KWO Boulevard – Transfer van Zlatan en Sloveense monsterbak

Met het najaar in volle gang stromen de vangsten binnen op de KWO Redactie. Bovenop alle XXL karpers hebben we ook een aantal mooie video’s voor jullie geselecteerd. Toch is deze Boulevard niet extreem uitgebreid omdat we de vrijdag ook spenderen met een borrel voor het de afscheid nemende Zlatan. Lees snel verder!


TOPVIDEO van de week: Pecky op Bled

Het meer van Bled, hoe je het ook went of keert; het blijft een magisch water! Vorig najaar trok Darrell Peck naar Slovenië om voor het eerst zijn lijnen nat te maken op dit bijzondere meer. Hoe hij het er vanaf brengt en welke tactieken hij inzet om een aantal karpers te vangen; je ziet het in de video hieronder!


Transfernieuws: Zlatan vertrekt bij KWO

Deze KWO Boulevard is wat korter als gebruikelijk en dat is niet zonder reden. Deze vrijdag is namelijk de allerlaatste dag dat de legendarische Linnar ‘Zlatan’ Bos bij KWO werkt. Na 7 jaar en 2 maanden kiest hij voor een nieuwe uitdaging en we zijn Lin dankbaar voor alle inzet en het vakmanschap. Van webshop management tot het uitbouwen van onze sociale media kanalen: Zlatan draaide er zijn hand niet voor om.

Bedankt voor alles & zet ‘m op in je nieuwe job!

Het waren 7 mooie jaren! #ZlatanBedankt

Nieuw PB voor Claire in All About The Journey

Girlpower aan de oevers van een Spaanse rivier; dat is het hoofdingrediënt van de nieuwe All About The Journey! Samir & Claire hebben een aantal sessies gevist op een bikkelharde rivier met als doel: de stokoude (en gedresseerde) karpers vangen van dit waterstelsel. Nieuwsgierig geworden naar de topvis die Claire wist te strikken? Bekijk de video dan in de KWO app.


Video: 2 veertigers op de Vinkeveense Plassen

Op het YouTube kanaal van JJcarpNL zagen we een toffe video die het delen meer dan waard is. De mannen hebben een supersessie achter de rug en maakten hier een video over van ruim een half uur. Er komen een aantal prachtige Nederlandse bakken in voor, check ‘m hieronder.


Hoe kies je de juiste boilie voor het najaar?

Het kiezen van de juiste boilies in het najaar kan cruciaal zijn voor het succes van je sessies. De herfst is een periode waarin karpers instinctief veel voedsel opnemen om reserves op te bouwen voor de koudere maanden. En daarom kunnen bepaalde soorten boilies in deze periode bijzonder effectief zijn. Lees in dit artikel de 3 zaken waar Mark Hofman op let.

Keuzestress over je aas? Lees dan dit artikel van onze MH.

24 uur met Bas Baks

Op het YouTube kanaal van Team Outdoors is er een nieuwe videoserie gestart. De titel ’24 uur van’ spreekt voor zich en in de eerste editie is het Bas Baks die het spits afbijt. Bas deelt een aantal hoogte- én dieptepunten uit zijn visserij en daarnaast is er ruimte voor humor en een aantal serieuze bakken!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin de najaar zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Een fraaie Belgische beuker voor Wesley Lagaert.
Het najaar kan ook onheilspellend zijn, vlak na deze foto barstte het noodweer los.
Het Albertkanaal was Ian Thiels weer goed gezind.

FOTO van de week: mistige oktoberavond

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtige plaat uit een Pilaar & Hofman productie uit 2018. Mocht je dit weekend een uurtje over hebben; check dan zeker deze film uit de oude doos.


Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Bekijk alvast een paar vette KWO Community films en how to’s.

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook