Succesvol het najaar in met Originals!

Gierende runs, vretende karpers en slapeloze nachten… Inderdaad, het NAJAAR komt er weer aan! Maar, zonder goed aas wordt het een lastige opgave. Daarom doen de mannen van Originals in deze update hun nummer #1 boilie voor het najaar uit de doeken en geven ze de nodige tips!


Team Originals aan het woord: Het najaar komt er nu toch echt aan en daarmee zijn er een paar extreem goede vismaanden begonnen. Hoog tijd voor een lekker najaarsoffensief! In deze update vertellen vier topvissers uit Team Originals met welk aas ze aankomende weken en maanden aan de slag gaan. Dus twijfel je nog over je aaskeuze? Dan is dit een MUST READ!

Waarom het aas van Originals een perfecte keuze is voor de komende maanden? Dat lees je hieronder!

Krill Caramel

Jelmer Simmes aan het woord: In de maanden september en oktober staat de Krill Caramel bij mij met stip bovenaan. Eerlijk gezegd vind ik het best lastig om er één smaak uit te pikken. De Krill Caramel heeft zich vanaf het moment dat ik met Originals ben gaan vissen ruimschoots bewezen. Deze boilie is lekker attractief, werkt snel en je hoeft voor een maximaal resultaat eigenlijk niet eens lang voor te voeren. Een groot voordeel is dat hij qua voedingswaarde en vertering ook nog eens prima in het najaars-dieet van de karper past. Kortom: als je een boilie zoekt voor het najaar dan is dit mijn nummer #1 keuze!

Originals
De Krill Caramel is bij Jelmer Simmes torenhoog favoriet!

Groot aas

De keuze van Mike Thille: Mijn najaar staat in het teken van meerdere Franse trips waarbij we trouwens weer een paar gave ‘OTM’s’ gaan opnemen. Noten en boilies zijn dan uiteraard vast onderdeel van de trip. Toevallig heb ik vorige week nog een flinke lading Originals Bloodworm bollen binnengekregen van mijn makker Post. Dit eiwitrijke aasje laat me zelden in de steek en matcht perfect met mijn naturals range. Grote diameters zijn trouwens écht mijn favoriet. Mijn tip is om tijdens buitenlandse trips altijd een paar zakken 25 millimeter-bollen in de auto te gooien. Gemiddeld levert dat net wat dikkere vissen op dan kleiner aas!

Originals
Bloodworm for the win! Thille gaat er weer goede zaken mee doen in het Franse land de komende maanden;-)

Mixen!

Martin Post aan het woord: Een boilie voor het najaar moet bij mij aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet een boilie een goede voedingswaarde hebben, lekker attractief zijn en ook goed zijn qua vertering. Dat laatste is van belang als je voerplekken langdurig aanvoert en de campagne doorzet richting de winter. Een goede vertering is dan cruciaal. Sinds de komst van de Krill Caramel en Bloodworm vis ik beide boilies graag in een 50/50 mix. Dit werkt erg goed, zowel instant als op lange termijn. Geen poespas, gewoon twee soorten boilies die zich afgelopen jaren ruimschoots hebben bewezen!

Originals
In het najaar zet Martin Post zowel de Krill Caramel als de Bloodworm graag in!

Originals Sweet Almond

Rivierspecialist Matthijs van Halm: Mijn visserij speelt zich grotendeels af op rivier de IJsel. De ‘wetten’ van de rivier zijn daarbij wezenlijk anders dan op veel andere wateren. Daarom kies ik ook in het najaar voor mierzoet aas. Voedingswaarde vind ik daarbij minder relevant. Wat ik nodig heb bij de ruige riviervisserij is een lekkere zoete stevige boilie. Sinds dit voorjaar vis ik met de nieuwe Sweet Almond van Originals en dat leverde me al talloze mooie vissen op. Wat goed is, is goed. Voorlopig blijf ik dus met torenhoog vertrouwen doorvissen met dit aas.

Originals
Rasvisser Matthijs van Halm beleefde al grote successen met de Sweet Almond boilie. Reken maar dat hij daar gestaag mee doorgaat…

Ben je ook benieuwd naar het aas van de Nederlandse aasfirma Originals? Check dan de webshop en vergeet niet om de aantrekkelijke deals te bekijken. Je SCOORT er kortingen die kunnen oplopen tot ruim 25 procent. Bestel je vandaag? Dan heb je het aas al binnen enkele dagen in huis!

Originals
Bestellen én VISSEN maar!

Tot snel in de shop!

Team Originals


Benieuwd geworden naar de producten van Originals? Ga dan snel naar de webshop! Volg ze uiteraard ook even op Instagram, Facebook en Youtube om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, producten én vangsten.

Bekijk ook