Korting 10-daagse bij Hareco Hengelsport

Niet één, twee, maar tien (!) dagen lang 20% korting op het hele assortiment. Kom je langs in de winkel? Dan kan deze kortingen op sommige producten oplopen tot wel 50%. Reden genoeg om even langs te gaan!


Hareco Hengelsport aan het woord: ga je niet naar Carp den Bosch, of kun je daar niet slagen? Kom dan langs bij ons in de winkel in Sliedrecht. We hebben namelijk een aantal aanbiedingen voor je klaarstaan die extra scherp geprijsd zijn! En daarnaast krijg je ook een GRATIS cadeau t.w.v. €20 bij aanschaf boven de €100,- (zolang de voorraad strekt).

Aanbiedingen

In de winkel loopt de korting op tot wel 50% op uitlopende producten! Zo is de Solar World Wide Rod Pod afgeprijsd van €499,00 nu voor €275,00. Dat kun je toch niet laten liggen?

Compact en SUPER stevig, de Rod Pods van Solar Tackle.

Heb je geen zin om met al je visspullen naar de stek te lopen? Dan is de X-Trail Barrow van Trakker perfect voor jou! Deze compacte barrow is afgeprijsd van €269,99, nu voor €215,99. Lopen met zware spullen is verleden tijd. Maar dit is niet het enige product van Trakker dat je extra voordelig scoort. De Tempest Brolly 100 haal je nu namelijk al voor €263,99 in huis! Goedkoop scoren dus ;-).

Lopen wordt een stuk leuker…
… slapen trouwens ook ;-).

Verder hebben we nog veel meer aanbiedingen voor klaarstaan, zoals alle Korda Goo’s die verkrijgbaar zijn voor €14,79. Kortom, neem snel een kijkje in de webshop of kom langs in de winkel!

Maak kans op een GRATIS stretcher van Nash

Daarnaast geven we via de mannen van KWO een Nash Indulgence SS4 Sleep System onder iedereen die meedoet aan de winactie op Facebook, ga daarvoor naar deze pagina van KWO! Dit Sleep System is overigens ook flink afgeprijsd. Kun je dus niet wachten op de winactie, dan haal je ‘m nu in huis voor €295,99 i.p.v. €589,99!

Wil jij dit Sleep System van Nash winnen? Ga dan snel naar de Facebookpagina van KWO!

De actie duurt in de winkel en webshop van 19 januari 2023 (21.00) tot en met 29 januari!

Zien we jullie in de winkel? De koffie staat alvast klaar!

Hareco Hengelsport


Bekijk alle aanbiedingen van Hareco Hengelsport hier!

Bekijk ook