KWO Boulevard: Voorjaarsbakken van 25KG+ en nieuwe PB’S!

Temperaturen dit weekend tot wel 26 (!) graden; tijd om je visspullen gereed te maken! Intussen geniet je ook van een gloednieuwe KWO Boulevard die onder andere gevuld is met super gave (gratis) video’s, MEGA BAKKEN en maak je kans op een DIKKE PRIJS.


De prachtige voorjaarstrip in Frankrijk

Na een zeer drukke (werk)winter was Bas van de Broek toe aan een weekje Frankrijk. Samen met Jeroen reden ze naar een voor hun compleet onbekend gebied. Benieuwd naar het avontuur en de vangsten? Kijk dan de video!


De KWO Voorjaarsbox is NU verkrijgbaar

Een kleine oplage, maar grote waarde in één box! Zo is die dit jaar gevuld met items om jouw voorjaarsvisserij een flinke boost te geven tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Je krijgt ruim 50% korting op de winkelwaarde én in een van de boxen zit een ‘GOLDEN TICKET’. Bestel hier de KWO voorjaarsbox.

Daarnaast scoor je ook nog een 10% EXTRA korting bij aanschaf van een hoodie! Er staat gloednieuwe designs in de webshop, dus neem zeker even een kijkje en profiteer van het extra voordeel.


Sita vangt zijn DROOMKARPER in België

Afgelopen week wist Sita in één van zijn eerste nachten, op een bikkelhard kanaal in België, zijn PB te verbreken! Samen met zijn vriend werd er vooraf een plan gemaakt en dus werden de rigs op strategische stekken gepositioneerd. Na een aantal mooie vissen, wist Sita dan ineens een BAK van een spiegel te vangen; een monument van het betreffende kanaal. Ondanks dat de vis al was afgepaaid, wist Sita toch zijn PB aan te scherpen. Voor hem is het voorjaar nu al geslaagd!


Samir’s PB naar 30kg+ en een MEGA TORNADO

Kun je het een droom noemen als je op het einde van je 6 weekse roadtrip je PB vermorzelt? We gaan niet teveel verklappen maar dat Samir en Claire loon na werken kregen was dik verdiend. Tijdens deze All About The Journey mini-serie werden ruim 4.000 kilometer gereden en 10 wateren bevist. Hoe bedoel je #intensief…

Eerder in de reeks zag je Hofman en Samir blanken op Salagou. Dat zinde ‘Mr. Carplifer’ absoluut niet, dat hij revanche zou nemen stond dus al vast. Afgelopen oktober was dit magische water in Zuid-Frankrijk dan ook de eerste halte van dit laatste deel van de trip. Helaas ging het ook nu weer niet vanzelf want bijvangsten, andere vissers én een tornado maakte het Samir en Claire niet eenvoudig!

Salagou was niet het enige uitdagende water tijdens deze sessie want na een aantal dagen verkasten ze naar de Spaanse Ebro. Wijn, meervallen, runs en karpers volgden om vervolgens naar de laatste locatie af te zakken: een barrage met bizarre schubs! Hier eindigde deze roadtrip met een KNAL! Nieuwsgierig? Ga dan snel kijken 😉


Een MEGA BAK voor Mark Hoedemakers

Met een mond vol tanden en het hoofd op hol, aanschouwt Mark samen met zijn zoon de impressionante aanblik van één van de twee (nog voor hem) onbekende schubs. Het unster klokt de 28,9 (!) KILO aan, wat een BAK! Zo’n moment én dan ook nog eens in het bijzijn van je zoon… Fantastisch!


Succesvol karpervissen rondom de paaiperiode

Op de social media hebben we de eerste paaiende karpers al voorbij zien komen afgelopen weekend. Niet gek met temperaturen boven de 20 graden, maar inmiddels zijn die alweer gedaald en zie je minder paaigedrag. Wil je nou weten hoe je succesvol kunt karpervissen in de paaiperiode? Lees dan dit artikel!


WINACTIE | LOWRANCE DIEPTEMETER €1200,-

Zoals we eerder al verklapte strooien we in 2023 volgas met prijzen. Zo organiseren we dit voorjaar iedere maand een DIKKE WINACTIE en werken we door tot aan de zomer waar we de GROOTSTE winactie ooit zullen lanceren. KWO bestaat dan namelijk 25 jaar, maar daarover later meer. Wil jij meedoen met alle winacties die we in 2023 nog op de Community organiseren. Meld je dan nu aan als KWO Member. Dan maak je 31 mei automatisch kans op een Lowrance Elite dieptemeter.


Een PRACHTIGE spiegel voor Arno van Egmond

Aangezien het voorjaar kouder is dan voorgaande jaren en de watertemperatuur mondjesmaat stijgt, besloot Arno een beetje terughoudend te zijn met voorvoeren. Later bleek dit een goede zet! Hij wist namelijk tijdens een instant nachtje op een kanaal twee mooie karpers te vangen waaronder de PAREL van de week.


Karpervissen met de pen en broodkorst in Zeeland

Karpers vangen met een dobber, loeren naar een hondenbrokje aan het wateroppervlak en het hart in de keel hebben als een karper het haakaas pakt terwijl je er een hengellengte vanaf staat… Dat zijn een paar ingrediënten uit de ’12 Provincies Challenge’ en dit keer gaat Michiel in Zeeland op pad met zijn jeugdliefde Laus 😉


Maik Roeleveld staat met DIKKE karpers in de (online) krant

Afgelopen week zagen we een artikel op het AD voorbij van Maik Roeleveld. De krantenkop luidde als volgt; “Maik uit Lattrop vangt karpers van soms wel 30 kilo met eigen aas: ‘wel eerst 20 keer op mijn bek gegaan’. Super gaaf dat een Algemeen Dagblad dit plaatst! Benieuwd naar het artikel? Klik dan hier.


Een NIEUWE Nederlands PB voor Stefan

Voorvoeren, iets wat Stefan nooit deed! Toch ging hij dit voorjaar onderzoeken of het daadwerkelijk verschil kon maken. Na een moeizame winter werden de eerste vangsten begin dit voorjaar geboekt. De voerhoeveelheden werden langzaam opgeschroefd en de resultaten mochten er zijn. Diverse karpers wist Stefan dit voorjaar te vangen met als kerst op de taart: een nieuw Nederlands PB. Zal het voorvoeren dan toch geholpen hebben?


De topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin de voorjaar zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Een prachtige (voorjaar)vangst voor Wilco Gerrits
Robbe Maes met een bak uit de Alpen.
Dave Valk wist in totaal 21 (!) karpers te vangen in het Franse land.
De ABSOLUTE kerst op de taart, lekker bezig Mathijs!
Een DIKKE 50er voor Willem Schreurs.
Davey van der Jagt met een brute spiegel!
Wim Hanegraaf met een brute 50er van de Franse rivier.
De maand mei blijft MAGISCH voor Bart van Bezouw.

Voordelige groepstickets voor KWO Action Day!

Mooi weer, gezelligheid, (live) entertainment en volop activiteiten voor jong en oud: dat is in het kort wat je op de Action Day kunt verwachten! De perfecte dag uit voor jou en je (vis)maten. Scoor nu een voordelig groepsticket en krijg 25% korting, oftewel één ticket gratis!


Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook