KWO Boulevard – voorjaarsparels, topvideo’s & een gave WINACTIE!

Het voorjaar is in volle gang en dát merken we! Heerlijke video’s, smaakmakende vangsten, leerzame artikelen, een GAVE winactie en nog véél meer maken deze gloednieuwe Boulevard het bekijken meer dan waard. Wacht dan ook niet langer en scroll snel verder!


Topvideo: Bootvissen op de Lot met Bou & Wou

Humor, runs, prachtige karpers in een nog mooiere omgeving… Dat zijn een aantal ingrediënten uit de nieuwe film van Boudewijn Margadant & Wouter Koziolek. Samen visten ze al meerdere sessies op de machtige rivier de Lot en dat leverde al 5 movies op. In de finale van ‘Tales of the River Lot’ nemen de mannen de kijkers mee naar een tumultueuze najaarssessie.

Wát een plek om je lijnen nat te maken!

Opnieuw wordt er gevist vanaf een aluminium platbodemboot en dat op een (voor hen) nieuw stuk van de Lot. Avontuur (en actie) gegarandeerd! Nieuwsgierig naar deze movie van bijna 1,5 uur? Check ‘m dan hieronder!


Voorjaarssucces op de Specials!

Wim Lemmens weet wat kwaliteit is en daarom besloot hij eerder dit jaar een aardige hoeveelheid KWO Specials in te slaan. Dat het hem succes op ging leveren, dat was sowieso al een feit. Wanneer dat ging gebeuren, dat was nog even de vraag… Maar, daar kwam snel antwoord op!

Wim Lemmens begon vliegensvlug #volgas te vangen met de Specials!

Toen hij onlangs de vissen gevonden had, kon het vangen beginnen. En hoe… Met een serieuze reeks échte TOPPERS kunnen we wel stellen dat er genoeg ‘carpisten’ zijn die er jaloers op zullen zijn;-) We moeten eerlijk toegeven dat wij dat in ieder geval wel zijn!

Zo kwamen er stuk voor stuk…

Een geweldige veertiger en een aantal prachtige dertigers zagen de binnenkant van Wims net. Je begrijpt wel: het vertrouwen van Wim in de KWO Specials is ‘skyhigh’. “Dat aas van jullie is écht aan te raden”, besluit hij dan ook! Daar zijn we het volledig mee eens;-)

…geweldige spiegels op de kant! Knap gedaan man!

JELMER SIMMES op KWO – PIONIEREN met Simmes!

Ruim 23.000 abonnees en bijna 5 miljoen views op YouTube: Jelmer Simmes heeft voor zijn kanaal TwincarpNL al veel fantastische video’s gemaakt. Deze week maakt hij zijn KWO Community debuut nadat een cameraman hem een midweek volgde op een brute rivier in het Noorden van Frankrijk. Geloof ons: deze video willen jullie niet missen!

Bijvangsten, tegenslagen én successen… Deze video wil je écht NIET missen!

Kolkende rivieren, meervallen van ruim 2 meter, dikke veertiger schubs, kansloze blanks en waanzinnige successen… Jelmer ‘Twincarp’ Simmes is verslaafd aan de Franse rivieren en in de nieuwe KWO serie ‘Pionieren met Simmes’ volgen we hem op een uniek voorjaarsavontuur. Check NU de video op de KWO Community!


BAK van de week voor Mattias Allemeersch!

Vlak voor de paai kwam deze BAK van de week nog even langs op de voerplek van Mattias Allemeersch. Geheel terecht dat deze prachtige spiegel een spontane ‘BIG SMILE’ op Mattias z’n gezicht toverde. Na een paar snelle foto’s kon deze hoogzwangere dame haar weg vervolgen naar de lonkende paaigronden. Geweldig Mattias!

Een geweldige BAK van een spiegel voor Mattias Allemeersch!

Vissen vanaf een camping: meer vangen in minder tijd?!

Karpervissen in het buitenland in de maanden mei tot en met september: veel vissers doen niets liever! Vooral een bivvy opzetten aan de openbare Franse waterkant is iets wat veel carpisten graag doen, maar is dat wel het meest effectief? Steeds meer vissers kiezen ervoor om een ‘basiskamp’ op een camping (of AirBnB locatie) te maken en vervolgens (voer)stekken in de buurt af te vissen.

Vissen vanaf een camping kan SUPER effectief zijn! In DIT artikel lees je hoe…

Nieuwsgierig waarom dit zo goed werkt? In dit artikel leggen we het uit… LEES snel verder!


Karpervissen op het Haringvliet? LET OP!

Ben jij van plan om deze zomer te gaan karpervissen met de boot op het Haringvliet? LET OP! Vanaf 13 april tot medio augustus 2023 zijn een aantal trailerhellingen afgesloten. Dit betreft de helling aan de noordkant op het strandje van Numansdorp én aan de zuidkant de trailerhelling bij de Banaan.

Gelukkig zijn er uitwijkmogelijkheden voor de bootvissers op het Haringvliet!

In deze periode kunnen gebruikers van de trailerhelling aan de noordkant van het Haringvliet onder andere gebruik maken van de trailerhelling van Jachthaven Strijensas. Aan de zuidkant kun je terecht bij de trailerhellingen bij Jachthaven Waterkant in Dinteloord, aan de Mariadijk 2 in Ooltgensplaat en bij Jachthaven Atlantica in Stad aan ’t Haringvliet. Wil je meer info hierover? Ga dan naar de website van Sportvisserij Zuidwest Nederland!


Zoektocht van 7 jaar… voor een ‘American GIANT’! – Fish with Carl

‘Fish with Carl’, wie kent hem niet?! Deze Engelse BAAS verrast ons iedere keer weer met zijn spectaculaire visavonturen en ook in deze video is het niet mis. Hij komt al zeven jaar in de USA om te vissen, maarrr… die felbegeerde Amerikaanse VEERTIGER, die ontbreekt nog! Gaat het hem deze keer wel lukken? Kijk snel de video!


Voorjaars-succes op de Specials!

KWO zoekt parttime magazijnmedewerker!

Naast dat we dagelijks bezig met het maken en publiceren van toffe content, moeten ook de producten voor onze webshop klaargemaakt worden. Vooral op gebied van onze aasrange zijn dat aardig wat klusjes waar we HULP BIJ ZOEKEN. Ben je dus jong en op zoek naar een toffe bijbaan? SOLLICITEER dan HIER!

Word jij onze nieuwe collega?

PAREL van de week van Mark Pansar!

Ook deze week zijn er weer regelrechte parels gevangen. Dit exemplaar van Mark Pansar zorgt er ongetwijfeld voor dat je even stopt met scrollen door deze Boulevard. Want wát een vis is het… Mark was duidelijk in z’n nopjes met deze PAREL van de week. Niet gek: wat een BEAUTY!

Als PERFECTIE bestond…

WINACTIE | LOWRANCE DIEPTEMETER €1200,-

Zoals we eerder al verklapte strooien we in 2023 volgas met prijzen. Zo organiseren we dit voorjaar iedere maand een DIKKE WINACTIE en werken we door tot aan de zomer waar we de GROOTSTE winactie ooit zullen lanceren. KWO bestaat dan namelijk 25 jaar, maar daarover later meer. Wil jij meedoen met alle winacties die we in 2023 nog op de Community organiseren. Meld je dan nu aan als KWO Member. Dan maak je 31 mei automatisch kans op een Lowrance Elite dieptemeter.


Een succesvolle vriendentrip voor Frank van Schaik

Ieder jaar gaat Frank samen met twee vismaten naar Frankrijk, zo ook afgelopen maand! De mannen wisten meerdere karpers te vangen met als kerst op de taart een nieuw PB voor Frank. Binnenkort zal Frank in een artikel op KWO terugblikken op deze succesvolle trip, maar hieronder alvast een sneek peek. Er werd gevist met een mix van alle KWO specials, tijgernoten en hennep. Als haakaas gebruikten we wafters.


Vissen als pijnstiller in VIS TV XL

Zit jij aanstaande zondagochtend klaar voor de eerste aflevering van VIS TV XL 2023? Marco Kraal gaat vissen met Marco Gabriëls die hem een bijzonder levensverhaal vertelt. Na vele operaties aan zijn rug en een verslaving aan pijnstillers zag Marco het leven niet meer zitten. Toch wist hij het tij te keren, kickte af en pakte in die periode ook zijn oude hobby – sportvissen – weer op. Wat dit met hem deed en wat sportvissen vandaag de dag voor hem betekent laten we Marco zelf vertellen in zijn ontroerende verhaal. Kijken dus: aanstaande zondag 14 mei om 09:30 uur op RTL 7.


PUUR struingeweld met Jordy Op’t Hof!

Geen tent, geen stretcher én geen piepers voor Jordy Op’t Hof! Maar dat wisten jullie misschien wel al… Nee, in plaats daarvan een mobiele struinuitrusting en eventueel een rubberbootje. Niet meer, niet minder. En daarmee heeft Jordy ook dit voorjaar weer een serie uitzonderlijke vissen weten te vangen waar je stil van valt. Hieronder een paar platen van een recente sessie van deze struinbaas!

KWO Boulevard
Jordy weet de uitzonderlijke exemplaren er wel tussenuit te pikken!

Pop-ups doing the business”, vertelt hij. Wat een heerlijke visserij zo in het voorjaar!

KWO Boulevard
Heerlijk genieten in een mooi Hollands decor!

We kijken uit naar nog meer mooie verhalen, vangsten, avonturen én smaakmakende platen!

KWO Boulevard
De ‘MH-Specials‘ vliegen erdoorheen bij Jordy!;-)

Meest veelzijdige KARPER LUGGAGE op de markt? (55+ opties)

Als fanatieke karpervisser wil je natuurlijk dat al je spullen goed georganiseerd zijn en gemakkelijk mee te nemen zijn naar de waterkant. Gelukkig biedt Trakker met hun NXG-serie een breed scala aan tassen en rugzakken die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van elke visser te voldoen. Bekijk hieronder de video waarin onze eigen MP een boekje open doet over zijn favoriete items van Trakker!


Meer SUCCES in mei!

Stel aan de waterkant de vraag “wat is je favoriete vismaand” en de maand mei zal vaak genoemd worden. De maand mei is voor veel karpervissers dé maand van het jaar. Toch is het vaak lastig: de paai kan roet in het eten gooien, het kan opeens heel warm worden (en de vissen deactiveren) én het kan simpelweg enorm druk zijn aan de waterkant.

KWO Boulevard
Het voorjaar is een PRACHTIGE tijd om te vissen…

Ook Niels Traa geniet met volle teugen van de mei-visserij en door de jaren heen heeft hij veel geleerd. We vroegen hem om 5 leerpunten neer te pennen en in dit artikel deelt hij inzichten over rigs, trekroutes, aas en nog (veel) meer!

KWO Boulevard
Ook Niels Traa weet daar alles van… Lees NU zijn nieuwe artikel op KWO!

Kom je ook naar de KWO Action Day?

Zondag 04 juni is het zover! Samen met ruim 30 (!) merken en veel bekende vissers uit de Benelux gaan we jouw en je vismaten een onvergetelijke dag bezorgen aan De Koperen Plas in Zwolle. Bekijk hieronder alvast de PLATTEGROND en klik hier voor meer informatie.

Kies nu alvast je stek!

Instagram tip: len.carpfishing

Iedere week tippen we een Instagram profiel die het volgen meer dan waard is. Deze week willen we het account van Len Vroomen onder de aandacht brengen. Len is een super fanatieke karpervisser die bijzonder goed weet wáár hij op het juiste moment moet zijn. En dat zie je terug aan de prachtige vangsten die hij doet én deelt op Instagram. Zeker een ‘follow‘ waard dus…

KWO Boulevard

Bas van den Broek naar Zuid-Frankrijk! – VIDEO

Samen met vismaat Jeroen trok Bas van den Broek begin april naar Zuid-Frankrijk naar een voor hun volledig onbekend gebied. Bas kennende voerden ze ook dit keer een hoop stekken aan. Dit deden ze zowel op een stuwmeer als op diverse kanaalstukken. Al met al leverde dit een hoop vis op en weer een ouderwets GAAF avontuur! Bekijk de video hieronder…


Targets van Thiels!

De legendarische ‘Mokka’ van een Belgische kanaal, ‘De Oude Schub’ van het Kempisch én de grootste vis van Nederland (37kg+)… Dat zijn 3 targetvissen die Ian Thiels binnen een paar maanden op de mat wist te krijgen. Een unieke reeks waar 3 unieke video’s van te vinden zijn op KWO! Check de video’s HIERRR

De unieke reeks “Targets van Thiels” is om van te smullen!

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin het voorjaar zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

KWO Boulevard
Ricky van Puijenbroek geniet met volle teugen van het ontluikende voorjaar!
KWO Boulevard
Teun Ponjee met een ongelooflijk BRUTE schub van maar liefst 32,8 (!) kilo uit Hongarije! Gefeliciteerd met je PB man, wát een BAK!
KWO Boulevard
Johan van Liere wist ook dit keer de code weer te kraken!
KWO Boulevard
Fabian Verlinde is NU al een topjaar aan het beleven! CHECK deze spiegel even…
KWO Boulevard
Onze eigen Rik Aldenkamp gaf tussen het BBQ’en door zijn voorjaar een gouden glans!
KWO Boulevard
Mitchell Junior met een kanaalbak!
KWO Boulevard
Casper Heuver wist deze beauty een maandje geleden te vangen, wát een vis!
KWO Boulevard
Bart Polman brengt de nodige sfeer in deze ‘vangsten van de week’… Knappe spiegel Bart!
KWO Boulevard
Maikel Tijlkowski moest het onderspit delven toen z’n zoontje hem onlangs regelrecht naar huis viste;-)
KWO Boulevard
Een heerlijke voorjaarsvangst voor Mark Lambregts.
KWO Boulevard
Arjan Melis had het geluk om de karperwedstrijd afgelopen weekend te winnen met deze BEUKER!
KWO Boulevard
Een brute rivierspiegel die niet was te stoppen… Martijn Bunte heeft er nóg spierpijn van;-)

Een SCHILDERIJ van Casper Heuver!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een uitmuntende close-up van Casper Heuver! Dit zijn plaatjes waar je “U” tegen zegt. WOW!

KWO Boulevard

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook