar gelukkig kon hij tussendoor toch wat korte nachten vissen. Dit verliep niet zonder succes, zelfs zijn target kwam voorbij. Check hieronder even wat voor ongelofelijk mooie vissen hij kon vangen!

Het lijkt wel op Freddie een abonnement heeft op fraaie spiegels…
…want deze twee vissen zijn al echt ongelofelijk mooi!
Maar deze vis is toch echt wel van buitenaardse schoonheid, wat een schubbenpatroon!

#TBT: Kevin Diederen met een heerlijke spiegel!

Kevin Diederen aan het woord: Na een keer als gast mee te zijn geweest, had ik het jaar erop ook zelf een vergunning op de plas. Het begin van een nieuw hoofdstuk in mijn visserij! Het hoofdstuk begon ook al gelijk met een succes. Want ondanks dat het eigenlijk veel te ver rijden is, besloot ik er tijdens een mooie zomerag al voor een korte sessie heen te rijden. Bewapend met een polaroid, chod rigs, pop-ups en een minimale bepakking wist ik de vissen snel te vinden. Er volgde die dag al 8 aanbeten waaronder deze dikzak!

Een heerlijke start voor Kevin!

De afgelopen weken ben ik weer een paar keer teruggeweest naar het water en deze keer is het allemaal op camera vastgelegd. De aantallen waren wat minder maar er kwamen veel grotere vissen op de kant. Dat gaat dus over een poosje weer een mooie blog opleveren! 😉


Instagram tip: Kasteel van een schub voor Romain Monnery!

In elke editie van de KWO Boulevard zetten we een Instagram profiel in de spotlights en deze week viel ons oog op de 18 jaar jonge Romain. Hij heeft waarschijnlijk al meer grote vissen op zijn palmares dan vele karpervissers onder ons. Romain Monnery is een Frans-Duitse karpervisser die de ene na de andere grote vis verschalkt! Check hieronder enkele van zijn fraaiste vangsten, enjoy!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen voor in de KWO Boulevard en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Afgelopen week was het weer goed raak en we kregen meerdere mooie vangstmeldingen binnen! Hieronder hebben we er een tiental van geselecteerd, geniet even mee want het is weer de moeite!

Thiels en kanalen…
…we moeten jullie niet vertellen dat het een dodelijke combinatie is!
Gerjan zit momenteel in Frankrijk en ving in zijn eerste nacht al deze bak, dat belooft veel goeds!
Dion Bekkers met een heerlijk gekleurde spiegel!
Rik Helming kon afgelopen week een vinkje zetten achter deze target!
Na een lange stilte begon het te loten bij Mik Dolmans en zijn maat, deze veertiger is daar het resultaat van!
De verschillen tussen deze twee foto’s van Raymond
…zit enkel in de leeftijden van beide oudjes… 😉
Ronnie Spaans met een langgerekte spiegel die voor een welverdiende glimlach zorgde!
Sven Menzel met een bruut gebouwde schub!
Sepp Wever met een chocolade bruine schub, goed bezig!
En ook Tom Weenk mocht poseren met een fraaie schub!

Nieuwe beurs: Carp Rotterdam!

15 en 16 oktober is het de eerste editie van Carp Rotterdam, een nieuwe karperbeurs in Nederland! In onderstaande video laten de boys zien wat jullie allemaal te wachten staat. Zijn jullie erbij?


PAREL van de week: Mattias Allemeersch met een prachtige volschub!

Afgelopen week plaatste Mattias onderstaande waanzinnige vis in onze KWO Member Facebookgroep. Met recht de parel van de week van deze KWO Boulevard, wat een prachtige volschub! Hopelijk heeft deze er een geslaagde paai opzitten want dit zijn vissen waar wij van houden! 😉

Wat een parel, zo zien wij ze maar al te graag!

Helpen jullie een handje mee?

Afgelopen week bereikte ons een zeer droevig bericht. Yannick Bunneghem zette zijn karperspullen te koop omdat zijn zoontje een operatie nodig heeft van €100.000 die het ziekenfonds niet wil vergoeden… Hij zette een crowfunding op en hopelijk kunnen we snel het gewenste bedrag bereiken, doen jullie mee? Geld doneren doe je hier!

Help deze karpervissers in spé uit de nood!

Tsjitte gaat helemaal los op het kanaal!

Afgelopen week plaatste de boys van DW Fishing Team weer een video op hun YouTube kanaal. Deze keer ging Tsjitte er alleen op uit. Hij trok naar het kanaal in de hoop daar genadeloos toe te slaan. Dat liep geheel volgens plan, buiten het feit dat hij zijn hengel en een schepnet brak… 😉 Veel kijkplezier!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In deze video analyseren de boys van Underfishing samen met Pilaar het karpergedrag doorheen de vier seizoenen.

Fishing with balls – Roadtrip Adventures #1 – Iktus Ruffaud

Teun en Koos trokken er dit voorjaar vaak op uit en ze wisten hun avonturen prachtig op beeld vast te leggen. In dit eerste deel van hun avonturen bezoeken ze een water in Frankrijk en we kunnen alvast verklappen dat er PB’s verbroken worden! 😉

Beide heren vingen flinke bakken, de video hieronder zit dus vol met grote vissen en mooie avonturen!

Dit is slechts het eerste deel, er komt nog meer.. De mannen hebben veel avonturen beleefd dus er komt nog veel meer aan. Veel kijkplezier!


Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Foto van de week: Alex Smith met een heerlijke plaat!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Alex Smith!

Wat een plaat en wat een vis!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook