KWO Boulevard: onderwatergeweld, VEEL video’s & deze WINACTIE wil je NIET missen!

Een prachtig rivieravontuur, een ‘overload’ aan smaakmakende video’s, schitterende vangsten en nog veel meer! Je gaat je in ieder geval niet vervelen dit weekend. Wat je plannen ook zijn, vergeet zeker niet om even door deze gloednieuwe Boulevard heen te gaan!


SOLO op de TAAIE RIVIER – Jelmer Simmes

Een nieuwe FILM van Jelmer Simmes aka TwincarpNL: daar worden we altijd weer blij van! In onderstaande gloednieuwe video gaat deze strijder SOLO het avontuur aan in Frankrijk. Niet zomaar op een eenvoudig water maar op een erg taaie rivier. Zal het hem lukken om binnen vijf nachten de riviersessie tot een succes te brengen? Check snel de video!


Bled Onderwater #2 – Kwinten & Underfishing

Het doel was duidelijk: “wij willen een Bled BAK voor de onderwatercamera vangen!”… aldus de boys van Underfishing! Met Willem Kwinten als tacticus achter de rigs- en aasstrategie moest dit wel goedkomen. Diverse karpers werden ‘genailed’ tijdens de opnames van deze movie.

Reken maar dat deze MOVIE super leerzaam is… En dat op één van de mooiste karperwateren van Europa!

We houden er allemaal wel van: het LIVE mee kunnen kijken op je stek om te zien of (EN HOE) de karpers je haakaas opnemen. Tijdens het Bled avontuur van Willem Kwinten en de mannen van Underfishing waren er tientallen leerzame momenten dat de karpers aasden voor de onderwatercamera. Bekijk de film HIER!


BAK van de week: 20 kilo+ ‘ZIPPER’

Een droom die werkelijkheid werd… Soms moet je nét een beetje geluk hebben en dat had Kevin Diederen ook tijdens een recente sessie. Stiekem hoopte hij al op één van de rijenkarpers van over de magische grens maar dat het tijdens de eerste aanbeet al RAAK zou zijn had Kevin niet durven dromen. Wat een fantastische vis!

Een BAK om “U” tegen te zeggen!

PB en dubbele cijfers op RAINBOW LAKE – Messi & Bart Vloet

Nog voordat Messi en Pilaar samen naar Rainbow vertrokken ging Messi al op verkenningstrip met Bart Vloet. Dat er op het machtige Rainbow prachtige en bovenal mega grote karpers is je vast wel bekend en dus kun je de missie van Bart en Messi wel invullen: het vangen van hopelijk één van de dertig kilo-karpers. Geniet in deze video mee van hun sessie waarin ze meer dan tien vissen weten te vangen en ook hun techniek en tactiek uitvoerig met je delen. En trouwens… STAY TUNED voor de video waarin Pilaar en Messi Rainbow Lake onveilig maken. Later dit jaar op de KWO Community!


GEZOCHT: uitzetprojecten For The Future 2023

Dit najaar geven we een vervolg aan het KWO For The Future uitzetproject. Nu zijn we op zoek naar karpervissers die komende winter karpers uit gaan zetten. Ben je dus onderdeel van een karpercommissie, visvereniging of federatie en kun je onze (financiële) steun goed gebruiken? Meld je dan HIER aan.

Samen sterk voor de toekomst van het karpervissen: daar is KWO For The Future voor. Meld je HIER aan!

De reacties en de support die we van onze members kregen voor de eerdere ‘For The Future’ projecten waren overweldigend. Ook vanuit KWO vinden we het erg tof dat we op deze manier samen onze bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van het karpervissen, en daarom geven we ook in 2023 weer een vervolg aan het For The Future project! Klik hier voor meer informatie.


KWO Tackle TV #1: Beetmelders en ‘stijve palen’!

Tips om meer karpers te vangen met dieptemeters, de ideale molen voor de gevorderde karpervisser, de hengels van Ossie en beetmelders met misschien wel de beste prijs-kwaliteitverhouding in het karperwereldje… Dit en meer check je in de allereerste KWO Tackle TV. Kortom, luister (en kijk) mee en laat je informeren!

Heb jij leuke producten in gedachten die we in een volgende Tackle TV moeten bespreken? Laat het ons weten in de comments onder de video op het KWO Youtube kanaal!


PAREL van de week voor Mike de Graaff

Mike de Graaff was volledig in z’n nopjes toen hij deze PAREL ving. Dat is het mooie van karpervissen: je weet nooit wat er aan de andere kant van de lijn hangt. Mooier kunnen ze ook eigenlijk niet worden, hè? Prachtig visje Mike, de PAREL van de week!

De PAREL van de week voor Mike de Graaff!

BAKKEN voor de onderwatercamera met Deeper

Genoten van de onderwater-video van Underfishing? Goed nieuws! We delen er nog eentje… In deze video vangen de heren grote Franse karpers voor de onderwatercamera. Twee items die ze zeker niet konden missen om de beste plekjes te zoeken waren de Deeper sonar en de Range Extender… Hoe ze dat precies deden zien jullie in de video!

Het mooie is: ook jij kunt van alle gemakken van de Deeper gaan genieten. Tijdens deze maand (september) heeft dit prachtige merk een speciale deal bij aangesloten winkels lopen: bij aankoop van een CHIRP+2 krijg je de Range Extender er GRATIS bij. Leuk weetje: deze combo won de eerste plek bij de ‘Best New Product Awards’ van EFFTEX. Scoor ze nu bij Carpworld.com!


Succesvolle ochtendsessie voor Arno!

Het is nog vroeg in de ochtend als Arno van Egmond arriveert bij het water. Gelijk voorziet hij twee stekjes van wat voer en legt er een simpele Ronnie rig op. Binnen drie kwartiertjes is het al raak. Een schitterende spiegel is voor even het ‘haasje’!

Simpel vissen leverde deze prachtige spiegel op!

De vis is al vol gekleed in z’n najaarskleuren, dus dat is extra genieten. Snel legt Arno de hengel terug want inderdaad, hij zou zo nog een keer af kunnen lopen.

Hij is fijn!

Dit keer duurt het wel wat langer maar de hengel heeft toch niet meer dan twee uurtjes nodig of hij loopt weer af. Dit keer mag Arno een mooie langgerekte schub scheppen. “Zo zie je maar, een simpele tactiek is vaak voldoende om onze gevinde vrienden aan het azen te krijgen”, besluit Arno. En zo is het!

Een mooie schub maakte de ochtendsessie perfect af voor Arno!

Instagram tip: jaspersmit_carp

Iedere week tippen we een Instagram profiel die het volgen meer dan waard is. Deze week willen we het account van Jasper Smit onder de aandacht brengen. Jasper is een rasechte fanatieke karpervisser die het grote water als z’n tweede huis heeft. En dat is niet voor niets want hij weet maar al te goed waar hij wezen moet op het juiste moment. En dat zie je terug op zijn account: een hoop mooie vissen én mooie plaatjes. Geef ‘m een FOLLOW!

Jasper vangt schitterende vissen…
…en schiet ook nog eens beeldschone plaatjes!

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we in het staartje van de zomer zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Ian Thiels moest even twee keer knipperen met z’n ogen toen hij dit schilderijtje naar boven zag komen!
Ook op de redactie vangen we nog wel eens wat! Merijn Verhelst met een gave schub tijdens een kort avondje vissen.
Joeri Bollen was de gelukkige vanger van deze BEAUTY!
Een dikke veertiger voor Walter van Eijbergen! Zijn vakantie kon niet meer stuk.
Robin Nieuweboer dacht even dat hij met een meerval te maken had… Wat een krachtpatser!
Aaron van Vugt schroeft z’n PR ook even flink op met deze geweldenaar!
Een Italiaanse sessie gaat Sven Menzel goed af momenteel. De eerste dertiger is in elk geval een feit!
‘Klein maar fijn…’ Robbe Crauwels geniet van iedere vis en is daarmee een voorbeeld voor ons allemaal!

FOTO van de week: ‘bazig’ droneshot

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtig ‘shot’, genomen vanuit, jawel, de lucht. Droneshots gaan nooit vervelen en dat bewijst de maker van deze gave plaat maar weer eens die we tegenkwamen op de socials van CC Moore!

GENIETEN!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook