Met deze TIPS bespaar je flink en kun je MONSTERSESSIES draaien!

Het najaar staat erom bekend dat de karpers zich weer vol gaan vreten voor het najaar. Marco Nap bespreekt daarom verschillende voerstrategieën die jou meer vissen kunnen opleveren. De producten die hij hiervoor gebruikt van RCG zijn extra scherp geprijsd, dus kijk snel verder!


Kan jij nog wel wat voertips voor het najaar gebruiken en ben je op zoek naar poducten met een goede prijs- en kwaliteitverhouding?

#1: RCG Voerschep – S & L

Ben je op zoek naar een kleine of grote voerschep voor het voeren op korte tot middellange afstanden? Bij RCG Carp Gear haal je hem al in huis vanaf €4,45. Zo schep je nauwkeurige hoeveelheden voer, zoals boilies, partikels, pellets en ander voer met het grootste gemak op. Vervolgens werp je het aas eenvoudig op korte tot middellange afstanden, wanneer je de schep combineert met een grote steel en de kleine steel. Zo voer je snel de gewenste hoeveelheden aas op jouw voerstek.

Bij RCG is genoeg keuze!

#2: RCG PVA Mesh

Wil je compact partikels, boilies of pellets bijvoeren zoals Marco Nap? Met het RCG PVA Mesh Systeem Ø 35mm kan dit! Dit systeem wordt geleverd met een koker met een diameter van 35mm. Met deze complete PVA kit heb je al het nodige materiaal binnen handbereik tijdens jouw outdoor avonturen. De koker is voorzien van 8 meter PVA. Het PVA is oplosbaar in ongeveer 45 seconden, maar hangt sterk af van de watertemperatuur op het moment van gebruik.

Net zo subtiel vissen als Marco Nap?

#3: RCG Prodding Stick

Ontdek de RCG Prodding Stick! Met een indrukwekkende lengte van 4,5 meter kun je met gemak de diepten van het water verkennen zonder enige beperkingen. Geen plek blijft onontdekt wanneer je deze prikstok in handen hebt! Wanneer het tijd is om op te ruimen, kun je de stick handig opdelen in drie delen. Met een transportlengte van slechts 158 centimeter is het makkelijk te vervoeren. Dankzij de gaten voor waterafvoer blijft er geen water in achter, waardoor er geen water in de prodding stick achter blijft.

De Prodding Stick kun je perfect vanaf de boot gebruiken.

Het hoogwaardige materiaal waarvan hij is gemaakt, zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het gewicht minimaal blijft. De rode handgreep biedt uitstekende grip, zodat je de prodding stick goed kunt bedienen. De RCG Prodding Stick geleverd met twee metalen koppen. Eén met een puntige kop en één een stompe kop om hardheid van de bodem te controleren.

RCG Carp Gear


Bekijk nog meer 1000+ producten met een goede prijs- en kwaliteitverhouding op de website van RCG Carp Gear!

Bekijk ook