Win €500 JAG Bankware | Nieuwe webshop live!

Groot nieuws vanaf de andere kant van de Noordzee: de mannen van JAG hebben een gloednieuwe webshop live staan waar ook Nederlandse klanten eenvoudig kunnen bestellen! Onze eigen Wessel van de Velde nam de proef op de som en bestelde voor €500 aan bankware die JIJ kunt winnen. Kans maken? Lees snel verder!


Rechtstreeks bestellen

Waar je voorheen alleen via winkels de producten van JAG kon bestellen, kan dat nu ook rechtstreeks! In de webshop is het volledige assortiment te bekijken en eenvoudig te bestellen. Buzzer bars, banksticks, rodpods en talloze accessoires van hoge kwaliteit zijn hier te vinden!

In de nieuwe webshop kun je vanuit je luie stoel bestellen, gewoon in het Nederlands!

Tip: wanneer je voor het eerst op de website komt kan het zijn dat hij nog in de Engelse taal wordt weergeven. Via de taalselector onderin kun je de taal wijzigen naar het Nederlands 😉

Proef op de som

Het grote voordeel van rechtstreeks bestellen is dat je in één oogopslag alle producten van JAG kunt bekijken en er ook een flink aantal items te verkrijgen zijn die je bij de Nederlandse retailers niet snel zult vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Sub x Jag Buzz Bars, de Hook Bait Specials en de kleding & merchandise!

Op de website zijn een aantal exclusieve items te vinden!

Daarnaast vind je bij ieder product een uitgebreide uitleg én tekening. Dat de mannen van JAG de ontwikkeling van hun producten serieus nemen wordt al snel duidelijk 😉

“Productontwikkeling staat bij JAG hoog in het vaandel!”

Twijfel je nog over het gemak van rechtstreeks bestellen? Wij namen de proef op de som en lieten Wessel het hele bestelproces van A tot Z doorlopen!

Al snel na het bestellen lag er een doos vol toffe JAG bankware op de mat!

In de onderstaande video kun je precies zien hoe dat is gegaan én als klap op de vuurpijl geven we het pakket dat hij bestelde aan één van jullie weg. Hoe je kans maakt zie je in de video of in de tekst onder de video.

Winactie

Kans maken op ruim €500 JAG Bankware is heel eenvoudig. Ga dan naar de YouTube-video en geef in de comments antwoord op de volgende vraag: “Waar maakt JAG zijn bankware?”

Ga jij er binnenkort vandoor met dit complete prijzenpakket?!

Begin mei wordt er uit de goede antwoorden een winnaar gekozen dus stay tuned!

Succes met de winactie,

Team KWO


Meer weten over JAG, de producten en de nieuwe webshop? Surf dan naar de website en vergeet ook niet om de mannen te volgen op Facebook, Instagram en YouTube!

Bekijk ook