KWO Boulevard: Franse beauty’s, riviergeweld en BRUTE video’s!

Het is vrijdag en dát betekent: een gloednieuwe Boulevard! Scroll dit weekend er lekker op je gemak door en doe jezelf tegoed met prachtige plaatjes, Franse ‘beauty’s’, rivierbakken, kanaalgeweld, BRUTE video’s en pak ook nog eens dikke KORTING tussendoor. Kortom, scroll maar SNEL verder!


Alleen VANDAAG (vrijdag): MADNESS Day!

Niet alleen 25% korting op alles, maar ook SALE items waarbij de korting oploopt tot wel 60%. Kortom tijd om voordelig aas in te slaan voor deze zomer of vul jouw (karper)kledingkast aan met de NIEUWE designs uit de webshop, want ook hier profiteer je van minimaal 25% korting op. Actie geldig tot vanavond(vrijdag 26 mei 23.59)! Wees er dus SNEL bij…

Dikke KORTINGEN in de KWO Shop! Wees er SNEL bij…

Dan & Henry op BELGISCHE kanalen!

Op zoek naar verborgen pareltjes in Belgische kanalen… Dat is wat Dan Yeomans en Henry Lennon gaan doen in deze nieuwe video van Nash! Uitdagingen, sensatie én kameraadschap: het komt allemaal voorbij. Geniet SNEL mee en klik op de video hieronder!


DROOM-sessie voor Niels van Vooren

We blijven met deze Boulevard nog even in het Belgische land… Dit keer kijken we even mee bij Niels van Vooren en Nicky Helsens die een heerlijke voorjaarssessie beleefden!

Om van te watertanden… Wat een BAK, wat een BEAUTY!

‘Op het JUISTE moment, op de JUISTE plaats’… Dat zaten de mannen uit het land van Vlaamse frieten en zure mayonaise wel degelijk! Check even die geweldige ‘scaley’ van Niels. Zo zouden we ze allemaal wel willen vangen!

Ook Nicky genoot met volle teugen!

De platen zeggen genoeg: de sessie was PUUR genieten! Voor meer gave platen volg je Niels op Instagram

Genieten!

De KWO Voorjaarsbox is NU verkrijgbaar

Een kleine oplage, maar grote waarde in één box! Zo is die dit jaar gevuld met items om jouw voorjaarsvisserij een flinke boost te geven tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Je krijgt ruim 50% korting op de winkelwaarde én in een van de boxen zit een ‘GOLDEN TICKET’. Bestel hier de KWO voorjaarsbox.

De KWO Voorjaarsbox is weer terug van weggeweest… En hij zit BOMVOL!

Een Rhône gigant!

Christopher Paschmanns wist niet wat hem overkwam toen hij de laatste twee nachten van zijn gezinsvakantie op de enorme rivier de Rhône viste… Op het laatste moment kreeg hij een aanbeet en na een uitputtende strijd in de boot kwam er een waar riviermonster in het net die nét de 30 kilo niet aantikte. Jullie begrijpen wel: dit was een moment om NOOIT meer te vergeten! Zeker omdat hij dit kon delen met zijn acht jarige zoon. We zullen er niet teveel woorden meer aan vuil maken. Geniet van onderstaande, schitterende plaat!

Wat een TANK, wát een moment was dit voor Christopher!

WILD RIVERS #2 – Mark Hofman

Veertigers, vijftigers en zestigers… Op grote stuwmeren en dressuurwateren wist Mark Hofman altijd XXL karpers te strikken. Zou het hem ook lukken op de Franse rivieren? Dat gaan jullie zien in de nieuwe KWO Community serie ‘Wild Rivers’. In de tweede aflevering bevist MH een vergeten rivier en dat… verliep niet zonder slag of stoot 😉

MH moet in deze nieuwe ‘Wild Rivers’ stevig z’n tanden zetten in de ‘vergeten rivier’…

Een kolkende watermassa die zich door Frankrijk, Luxemburg en Duitsland kronkelt… Met ruim 500 kilometer is deze ‘vergeten rivier’ een uitdaging waar Mark Hofman stevig zijn tanden in moest zetten voordat de eerste karpers op de kant kwamen. In de nieuwe Wild Rivers is het zowel genieten als afzien voor MH. Check de video HIER of in de KWO app!

…en dat verliep niet zonder slag of stoot! Kijk HIER de nieuwe aflevering!

Voordelige groepstickets voor KWO Action Day!

Mooi weer, gezelligheid, (live) entertainment en volop activiteiten voor jong en oud: dat is in het kort wat je op de Action Day kunt verwachten! De perfecte dag uit voor jou en je (vis)maten. Dit evenement scoort zelfs een 8(!) of hoger! Lees HIER waarom… Scoor nu een voordelig groepsticket en krijg 25% korting, oftewel één ticket gratis! Scoor HIER het groepsticket!


Savannah ‘ON FIRE’!

Savannah, teamlid bij Martin SB, reisde onlangs af naar het zuiden van Frankrijk voor een welverdiende visvakantie! Dat het zó succesvol zou worden, had ze vooraf niet durven dromen…

Een prachtige serie bakken…

Er kwamen een héél stel dikke vissen op de kant en daar werd natuurlijk optimaal van genoten!

…mocht Savannah over haar netkoord halen tijdens een heerlijke voorjaarstrip in het Franse land!

Om het nog gekker te maken: ze ving zelfs twee VIJFTIGERS binnen een uur! Dan mag je wel van een meer dan geslaagde sessie spreken. Geweldig gevist Savannah!

Oók de platen mogen er zijn… In één woord ‘PRACHTIG’!

24 uur karpervissen met Mark Pansar & Robin Bulters

Zin in SUPER leerzaam ‘kijkvoer’? Bekijk dan deze ’24 uur karpervissen met Mark Pansar en Robin Bulters’ maar eens. In deze video gaat Robin Bulters op pad met Mark Pansar, consultant van Rebelcell. We kennen Mark van de GROTE vissen, maar lukt het hem ook om deze nacht een karper te vangen? Eén ding is zeker; er zullen mooie verhalen gedeeld worden en Mark deelt zijn onmisbare items. Kijk maar mee!


BAK van de week!

Jack Linders weet wel hoe hij ons even moet laten verbazen! Deze BAK van een schub zorgde ook bij hem ervoor dat hij even twee keer met z’n ogen moest knipperen. Supervet… Met recht de BAK van de week, Jack!

Wát een prachtige schubkarper!

Tips voor het dagvissen in het VOORJAAR!

Kinderen, werk en andere prioriteiten waardoor je minder tijd hebt om te vissen… De vrije uurtjes die je dan hebt, wil je effectief besteden aan de waterkant. In dit artikel geeft Martin van De Tacklebox tips om in korte tijd toch heel succesvol te zijn!

Martin Post strooit met TIPS in DIT leerzame artikel!

Martin Post aan het woord: In het voorjaar is stekkeuze meer dan ooit vaak van doorslaggevend belang. De karpers beginnen dan weliswaar wat te zwemmen, maar echt grote afstanden leggen ze door het relatief koude voorjaar (nog) niet af. Het is daarom van levensbelang om ‘op’ de vis te zitten! Hun trekgedrag kan met de oplopende temperaturen snel veranderen… Lees HIER verder!


~RIP Mokka~

Afscheid van een Belgisch monument… We laten de mannen van het VBK aan het woord: “Met grote droefheid vernomen we dat de Mokka, een Belgisch kanaalmonument naar de eeuwige wateren is vertrokken. We zetten haar nog even in de schijnwerpers door deze mooie plaat van Darrell Peck – 27 kilo te delen van haar. RIP Mokka”.

‘Mokka’ was een waar Belgisch kanaalmonument!

PAREL van de week voor Bram Alting!

Er komen altijd een hoop bakken voorbij in de Boulevard. Maar, de kleinere vissen mogen er ook best wezen. De jeugd heef namelijk de toekomst, óók onder water;-) Dat bewijst Bram Alting maar weer met dit PARELTJE van een spiegel. Genieten toch?!

Een echte PAREL!

2x mijn PB gesneuveld in 20 min!

In deze video blikken William, Bas en Michiel terug op een fantastische wintersessie in de Franse Alpen. Door gebruik te maken van onder andere ‘sidecan’ op de dieptemeter, wisten de mannen vijf tot tien karpers per dag te vangen én verbreekt William tweemaal zijn PB. Kijk snel verder…


Marco Langeslag met ‘PB-materiaal’!

“Meerdere jaren achter elkaar je tanden zetten in een bepaald water en eindelijk na een lange tijd een serieuze BAK vangen…” Dát is het verhaal van Marco Langeslag die dit recent overkwam. Een prachtige, dikke spiegel waarvan bleek dat hij ook nog eens zijn PB te pakken had!

Loon na werken voor Marco!

Dat zal vast een heerlijk gevoel geweest zijn. Wat is vissen toch een prachtige, bijzondere hobby hé? Gefeliciteerd Marco! Voor meer mooie platen volg je Marco op Instagram!

Hij mocht eindelijk met een nieuw PB voor de camera ‘shinen’!

De topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin het voorjaar zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Frank IJzerman trapt de ’topvangsten van de week’ af met een supermooie spiegel!
Een monsterkarper van 31,6(!) kilo voor Peter Loef! Verbazingwekkend BRUUT!
Donny Nouris is een echte kanaalvisser en zo vangt hij regelmatig mooie vissen…
…op het Belgische Albertkanaal!
Het was na 16 jaar een mooi weerzien van deze prachtig VOLSCHUB voor Peter Vlasveld…
Eén ding is zeker: ze waren allebei ouder geworden, maar niet heel erg veel zwaarder;-)
Keano Bego kon zijn geluk niet op met deze Maas-beuker die de veertig pond op de klok ruimschoots over ging!
James de Koker, oftewel ‘Messi’, heeft een lekkere sessie op de Franse ‘barrages’ erop zitten…
Hij ving dan ook pareltjes van karpers!
Ryan van Osch werd ’s ochtendsvroeg gewekt door deze BEAUTY van een schub… Lekker wakker worden zo!;-)
“Onbeschrijflijk” noemt Len Etienne het toen hij de voor hem meest bijzondere vis van België mocht vangen!
In 2010 uitgezet als visje van twee kilo en dertien jaar later vangt Niek Wijnen hem terug als schitterende, grote spiegel. Alle lof voor SKP Nijmegen!
“Op het einde…” Niet alleen van deze ’topvangsten van de week’, maar ook van een topsessie die Bas Dekker mocht beleven in het land van stokbrood en wijn!

FOTO van de week: ‘sneak peek’ van MP!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een gaaf ‘droneshot’ van onze eigen MP. Hij is een heerlijke sessie samen met ‘Ossie’ aan het beleven en hij deelt deze plaat alvast even met ons! ‘Stay tuned’ voor de GAVE films die later zullen volgen op de KWO Community

Er wordt ook dit voorjaar weer HEERLIJKE content geschoten in het Franse land!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook