ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – UNIT van de Maas en een Belgische monstersessie voor Niels!

De tijd vliegt, het is alweer vrijdag en de viswereld heeft de afgelopen week zeker niet stilgestaan! In deze gloednieuwe KWO Boulevard presenteren we jullie weer het vetste karpernieuws van de afgelopen dagen. Check onder andere: een ‘karpertrouw’, mega mooie ‘karper’ Audi, TwinCarp op Frans avontuur en nog veel meer!


Karpervissen in Frankrijk op GROOT WATER! – Jelmer Simmes

Het tweede deel van Jelmer’s trip naar Frankrijk staat nu live op zijn YouTube kanaal. In dit tweede deel gaat hij alleen een groot water in Frankrijk aanpakken. Het water bevat dagstekken en nachtstekken en Jelmer besluit om een paar stekken aan te voeren om deze vervolgens af te vissen. Benieuwd of hij daarvoor beloond gaat worden? Check dan zeker onderstaande video!


KWO Community video – Keep Searching IV – Part 6 – Najaar in Frankrijk

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard het zesde deel van Keep Searching IV!

Het was moeilijker dan ooit, dus Hofman moest tot het uiterste gaan!

In de vorige aflevering zagen jullie hoe onze Mark voor #GOUD ging in Oostenrijk. Ditmaal is het andere koek, Mark trok naar Frankrijk om te vissen op een bijzonder lastig water dat vol obstakels en gezonken boten lag. Hij pakt deze uitdaging vol overtuiging aan en knokt kei hard om deze harde noot te kraken. Benieuwd of het hem lukt? Check dan zeker deze film!


BAK van de week: Sander met een dikke veertiger!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/ vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van Sander Van Duinen-Kaars!

Wat een prachtige vis weer voor Sander!

TikTok Finest – Bizarre ‘carpy’ trouw en prachtige ‘viswagen’!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@piotrek_kociuruba #married #wife #husband #wedding #nice #dc #cool ♬ dźwięk oryginalny – Piotrek Kociuruba
@_car_lover_._ Grey RS6🔥#Audi #foryoupage #V8 #@Car spotting @Jura_079 @Jan Geier ♬ METAMORPHOSIS – INTERWORLD

#MOOISTE vis van de week + droomsessie in België voor Niels van Vooren!

Afgelopen week stuurde onze Belgische kameradski Niels Van Vooren een heel tof mailtje! Het ging helemaal los op het Belgische syndicaat en de grote vissen volgden elkaar in snel tempo op. Daar zaten ook enkele erg bijzondere vissen bij, waaronder bijvoorbeeld onderstaande spiegel!

Wauw, wat een perfecte vis!

Hij wist onder andere drie veertigers en een heleboel dertigers te vangen, die willen we jullie uiteraard niet onthouden. Wat een droomsessie voor Niels, eentje om niet snel te vergeten. Het harde werken wordt beloond. Hieronder een mooie fotodump!

De ene veertiger…
…na de andere!
Van lange schubs tot en met kogelronde zwarte spiegels, alles kwam voorbij!
Dik verdiend Niels, gefeliciteerd!

OPGEVEN IS GEEN OPTIE! | Bas van der Werff & Niels Bouwer

Er staat weer een nieuwe ‘Puur’ video klaar van Trakker! Er is altijd één ding zeker bij deze video’s en dat is dat ze BOMVOL avontuur, humor en passie zitten! Deze keer trekt Bas op pad met Niels Bouwer en het motto van deze trip is “Opgeven is geen optie”, dan weet je dat er ‘die hard’ gevist gaat worden! Veel kijkplezier!


Crowdfunding voor medische ingrepen bij Sky

Een aantal dagen geleden werd Sky, de hond van Ian Thiels, getroffen door onheil. Terwijl Ian boilies aan het rollen was voor zijn klanten werd Sky aangereden door een busje. Notabene precies voor de werkplaats van Thiels. Direct werd duidelijk dat het foute boel was en na diverse medische checks is duidelijk dat er veel geld nodig is om de diverse ingrepen te kunnen laten uitvoeren. Een bezorgde medevisser heeft een crowdfunding opgezet en als je dit leest en jezelf geroepen voelt om een klein steentje bij te dragen kun je dat hier doen.

Ian en Sky in betere tijden.

Wij duimen dat Sky weer helemaal de oude wordt. Veel sterkte ook gewenst aan Ian zelf, we weten hoeveel je van Sky houdt. Voor meer informatie en het op de hoogte blijven van de voortgang volg je Ian op Facebook.


Absurde UNIT van de Maas voor Tim!

Tim ving afgelopen week de vis van zijn dromen op de Maas. Hij ving een corpulente spiegel die ruim over de 25 kilo heen ging. Echter ging zijn weegschaal maar tot 25 kilo, dus het exacte gewicht zullen we nooit weten maar dat maakt uiteindelijk ook helemaal niets uit. Wat een vis Tim, van harte gefeliciteerd!

Holy sh*t, wat een kanon van een vis!

Beginnen met karpervissen op een rivier – Ben Van Boekel

Starten met karpervissen op stromende wateren: het is niet eenvoudig en het vergt een flinke berg doorzettingsvermogen. In deze leerrijke video neemt Ben Van Boekel jullie mee naar de rivier en toont hij jullie grondig hoe hij dat exact doet. Veel (leer)plezier met het kijken van deze video!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Afgelopen week was het weer goed raak en we kregen meerdere mooie vangstmeldingen binnen. Hieronder hebben we er een tiental van geselecteerd, geniet even mee!

Jordy met ongeveer de zesde ‘kroon op zijn seizoen’… 😉
Na een aantal moeilijke jaren is Dennis Willemsma op de weg terug. Deze Nederlandse superspiegel sneuvelde recent op het aas van Baitworld.
Bart Vloet met een BAK van een Nederlandse spiegel!
Colin ving 10 vissen op 24 uur vissen op de Maas, wat een MEGA resultaat!
Roy Mulders met een dikke Nederlandse veertiger, lekker bezig kerel!
Niels Traa ging zijn voerstek afromen en dat resulteerde in deze prachtige schub!
Johan van Venrooij met een karakteristieke schub, wat een apparaat!
Sepp wist deze prachtige dertiger tussen de obstakels uit te peuteren, goed gevist kerel!
Jose David met een prachtige Portugese spiegel!
Frank ving deze mooie Franse spiegel afgelopen week!

Zorg dat je jouw visvergunning op orde hebt, want de politie gaat ver dit jaar!

Deze week zagen we onderstaande foto verschijnen in onze KWO Member Facebookgroep. Zorg dus allemaal dat je je visvergunning goed op orde hebt want de politie doet tegenwoordig op bizarre manieren controle! 😉

Soepeltjes! 😉

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In dit artikel laat Mandy jullie wat meer zien over de onderwaterwereld, hier kan je erg veel nuttige tips uithalen!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook