ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Rondste schub OOIT, minder visboetes en openbare 30KG!

Goedemorgen KWO’ers, zijn jullie klaar voor een KWO Boulevard vol met de allervetste karpernieuwtjes van de afgelopen week? Deze week staat weer VOL met speciale én grote vissen. Zigvis boven 22 meter water, twee 30KG+ vissen, oudje van ‘Hombeek’ en nog veel meer… De visdrang is dus niet meer te houden zijn! 😉


Spooners Vlog – Fairbrass, Gigantica & New Underwater

De titel verraadt al heel veel… In deze video van ruim één uur komt er weer heel wat moois voorbij! Neill Spooner vist hier op het befaamde ‘Gigantica’ en Danny Fairbrass vergezelt hem. Daarnaast gaan ze op het einde van de sessie ook nog eens een kijkje onder water nemen samen met de bailiff. Benieuwd? Check dan onderstaande vlog!


BAK op de zigrig boven 22 meter water!

John van der Valk aan het woord: Dat zigvissen is toch wel uniek hoor. Zeker als je zulke vissen mag vangen twee meter onder de oppervlakte boven 22 meter water. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik met weinig vertrouwen de nacht in ging, dit omdat ik het ziggen wel vaker een kans geef, maar vrijwel altijd zonder succes. Aangezien je het beste kan vissen waar de vis zit ben ik na de eerste nacht blanken de tweede nacht met een hengel gaan ziggen.

Ik geef het ziggen wel vaker een kans, maar vrijwel altijd zonder succes.

Ochtends om 5 uur terwijl de natuur aan het ontwaken was in het opkomende ochtend zonnetje… Een volle streep, een knoerd harde run.. Ik stuif mijn tent uit bijna struikelend met een half aangetrokken waadpak zie ik tot mijn grote verbazing dat het de zig hengel is. Wow shit, mega vet!

john van der valk zig

Dat drillen is wel even wennen met flinke diepte voor de kant en zeker in combinatie met zo’n lange, dunne onderlijn… Het maakt het allemaal extra spannend en mooi! 😉 


KWO Community video – Van Vooren & Bulters in de Alpen #1 – Een stroeve start

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard het eerste deel van Niels Van Vooren en Robin Bulters in de Alpen!

Wees maar zeker dat dit een video is die je niet wil missen!

In dit eerste deel trekt onze Bulters op pad met onze Belgische kameraad Niels Van Vooren. Ze belagen de karpers in de Alpen en dat begint stroef, maar dat verandert aan het einde compleet! Veel kijkplezier!


BAK van de week: Dikke spiegel van 32,2 KG voor Kevin!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’ van de KWO Boulevard! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van Kevin Sleutjes!

kevin sleutjes bak
Dat zijn nog eens spiegels, wat een mo(nu)ment!

TikTok Finest – 33 kilo rijen!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@schmidt_experience_carp Zeiler wieder Mal #derliebtguteKugeln #karpfenangeln #bigcarp ♬ the things she said x Five Hours by Altegomusic – ALTÉGO

PAREL van de week: KOGELRONDE schub voor Mark!

Afgelopen week stuurde Mark van de Burgt onderstaande waanzinnige vis door. Het hoeven niet altijd parels van spiegels te zijn die deze titel veroveren. Deze schub is echt bizar van bouw en zo zien wij ze maar al te graag. Tevens zorgde deze BAK ook nog eens voor een nieuw PB! Gefeliciteerd Mark!

mark van de burgt bak
Wat een heerlijke beuker!

Openbare 30KG voor Iwan Schuurman!

Iwan Schuurman en Brent Nauta trokken afgelopen week samen naar Frankrijk voor een gezamenlijke sessie. Ze spotten tegen het einde van de sessie vier flinke vissen boven een hoog wierveld. Daaromheen lagen een paar aaskuiltjes en daar dropte Iwan twee hengels. Toen hij op de allerlaatste visdag afliep bekroonde Iwan zijn sessie met onderstaande UNIT van ruim 30 kilo! Heerlijk als het plannetje werkt, gefeliciteerd mannen!

iwan schuurman bak
Wat een unit zeg, congrats Iwan! 🎉

De magische 20 kilo grens: het begin van een nieuw hoofdstuk voor Pim Verlaan

Soms zit het tegen… maar soms zit het ook mee! Na een moeilijke periode weet Pim eindelijk een BAK van een vis te vangen, voor hem de afsluiting van hoofdstuk één en het begin van een nieuwe. In deze update neemt hij jullie mee naar de sessie die hem altijd zal bijblijven, lees dus snel het artikel en haal hier jouw motivatie uit!

pim verlaan spiegel
Een flinke opkikker die een nieuwe start voor Pim betekende!

Scoor jouw vaderdag cadeau nu extra voordelig: korting in de KWO Shop!

Vaderdag komt eraan en dat betekent: cadeau’s inslaan en waar kan dat beter dan in de KWO Shop! Speciaal voor deze dag hebben we 15% korting op geselecteerde items. Welke dat zijn, dat lees je hieronder!

vaderdag pilaar jens
Het is dag van de (vissende) vaders en daar kan jij maximaal van profiteren!

Daling in aantal visboetes?

Het aantal boetes dat sportvissers in Nederland kregen is de afgelopen 8 jaar bijna gehalveerd. Waar in 2014 nog ruim 3.100 keer een visser werd bekeurd, zijn er vorig jaar nog slechts 1.687 vissers voor strafbare handelingen tijdens het vissen beboet. Dit en meer blijkt uit een analyse van beslist.nl, dat informatie van het CJIB rondom vissen onderzocht. Ben jij dit jaar al bekeurd en zo ja, voor wat? 😉

pilaar emiel boete bodensee
Pakte jij dit jaar al een boete?

Instagram tip: Ricky van Puijenbroeck

Iemand die in 2022 goed aan het vangen is, is Ricky van Puijenbroeck. Afgelopen week stuurde hij ons een mailtje met heel wat fraaie vangsten en die willen we jullie niet onthouden. Daarnaast is ook zijn instagram profiel meer dan de moeite waard!

ricky van puijenbroeck donkere schub
Deze fantastische donkere schub wist Ricky laatst te strikken!

We zagen op zijn insta al een paar runs passeren en een paar ziekelijke drills. Hou het profiel dus in de gaten want er komt heel hoogstwaarschijnlijk nog heel wat leuke content voorbij dit jaar! 😉


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Afgelopen week was het weer goed raak en we kregen meerdere mooie vangstmeldingen opgestuurd! Hieronder hebben we er een tiental van geselecteerd, geniet even mee!

Loon naar werken… Pascal Philippi kent er alles van!
Het virus zit duidelijk in het bloed bij de gebroeders ‘Treffers’, hier pronkt Thom met een parel van een spiegel!
Mischa van Berlo met een gitzwarte spiegel, heerlijk!
Een riviervis is al bruut, maar als ze er dan ook nog eens zo uitzien… Colin Huiveneers met een heerlijke volschub van de rivier!
jarno hennevelt bak
Jarno met zijn nieuwe PB, een streep voor de 25 kilo, wat een BAK!
dion bekkers spiegel
Een beuker die de magische grens passeerde, goed gevist Dion!
rick oomen
Voor het werk nog even twee spiegels vangen…
rick oomen
…voor Rick Oomen is dat geen probleem! 😉
stijn melkert unit
Een erg bijzondere spiegel voor Stijn Melkert, wat een biels!
remco de koster
Remco de Koster met een fantastische spiegel!
luca valkenborg
Luca met een parel van het kanaal!
ronnie spaans
Onze kameraad Ronnie ziet niet stil…
ronnie spaans
…dat laat hij maar weer eens zien!
alec
Alec ving deze spiegel van oogstrelende schoonheid!

KARPERVISSEN op een KANAAL na de paai – DWFishingteam

Danël en Tsjitte gingen weer op pad op zoek naar enkele afgepaaide kanaalstrijders. Na het water goed in het oog te hebben gehouden, was het tijd om ze weer te gaan aanvoeren. De vissen gaan na deze zware periode vaak in de #vreetmodus en of ze dat konden omzetten naar aanbeten, zien jullie in deze video! Veel kijkplezier!


De eerste Nederlandse veertiger voor Heerko!

Heerko van der Veen stuurde afgelopen week een heerlijk mailtje waar wij het enthousiasme vanaf zagen druipen. Hij viste met zijn maat een kort nachtje en na al twee fraaie spiegels gevangen te hebben, vertrok te hengel ’s ochtends onder het genot van een ‘bakkie pleur’ weer. Ditmaal hadden ze te doen met een flinke bak… Toen de vis uiteindelijk in het net belandde konden ze hun ogen niet geloven… De eerste Nederlandse veertiger voor Heerko en wat voor één!

heerko eerste nederlandse veertiger
Wat een onberispelijke schub!

Als een speer…

Onze makker Sander van Duinen/Kaars gaat als een raket dit jaar! Hij ging weer een keertje voeren op ‘het water zonder overkant’ en dat wierp zijn vruchten (meer dan) af! Hij ving een dikke dertiger en dat was niet alles…

sander
Sander heeft dit jaar een abonnement op mooie spiegels…
…kijk dit schepnet dan!

Hij ving in dit korte nachtje maar liefst 8 vissen en we kunnen wel stellen dat zijn voorjaar al meer dan geslaagd is. Lekker bezig kerel en hopelijk zien we je snel weer verschijnen in de KWO Boulevard!

sander van duinen
Zulke vissen tellen dubbel!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

kevin diederen spiegel
Zomerse mythes: geloof jij erin? In deze video bespreekt Kevin er vier!

Spiegel van ruim 30 jaar oud

EFB fieldtester Peter de Smedt stuurde ons afgelopen week een mailtje met een monument van een spiegelkarper. Onderstaande dinosaurus is uitgezet in 1990 als ‘stockie’ en zwemt zijn rondjes op het befaamde Belgische ‘Hombeek’. Geen water voor watjes en dan is het nog gaver dat je er zo’n prachtig monument kan vangen… Gefeliciteerd Peter!

peter de smedt feb
Wat een prachtige vis, goed gevist Peter!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Foto van de week: Urban power!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Yarne de Pelsmaeker!

urban yarne de pelsmaeker
Urban business!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook