KWO Boulevard: DROOM-visvakanties, voorjaarsparels & het Noorderlicht…

Het voorjaar is in volle gang en dát is te merken… Wat een mooie vissen vangt iedereen! In deze Boulevard kom je heerlijke vangsten tegen, geslaagde visvakanties en een hoop BLIJE vissers! Daar gaat het toch om?! Loopt het nog net wat stroever? Doe je dan tegoed aan de VOORJAARSTIPS in deze Boulevard. Ook de leukste video’s mogen natuurlijk niet ontbreken… Fijn weekend!


De MOOISTE KARPER van het water! – VISbazen Challenge

Volgas ACTIE, runs, visplezier én de mooiste karper van het water in de tweede Challenge van de VISbazen! Fabian Verlinde en Merijn Verhelst trekken eropuit in de woonwijk, nemen het tegen elkaar op en laten je zien hoe eenvoudig en goedkoop het karpervissen in de woonwijk kan zijn. Weet jij wie er wint?! Bekijk ‘m snel hieronder!


Jong karpertalent in Frankrijk!

Jong talent kwamen we afgelopen week tegen! Siem Carpfishing viste in z’n vakantie op een voor hem onbekend Frans kanaal en wist een GIGANT van een schub te vangen…

Gouden plaat!!

Yes yes, daar mogen de duimpies wel voor omhoog;-) Een gloednieuw PB voor Siem. Fantastisch man, daar worden we blij van! Gefeliciteerd!

Siem wist een fantastisch nieuw PB te vangen in La France!

NIEUW: Keep Searching “Going South” – Pionieren in Portugal!

Een nieuw voorjaar betekent een nieuwe serie Keep Searching video’s! Dit keer neemt Mark Hofman de KWO kijkers mee op zijn emigratie-sessie naar Portugal. Op de heenreis wordt gevist in Frankrijk, Spanje om uiteindelijk in het zonnige Portugal aan te komen. Geloof ons; deze reeks movies wil je NIET missen!

In een krappe 10 dagen viste Mark Hofman in maar liefst 3 (!!!) verschillende landen. Deel 1 van de nieuwe Keep Searching serie is dan ook een zeer bijzondere aflevering waarin Mark het huilen dichterbij stond dan het lachen… Als je houdt van een kleine portie leedvermaak is dit een film die je niet moet overslaan;-) Bekijk ‘m op de Community!

BRRR, het was KOUD in de eerste aflevering van Keep Searching “Going South”!

PAREL van de week voor Mitchell Jans!

Wát een plaat van een vis deelde Mitchell Jans! Een oer-Hollandse PAREL van een rijenkarper die ook nog eens rammetje vol zat… Daar krijg je spontaan een lach van op je gezicht, toch?! Een fantastische DROOMVIS!

Mitchell Jans ving deze DROOMVIS op Nederlands groot water!

Profiteer van 300(!) aanbiedingen bij Raptor!

De Spring Sale van Raptor loopt nog tot en met 31 mei 2024 of zolang de voorraad strekt. Hieronder hebben we een aantal topdeals voor je uitgelicht en delen we drie (nieuwe) producten die je gezien moet hebben. Lees HIER meer…

De Spring Sale van Raptor MOET je gezien hebben!

Grootwatervissen in het vroege voorjaar met Jasper Smit! – TIPS

Vissen op de grootste wateren in Europa heeft in het afgelopen decennia een enorme vlucht gemaakt binnen de karperscene. Steeds meer karpervissers beproeven hun geluk aan het ‘ruime sop’. Voor Jasper Smit is de grootwater visserij dé ultieme vorm van karpervissen. In dit artikel deelt Jasper enkele tips en trucs die de kansen op succes behoorlijk kunnen vergroten. Lees HIER zijn tips!

Jasper is enorm fan van het vissen op groot water!

Extra PARELS van de week!

Casper Heuver verrast ons weer met oogstrelende plaatjes van uitzonderlijke parels van karpers! Hij heeft afgelopen tijd veel op kanaaltjes gevist en ving onder andere een oude Valkenswaard-vis en een prachtige rijen… Geniet hieronder even mee!


Het NIEUWE AAS van Nash: Monster Shrimp

Hadden jullie al gehoord van de nieuwe aasrange van Nash? In onderstaande video wordt het aas van A tot Z uitgelicht en krijg je een inkijkje bij de nieuwe Monster Shrimp!


Droomvakantie met het gezin! – Arno van Egmond

Arno van Egmond heeft een HEERLIJKE gezinsvakantie achter de rug! Samen met z’n zoons ging hij lekker vissen op BTW in Frankrijk en dat liep zoals gehoopt. Meer dan zelfs, want er kwamen een hoop dertigers uit, iets wat de kids natuurlijk helemaal geweldig vonden!

Samen met het gezin…

Ze genoten dan ook met volle teugen van de meivakantie en reken maar dat ze vaker op vis-avontuur gaan…

…ging Arno meivakantie vieren op een mooi betaalwater in Frankrijk!

Met een verbroken PB, grote vissen, een hoop actie en lachende gezichten reden ze voldaan terug naar Nederland! Volg Arno op Instagram voor nog meer mooie platen!

Het werd een groot succes: GENIETEN!

Throwback: Michiel Pilaar gaat karpervissen in de polder!

Hou jij van struinen, schitterende Nederlandse natuur én humor? Dan moet je zekerrrr deze movie van Tim Verloop en Michiel Pilaar bekijken. MP ging zo’n 36 uur met Tim langs diverse prachtige wateren met als doel: een dertiger vangen met een hondenbrokje als aas! Zal het hen lukken? Dát zie je in de video!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we in het voorjaar beland zijn, zijn de vissen lekker los. Daarom krijgen we zeker weten genoeg vangsten binnen! Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Thijs van den Haselkamp deed een MAGISCHE vangst op het magische meer in Slovenië!
Geert en Pim van Iersel hadden ‘quality-time’ op z’n best!
Alexander Kluiter ving een stokoude spiegel!
Bas van den Broek ging samen met z’n vader op pad naar Frankrijk én met groot succes!

FOTO van de week: MAGIE van Jesse de Vries…

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een MAGISCHE plaat van Jesse de Vries. Afgelopen weekend wist hij op een fantastische manier het Noorderlicht vast te leggen tijdens het vissen en dat in Nederland. Fantastisch!

Jesse de Vries viste een MAGISCH nachtje!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook