Profiteer van 300 (!) aanbiedingen bij Raptor

De Spring Sale van Raptor loopt nog tot en met 31 mei 2024 of zolang de voorraad strekt. Hieronder hebben we een aantal topdeals voor je uitgelicht en delen we drie (nieuwe) producten die je gezien moet hebben.


De nieuwe X-TREME PRIME

Raptor aan het woord: Met trots presenteren wij de nieuwe X-TREME PRIME serie! Deze boten zijn net zoals de huidige X-TREME boten gemaakt met heavy duty materialen, maar zijn daarnaast voorzien van een stevige aluminium spiegel. Ook hebben we ervoor gekozen om de naden van deze X-TREME PRIME boten te lassen in plaats van te lijmen. Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe X-TREME PRIME boten? Klik dan hier!

De nieuwe X-TREME PRIME boten van Raptor.

Compacte accubox met veel power

De Outdoor BatteryBoxen van Voltium Energy zijn echte krachtpatsers. Alle boxen zijn voorzien van verschillende handige aansluitingen, waardoor jij jouw elektrische gear eenvoudig aan kunt sluiten. De boxen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en gecombineerd met een 75Ah, 100Ah of 125Ah verkrijgbaar met een tweede 20Ah accu voor een visvinder.

Bekijk alle accuboxen hier!

De nieuwe Aqua Scope Compact

Ben jij een enthousiaste karpervisser die graag alles nauwlettend in de gaten houdt onder water? Dan is de Raptor Aqua Scope Compact jouw nieuwe must-have! Voor slechts €24,95 heb je nu toegang tot een wereld onder het wateroppervlak. Wacht niet langer en voeg deze geweldige tool vandaag nog toe aan je visuitrusting!

Spring Sale

Ontdek hier al onze koopjes. Van hengels tot stretchers en boot accessoires. Laat je verrassen door onze uitgebreide selectie artikelen tegen onweerstaanbare prijzen. Profiteer daarom nu van deze aanbiedingen en speciale deals die alleen hier beschikbaar zijn.

Bekijk ook