[NIEUW] KWO Scopex Crunch – Partikelmix

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een unieke ‘partikelmix’. We hebben gecrushte Scopex Specials gemengd met gemalen tijgernoten, hennep, tarwe en voorzien van een heerlijke flavour. Het resultaat is een attractieve en zoete mix die de karpers direct aan het azen zet!


Kant-en-klare partikelmix

Elk product uit de KWO Specials range komt voort uit een eigen behoefte. Mark Hofman was al een tijd op zoek naar een attractieve mix van gecrushte ingrediënten. Wie zijn video’s kijkt, weet dat hij regelmatig emmers aan boilies zit te vermalen met zijn mond, ook tijgernoten moeten er regelmatig aan geloven. Gelukkig behoort dit nu tot het verleden. We hebben een manier gevonden om deze unieke combinatie van gecrushte Scopex Specials boilies en partikels te combineren in een kant-en-klare mix!

Een kant-en-klare mix met partikels en boilies!

Samenstelling

We hebben gecrushte Scopex Specials gemengd met gemalen tijgernoten, hennep, tarwe en voorzien van een heerlijke flavour. Geen karper die dat kan negeren!

Zowel los als in Package Deals verkrijgbaar.

Gecrushte Scopex Specials boilies
De favoriet van velen uit onze aasrange. De combinatie van drie zoete flavours en een volle, romige smaak maakt deze boilie uniek. Gemalen hennep en kelp geven de boilie een grove structuur waardoor hij volop flavours loslaat en EXTREEM instant is en perfect past binnen deze partikelmix.

Scopex: een favoriet van velen!

Gemalen tijgernoten
Rijk aan natuurlijke suikers! Tijgernoten zijn een bewezen karpermagneet die zorgen voor een langdurige aantrekkingskracht. Het crushen van de tijgernoten maakt deze nootjes nog aantrekkelijker voor de karpers.

Tijgernoten zijn een bewezen karpermagneet.

Hennep
Olie gecombineerd met de natuurlijke smaak van hennep, maakt het onweerstaanbaar aas. Hennepzaden zijn ook rijk aan oliën en essentiële vetzuren zoals Omega-3 en Omega-6, wat ze daarnaast zeer voedzaam maakt voor karpers. Omdat hennep uit heel veel kleine deeltjes bestaat, verspreidt het zich ook snel over de voerplek en creëert het voedselnijd onder de karpers.

Hennep creëert voedselnijd onder de karpers.

Tarwe
Tarwe is een onderschat aasje voor karpers. Qua prijs-kwaliteit verhouding is het waarschijnlijk één van de beste partikels. Tarwe is namelijk een uitstekende energiebron! Ook is tarwe goed verteerbaar en is het net als hennep klein van formaat wat ervoor zorgt dat de karpers lang zullen blijven zoeken op de voerplek.

Tarwe is een uitstekende energiebron voor karpers.

De combinatie van deze partikels met gescrushte Scopex boilies maakt deze mix uniek in zijn soort. Een mix met uitsluitend hoogwaardige en attractieve ingrediënten wat geheid voor instant actie gaat zorgen tijdens jouw visserij.

De producten zijn zowel los verkrijgbaar als in een Session of Campaign Pack.

KWO Redactie


Klik hier om de nieuwe producten te bekijken.

Bekijk ook