KWO Boulevard – ‘monumentale’ winterkarpers & een bijzondere DUBBELVANGST!

Gaan vissen in de winter is #1, een karper vangen is #2, maar dan ook nog eens de topvis, een ‘monument’ óf een MEGA-bak voor de camera tillen, dat is toch wel echt ‘NEXT LEVEL’. Van dit soort bijzondere vangsten zijn er genoeg te vinden in deze Boulevard! En natuurlijk is er meer… Scroll snel verder!


Karpervissen met de PEN – TwincarpNL

Karpervissen met de PEN! Hoe leuk is dat?! Dat is nou net wat Jelmer Simmes in deze video gaat doen! Een prachtige sessie met schitterende karpers. Kijkennn!


Een DUBBELVANGST met een verhaal…

Weten jullie de vijftiger van MH nog in z’n laatste film? Wat een BAK was dat! Na veel zoeken en proberen kwam de winterse vijftiger eindelijk als beloning voor het harde werk!

Een BAK met een verhaal…

Het grappige is: een maandje later ving Peter Groenenberg deze vis ook! Een vis die zeker niet vies is van een attractief winteraasje blijkbaar. Prachtige vangst!

Een klein maandje nadat Mark deze vis had, ving Peter Groenenberg ‘m!

Pilaar & JP in Parijs!

Pilaar, ga je mee pionieren op de Seine in Parijs?”… Toen JP Offermans dat vorig voorjaar aan Michiel vroeg hoefde hij niet lang na te denken! Er werden twee trips ingepland en dat leverde een bijzonder tweeluik op. In het eerste deel gaan JP & MP op jacht naar karpers bij de Eiffeltoren. Check de video HIER en zie of ze erin slagen om een Franse rivierbak te vangen!

Pionieren in Parijs met Pilaar & JP bekijk je HIER!

BAK van de week: Mattias Allemeersch

Een stokoude schub zorgde voor een serieuze adrenalinestoot bij Mattias Allemeersch… Niet gek, want wat een brute vis is dit. Tonnetje rond, midden in de winter. Gaaf hoor Mattias! Lekker nagenieten…

Monument van een vis!

Tijd om aas in te slaan!

Zit jij ook al lekker aan de waterkant? Het voorjaar staat voor de deur, dus tijd om aas in te slaan! We hebben verschillende aasdeals voor je klaarstaan. Zo kan de korting oplopen tot wel 22%! Klik HIER voor meer informatie…

De korting kan flink oplopen in de KWO Shop!

KWO For The Future x SKP Leiden

Afgelopen weken sloten we het For The Future seizoen af met een mooie uitzetting van 500 kilo spiegelkarpers en ‘edelschubs’ op de Rijnlandse Boezem. Dit project dat wordt opgezet en uitgevoerd voor SKP Leiden hebben we met €1500,- kunnen sponsoren in samenwerking met PB Products. Hartelijk dank mannen!  

Het was een mooie afsluiting van het For The Future-project aan de Rijnlandse Boezem…

Het is onze ambitie ook aankomend najaar weer een For The Future-project op te tuigen en ook voor komend seizoen hebben we nog een calamiteitenpotje waarmee we verenigingen en in het bijzonder “karpers in nood” kunnen redden. In dit artikel lees je daar meer over…

Diverse gave edelschubjes en spiegels werden uitgezet. Voor de toekomst!

TIP: de kracht van verkassen!

Een goede tip van Arno van Egmond: “Omdat de karpers tijdens de koudere maanden van het jaar vrij passief zijn en dus niet veel rondzwemmen, is het niet heel verstandig om te lang op dezelfde plek te blijven vissen. Verkassen kan dan in veel gevallen de sleutel zijn tot succes. Dit betekent niet altijd dat je met al je spullen moet verhuizen, maar kan ook heel simpel door je haakaasjes op een andere plek aan te bieden. Soms kan een paar meter naar links of rechts al het verschil maken tussen vangen en blanken. Succes de komende periode!”

Volg Arno van Egmond op Instagram!

Zo vis je SUCCESVOL op DRUK BEVIST BTW!

Een BIZARRE sessie met meer dan 50 (!) aanbeten, het aanpakken van een (betaal)water en nog veel meer! In dit panel met BTW-experts Bas en Thimon worden een aantal interessante onderwerpen besproken die jouw meer succes kunnen opleveren. Bekijk de video hieronder!


Winterse TOPVIS voor Jorie Bieren!

Toen de aanbeten stilvielen begin januari vanwege een plotselinge weersverandering twijfelde Jorie Bieren om te blijven zitten. Toch besloot hij om te blijven zitten en de dag uit te vissen. Het resulteerde die dag in ‘slechts’ 1 aanbeet. Na een zware dril werd zijn vermoeden bevestigd en bleek het de topvis van het water te zijn. Een perfecte start van het jaar was een feit! Fantastisch man!

Jorie Bieren had een SUPERSTART van het seizoen!

VIS-WEERBERICHT van UniFish: 16-22 maart

Jazeker: langzaam wordt het weer wat zachter! En daar kunnen we als karpervissers lekker van profiteren! Zeker tijdens de dagen dat het zonnetje schijnt, is het slim om je kans te pakken. Niet geschoten is altijd mis, toch?! De komende dagen laat de zon zich geregeld zien, dus pak die mooie vroege-voorjaarsvis!

Wil jij nu altijd op de hoogte zijn van het meest actuele VISWEER? Download dan de UniFish-app HIER voor Android en HIER voor Apple.


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we in de winter zitten, is het vissen misschien wat lastiger. Maarrr, we krijgen zeker weten genoeg vangsten binnen! Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Dirk van Houdt met een PARELTJE om van te watertanden!
Mark Pansar BLIJFT maar harken!
Jonny Old met één van de meest bijzondere vissen van de UK… WOW!
Melvin van der Zwan is zijn jaar goed gestart!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook