Dit evenement scoort een 8 (!) of hoger!

Na de Action Day van 2022 vroegen we bezoekers om hun mening te geven. Het resultaat? Ruim 300 bezoekers lieten een review achter en 85% van hen beoordeelde het evenement met een 8 (!) of hoger! Dit jaar gaan we voor een nóg groter spektakel, dus zorg ervoor dat je het niet mist.

Of lees hier meer over het evenement

Kom jij ook een topdag beleven in Zwolle?

Reviews van bezoekers

Hoewel we zelf razend enthousiast waren over de Action Day van vorig jaar laten we liever het woord aan de bezoekers. Wat vonden zij van hun bezoek aan dit evenement? We lichten hieronder een drietal reviews uit!

“Veel vissers gesproken en weer een hoop geleerd. Al met al een superdag, blijf zo doorgaan!”

– Richard Kervezee

Heel veel bekende gezichten uit het karperwereldje gezien en bij een aantal vissers clinics gevolgd zoals rigs knopen, wat echt top is voor de jeugd. Ik heb genoten van alles samen met m’n zoon!

Voor de nieuwe generatie karpervissers is er genoeg te beleven aan de Koperen Plas!

– Dick Cunes

Genoeg bedrijven en gezelligheid op het terrein van de Koperen Plas te vinden. En natuurlijk veel leuke bekende vissers om even een praatje mee te maken!

– Lianne Mulder

Maak een praatje of een selfie met één van de aanwezige vissers!

Verbeterpunten

Waren er dan geen puntjes van kritiek? Zeker wel! Een aantal vissers gaven goede feedback over het evenement, waarvoor dank! Dit jaar gaan we extra ons best doen om o.a. een breder aanbod bij de winkeliers neer te zetten, duidelijker te communiceren wat voor kortingen en acties je bij standhouders kunt verwachten, meer leerzame activiteiten voor de jeugd te organiseren (denk bijvoorbeeld aan rig clinics) en gaan we proberen om op een stek uitleg te geven over het gebruiken van een drone bij het karpervissen.

Met een drone aan de slag om karpers te vinden?

Kaarten scoren

Ben jij er dit jaar ook bij? We gaan alles op alles zetten om het evenement nóg spectaculairder te maken dan vorig jaar en bovendien vieren we op 4 juni ook gelijk het 25-jarige bestaan van KWO. Reden genoeg om kaarten te scoren en een bezoekje te brengen aan de Koperen Plas! Scoor hieronder gelijk een kaartje of klik hier om meer te lezen over het evenement.


We zien je 4 juni aan de Koperen Plas!

Team KWO

Bekijk ook