KWO Boulevard – 31KG+ Belgisch monument en ‘THE BEAST’?!

November knalt voorbij en er wordt nog VOLGAS gevist! Mede daardoor staat deze kersverse KWO Boulevard weer vol met het vetste kapernieuws van de afgelopen week. Je checkt onder andere een mega Franse sessie voor Remond van Dijk, een absurd mooie spiegel, dikke vijftigers en een zeer bijzondere Engelse bak voor Tom Maker!


Riviervissen in de herfst met Jelmer Simmes!

Jelmer trok afgelopen maand met een maatje richting Frankrijk om de rivier vier nachten onveilig te maken. Ze bevisten meerdere stekken, verkasten elke nacht en deden alle moeite van de wereld. Benieuwd of de boys succesvol waren? Check dan hieronder zijn gloednieuwe video!


KWO Community video – Stelma’s Quest #7 – Socials met Martijn Verweij oldskool Chris

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard het nieuwste deel van ‘Stelma’s Quest’!

Ook zo benieuwd wat deze Frans-Nederlandse legend in deze video op de kant gaat toveren?

Pionieren is iets dat Joachim waarschijnlijk nooit zal verleren… In deze gloednieuwe aflevering van ‘Stelma’s Quest‘, vist hij samen met Martijn Verweij op de Lot en bezoekt hij ook nog een verborgen bosrijk water. Benieuwd hoe de boys het daar vanaf brengen? Check dan nu dit nieuwe deel van ruim 30 minuten!


Niels met een prachtige oude spiegel!

Sommige vangsten zijn gewoonweg wat specialer dan andere en daar is onderstaande vangst van onze kameraad Niels Traa het perfecte voorbeeld van. Hij ving deze oude krijger die naast een prachtig schubbenpatroon ook een fraaie bouw heeft. Goed gevist kerel!

Wat vet zeg…
…zulke oude krijgers!

Franse bakken vangen in het najaar met Jorus Bart!

Succes boeken in Frankrijk is niet vanzelfsprekend, zeker in het najaar moeten de omstandigheden gewoonweg kloppen. En soms zit er dan zo’n sessie tussen waar alle puzzelstukjes op de plek vallen, zoals die van Jorus Bart het afgelopen najaar. In deze update neemt hij jullie mee naar die laatste sessie. Veel leesplezier!

Frans succes is niet vanzelfsprekend, Jorus investeert al jaren tijd en dat werpt zijn vruchten soms af!

HEERLIJKE sfeerbeelden van een Franse topsessie van Remond van Dijk!

Remond van Dijk trok samen met een maat op pad naar het Franse land. Ze maakten enkele waanzinnig mooie foto’s die hun meer dan geslaagde trip perfect omschrijven. Soms zeggen foto’s VEEL meer dan woorden, geniet dus even mee van onderstaande ‘perfect shots’!

‘The waiting game’!
Beide heren vielen flink in de prijzen…
…want beiden vingen ze prachtige vissen!
Ook detailfoto’s is voor Remond geen probleem! Wat een toffe plaat!

Ultieme wintertactieken van Mark Pitchers!

Engelse legend Mark Pitchers schotelt jullie in deze video enkele supertactieken voor om in de winter brokken te maken! Laat je inspireren door zijn inzichten want hij heeft het al meer dan vaak genoeg bewezen! 😉


#TBT: 31,6KG Belgische monument voor Mark Pansar!

Mark Pansar blikte afgelopen week terug naar een prachtige Belgische BAK die hij een aantal jaren terug wist te strikken. Deze karakteristieke, volle spiegel is één van de hoogtepunten van Mark’s indrukwekkende viscarrière. Wat een plaat!

Wat een vis, absurd!

Vijf nuttige najaarstips om meer karpers te vangen!

De zonnige, maar koudere dagen doen de karpers erop attenderen dat we vol in het najaar zitten. Dé periode om jouw laatste slag te slaan voor het winter wordt. Jordi Brouwer en Nick Beuvink zijn de beroerdste niet en delen in deze update vijf korte maar krachtige, nuttige najaarstips! 

Check in deze update 5 gouden tips voor

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Het ziet er naar uit dat jullie nog flink gas geven voor de echte winter van start gaat. Hieronder hebben we er een tiental van geselecteerd, geniet even mee!

Aftrappen doen we met ruim 28KG spiegelvlees voor Anton Rooselaer!
Bij Korda chef Danny Fairbrass
…loopt het op rolletjes!
Een grootwaterbak voor David Keller, hoe bruut wil je het hebben!
Martijn Ommen met een fantastisch gekleurde spiegel!
Pieter Hoekstra met een beuker van een spiegel!
Het najaar is een prachtige periode…
..en Rob mocht dat afgelopen maand weer ontdekken! 😉
Casper Frik met een dertiger van de Maas, wat een fraaie bak!
Daniel Dieleman met een Franse barragebak op de zoete KWO Specials, lekker gevist!
Legend of the game: Simon Crow met een Engelse vijftiger!
Serge zit niet stil, dat bewijst deze prachtige spiegel maar weer eens!
En last but not least, Steven Dekeyser met een ongekend mooie spiegel…

Afstandsvissen met Tom Maker – The Beast!

Tom Maker maakt een heerlijk visjaar mee en de mannen van Fox gingen weer eens met hem op pad om een dikke video te schieten. Ze konden haast niet geloven wat Tom in deze video op de kant toverde… Een ongelofelijke Engelse bak waar Tom zijn zinnen op had gezet! Enjoy!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Maden op Engels dressuurwater, zou dat ook werken? Check het in deze brute Cypography video!
In dit interview met niemand minder dan Martin Post komen jullie een berg te weten over ondernemen, aas en gouden tactieken!

Dikke giveaway: win een Lightweight 180 Commando Boat!

Een boot is redelijk prijzig, maar wel erg handig! Dan zou het toch echt extreem lekker zijn om er eentje te winnen? Moeilijk is het trouwens niet: volg Team Proline op Instagram en tag drie vrienden onder deze post. Wie weet ga jij aan de haal met deze boot en scheur jij binnenkort over jouw thuiswater! 😉

Ja zo’n boot winnen wil uiteraard iedereen, veel succes!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Foto van de week: We <3 carp!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Remond!

Hartverwarmend, niet?! 😉

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook