KWO Boulevard – DROOMSESSIE in Frankrijk & onderwaterfilm op een BEVROREN meer!

Iedere week zijn er weer leuke nieuwtjes uit ‘karperland’ en ook nu is dat zeker niet anders. Wat dacht je van een compleet NIEUWE voermix, verschillende video’s uit Frankrijk en een aantal BRUTE winterbakken? Het is allemaal te vinden in deze nieuwe KWO Boulevard. Veel lees- en kijkplezier!


Mooie wintersessie op een BEEK! – Twincarp NL

We kunnen geen genoeg krijgen van de gave WINTERVIDEO’S van Mr. Twincarp: Jelmer Simmes. In deze video gaat hij samen met vismaat Roy wintervissen op een mooi stromend beekje. Gaat het wat worden? Check de video snel!


[NIEUW] KWO Scopex Crunch – Partikelmix

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een unieke ‘partikelmix’. We hebben gecrushte Scopex Specials gemengd met gemalen tijgernoten, hennep, tarwe en voorzien van een heerlijke flavour. Het resultaat is een attractieve en zoete mix die de karpers direct aan het azen zet!

Elk product uit de KWO Specials range komt voort uit een eigen behoefte. Mark Hofman was al een tijd op zoek naar een attractieve mix van gecrushte ingrediënten. Wie zijn video’s kijkt, weet dat hij regelmatig emmers aan boilies zit te vermalen met zijn mond, ook tijgernoten moeten er regelmatig aan geloven. Gelukkig behoort dit nu tot het verleden…LEES VERDER!


Bergmeren ontdekken met Samir & Claire!

Kraakheldere wateren, zomerse temperaturen en grote najaarskarpers… Zomaar een paar ingrediënten uit het tweede deel van de grote roadtrip van Samir & Claire. In deze All About The Journey bezoekt dit karper-koppel enkele nieuwe parels van bergmeren, maar of het hen lukt ze te kraken..? Dát zie je in de movie van bijna 1 uur die te vinden is op de Community!

Gaat het Samir & Claire lukken om de nieuwe wateren te kraken?! Check het HIER!

PAREL van de week

Perfectie zit ‘m soms in de imperfectie… Zo ook deze winterschub van Ronnie Wehkamp. Een mooi visje die door z’n herstelde beschadigingen toch weer een pareltje is geworden. PAREL van deze week!

Ronnie weet ze wel te vangen deze winter!

Zo kraak je een dressuurwater in Frankrijk!

Een water kraken in Frankrijk kraken is al een opgave, laat staan één met veel dressuur! Toch wist het Bas en Niels te lukken, hoe?

Een DRESSUURWATER kraken… Hoe doe je dat? Kijk snel de video!

In deze jubileumaflevering van ‘Puur’ gaan de mannen de strijd aan op een dressuurwater in Frankrijk. Bas is hier in het verleden al eerder geweest zonder camera én niet zonder succes. Het plan was duidelijk, het water moet gekraakt worden! Hoe ze dit voor elkaar kregen? Dat kan je natuurlijk zien in de video.


Wintertip: let op je voerhoeveelheden!

Warmere tijden gloren aan de horizon, maar de realiteit leert dat we nog steeds in de winter zitten. Let dus nog steeds goed op je voerhoeveelheden. De vis komt langzaam los, maar aast nog niet veel. Vis dus lekker attractief, gebruik licht verteerbaar voer en schroef de hoeveelheid voer iets op als je merkt dat de vis zich wat meer laat vangen. Beter te weinig, dan te veel!

Fluo pop-ups werken nog steeds supergoed tijdens de koudere maanden;-)

Bootvissen op Lac d’Orient met MP & Chris de Clercq

Een movie die je echt niet wilt missen is die van het bootvissen op Lac d’Orient met Michiel en Chris de Clercq. Een bizar groot water met immense uitdagingen. Hieronder zie je een stukje van de film die in z’n geheel op de Community te zien is. Heel veel kijkplezier!


Droomsessie in Frankrijk voor Dave van der Valk!

Als we een rubriek ‘fanatiekeling van de week’ zouden hebben, zou Dave van der Valk daar zeker in gestaan hebben. Want wat is deze man al veel naar Frankrijk geweest deze winter! En tja, dat is niet voor niets natuurlijk. Hij weet de BAKKEN er wel uit te plukken…

OEFFF, 26,2 kilo!

Het begon de laatste nacht met een VIJFTIGER, dat is toch wel echt mega gaaf! Een ramvolle vis die Dave z’n perfect gepresenteerde ‘cocktailtjes’ met mais en maden wel wist te waarderen…

Buffeltje!

Daarnaast ving hij nog een aantal andere mooie vissen. Een winterperiode om nooit meer te vergeten voor Dave!

Perfecte Franse schubbemans.

Instagram tip: jordi_van_de_nash

Regelmatig tippen we een Instagram profiel uit die het volgen meer dan waard is. Deze week willen we het account van Jordi Brouwer onder de aandacht brengen. Een fanatieke karpervisser die van aanpakken, doorzetten én actie houdt. Natuurlijk horen daar GEWELDIGE shots bij en die kun je bewonderen op z’n Insta. Geef ‘m een follow!


Onderwater bij -4(!) graden! – Underfishing

“Karpervissen bij -4 graden… Hoe krijg je het in je hoofd?” We horen het je al denken. Maar het wordt nog gekker. Iets met ijs en wetsuits… En? Gigantische karpers LIVE gefilmd op de onderwatercamera! Kijk snel onderstaande video van Underfishing!


VIS-WEERBERICHT van UniFish: 2 – 8 maart

Wat wij als karpervissers nu nodig hebben? Zon! Laat die watertemperatuur maar een beetje omhoog gaan en die vissen het ondiepere op… De komende dagen krijgen we iets beter weer, dus het is zeker niet gek om dit weekend je hengels van stal te halen en even te proberen. Kijk niet op van een buitje want die zullen zo af en toe over komen. Maar goed, dat zijn we wel gewend na afgelopen week.

Prima omstandigheden dus om te vissen voor het hele vroege voorjaar. Wil jij nu altijd op de hoogte zijn van het meest actuele VISWEER? Download dan de UniFish-app HIER voor Android en HIER voor Apple.

Geoffrey Michiels viste een geslaagde wintersessie afgelopen week! De zon doet wonderen…

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we in de winter zitten, is het vissen misschien wat lastiger. Maarrr, we krijgen zeker weten genoeg vangsten binnen! Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Nicky Helsens viste een eerste nachtje op een nieuw water… Direct 23 kilo. Hoppa!
Roy Brentjens met een perfecte wintervis die perfect ’s nachts is vastgelegd!
Mark Pansar met een gigantisch mooie spiegel!
Chris Kroesen woont vlakbij de Ebro en dat benut ‘ie goed: z’n eerste van het jaar is ook binnen!
Dave van der Valk was terug in NL en ving direct z’n felbegeerde target!
Peter de Smedt kon zijn geluk niet op met deze parelachtige winterbak!
Rik Helming ving laatst deze coole ‘bijna-leder’!

FOTO van de week: Roy Brentjens

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtig nachtelijk sfeershot van Roy Brentjens. Zou het korte avondje vissen iets opgeleverd hebben? In ieder geval een prachtig plaatje!

Ieder moment kan die aanbeet komen!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Bekijk ook