KWO Boulevard: BRUUT motor-avontuur, stemwijzer voor vissers & Hollandse BAKKEN!

Karpervissen is het mooiste wat er is en dat moeten we zo houden: de nieuwe Boulevard staat weer BOMVOL met gave avonturen. Lees daarom snel verder en kom meer te weten over de stemwijzer voor vissers, onze unieke For The Future-actie maar vergeet ook de keigoede TIPS voor het najaar niet. Daarnaast wordt je getrakteerd op smaakmakende video’s en fantastische vangsten. Let’s GO!


Karpervissen op een MOTOR?!

Ultrakorte hengeltjes, minimale bepakking en ongekende motivatie… Samir Arebi van Carplifer wilde eens TOTAAL iets anders doen en dat is gelukt. Langs machtige rivieren en grote meren op jacht naar karper. Met… de MOTOR! Karpervissen op twee wielen dus. Benieuwd? Kijk hieronder de gave film die hij voor Nash gemaakt heeft!


Bakkenfestijn voor Vincent & Wouter!

Een mega-sessie op CarpFarm Lake… En dat in korte tijd waarin de heren genoten als nooit tevoren. Over wie hebben we het? Inderdaad, over Vincent Emmelot en Wouter Jansen! Maarrr, zonder wrijving geen glans, dus moest er wel drie dagen gewacht worden voordat er überhaupt iets gebeurde.

De heren moesten na drie dagen wachten flink ‘aan de bak’!

Uiteindelijk waren die stille uurtjes gauw vergeten toen de eerste vis van de sessie direct 22 kilo klokte. Wat een heerlijke start! Hét startschot voor een bakkenfestijn. Niet veel later konden ze na een lange dril een spiegel over het netkoord halen van maar liefst 28 kilo. Wat een BAK!

En óf er BAKKEN gevangen werden…

De traktatie was nog niet voorbij: er werd nog een prachtig rijenkarpertje gehaakt én twee prachtige spiegels van, jawel, 21 kilo. Een sessie die Vincent en Wouter niet snel zullen vergeten. En zo zie je maar, het vissen op betaalwater kan heerlijk succesvol zijn!

De heren hebben genoten op CarpFarm Lake!

Eindsprint op Bled – Messi & Nappie op Zomertour #2

Ruim 75 minuten karperplezier op beeld vastgelegd in Oostenrijk en Slovenië… Dát kunnen jullie deze week verwachten in deel 2 van de zomertour van Nappie en Messi. Via een prachtig water in het zuiden van Oostenrijk komen de mannen op het magische meer van Bled terecht met als doel: in 2 visdagen een BAK vangen!

Het was hard werken, maar uiteindelijk kwam het op het einde goed 😉

Nieuwsgierig naar deze XXL movie? Bekijk hem dan op de KWO Community en check hieronder alvast de trailer:


BAK van de week voor Jeroen van Domselaar

De bak van de week is deze keer van Jeroen van Domselaar. Een mega-fanatieke visser die het ook nu weer voor elkaar kreeg om deze prachtige Nederlandse bak van een spiegel te vangen. De vis ging net over de 40-ponds grens heen en dat zorgde uiteraard voor een ‘BIG SMILE’ bij Jeroen, midden in de nacht met volle maan!

Een schitterende veertiger!

Met deze TIPS bespaar je flink en kun je MONSTERSESSIES draaien!

Het najaar staat erom bekend dat de karpers zich weer vol gaan vreten voor het najaar. Marco Nap bespreekt daarom verschillende voerstrategieën die jou meer vissen kunnen opleveren. De producten die hij hiervoor gebruikt van RCG zijn extra scherp geprijsd.

Kun jij nog wel wat TIPS voor het najaar gebruiken? Klik HIER!

Kan jij nog wel wat voertips voor het najaar gebruiken en ben je op zoek naar poducten met een goede prijs- en kwaliteitverhouding…LEES SNEL VERDER!


Stemwijzer voor het vissen! – Sportvisserij Nederland

De landelijke verkiezingen komen eraan en dat betekent dat alle politieke partijen hun standpunten weer duidelijk naar buiten brengen. Weet jij al wat je gaat stemmen? Het is belangrijk dat de sportvisserij alle ruimte krijgt, nu én in de toekomst! Sportvisserij Nederland heeft een handig overzicht gemaakt waar JIJ je kunt informeren over alle standpunten wat betreft het vissen. Klik snel HIER voor de stemwijzer!

Stem voor de toekomst van de sportvisserij. Klik HIER voor meer info!

PAREL van de week: Remco Rovers

De klapper op de vuurpijl: dat was deze PAREL van een rijenkarper voor Remco Rovers, na een intensief en doordacht voerplannetje én campagne. Heerlijk genieten van actie en op het einde komt zo’n geweldige vis nog even langs. Hoe mooi wil je het hebben?! Een fantastische PAREL van de week!

Wat een PAREL!

Pareltjes ‘For The Future’

We gaan nog even door met schilderachtige pareltjes! Heb je het plaatje hieronder al gezien? Misschien wel de meest bijzondere SKP vis ooit! Bas van der Maas was de gelukkige die deze ‘BABY CARP’ uit mocht zetten deze week. En we hebben goed nieuws: binnenkort gaan wij van KWO met ‘For The Future‘ er ook weer voor zorgen dat er komende winter 3500 nieuwe uitzetters rondzwemmen in de Benelux. Help jij mee om dit fantastische doel en daarmee de toekomst van het karpervissen te halen? Klik HIER en support de actie!

Is dit de mooiste SKP-spiegel ooit?

Hollands riviergeweld! – John van der Valk & Danny Bogman

Ruig water, ruig weer en gave karpers! John van der Valk en Danny Bogman gingen de uitdaging aan op één van Nederlands beruchtste rivieren. En hoe…

Een schitterende Nederlandse rivierbeuker!

De motor starten en gewoon GAAN! Dat is wat beide heren deden en dat leverde een gaaf avontuur op met schitterende rivierbeukers.

Geweldig toch?!

In een kort maar krachtige film hebben ze het avontuur vastgelegd. Kijk je mee?


Gratis fotografie cursus voor de jeugd

Op het Instagram kanaal van Willem Kwinten zagen we een tof initiatief. Willem schrijft: “Als kersverse ouders hebben wij besloten dat iedereen t/m 15 jaar gratis toegang krijgt tot onze fotografie cursussen! Leren moet gratis toegankelijk zijn voor de jeugd. Ben jij 16 of 17 jaar oud? Dan krijg je 50% korting van ons.”

Jeugdige vissers opgelet: maak jij straks ook topfoto’s dankzij de cursus van Willem?

Voor toegang tot de cursussen: vul het contactformulier in op de website www.kwintenfishingtutorials.nl.


Instagram tip: de gebroeders Postieaux

Iedere week tippen we een Instagram profiel die het volgen meer dan waard is. Deze week willen we het account van misschien wel de 2 beste karpervissers van Frankrijk onder de aandacht brengen. De gebroeders Postieaux hebben samen een account en delen wekelijks bizarre vangsten uit heel Europa.

Een Franse beuker van openbaar water.

Zo zijn ze net terug van een regenachtige sessie in Spanje en ook daar wisten ze een serie karpers te vangen om van te watertanden…

Karpers als deze gaat nooit vervelen!

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin het najaar zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Bart Disveld had laatst een meer dan geslaagde sessie met deze dikke spiegel!
Mark van Oosterhout met een mooie ‘Du Der-schub’!
Het voerplannetje voor dit najaar werkt uitstekend voor Remco Rovers!
Bram Alting weet in korte dag-sessies steeds weer succesvol te zijn!

Mark Pansar ‘on fire’!

Als er iemand een potje goed kan vissen, dan is het onze Belgische maat Mark Pansar van CC Moore wel. En “WOW”, wat een geweldige vissen heeft hij weer gevangen. Geniet even van de foto’s!

Briljante schubs…

Prachtige spiegels, een reeks grote schubs: het kan NU al niet op dit najaar voor Mark! Wil je meer platen zien? Volg ‘m op Instagram!

…bezoeken dit najaar de onthaakmat van Mark Pansar!

En het mag wel duidelijk zijn, toch? We hebben hier maar één woord voor: respect!

Prachtig!

FOTO van de week: ongelukjes met Marc Volkering

Normaal sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week is het daarentegen net iets anders. Bekend met de termen ‘ongelukjes’ en ‘kleine hoekjes’? Inderdaad, karpervissen verloopt niet altijd helemaal zonder risico’s. Marc Volkering was dit keer de (on)gelukkige en had zichzelf flink te pakken. Dat grapje over een nieuw PB zullen we maar niet maken…;-) Anyway: kijk uit met ‘haast’ en ‘haken’ en we hopen voor je Marc, dat het gauw opgelost was!

Tja, karpervissen is niet helemáál zonder risico’s…

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Er staan inmiddels flink wat toffe gratis films voor je klaar.

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook