Hengelsport Utrecht knalt op Carp den Bosch!

In samenwerking met Trakker en Aqua, wordt er bij Hengelsport Utrecht groots uitgepakt op stand 301. Primeurs, toffe deals en het hele Benelux team is aanwezig. Kortom, een stand die je niet wilt missen! Wat kun je verwachten? Dat lees je hieronder.


Hengelsport Utrecht aan het woord: Volgende week is het zover: Carp den Bosch! Wij kunnen niet wachten, jullie? Dit jaar pakken we EXTRA groot uit op de ruim opgezette stand van 250m2 in samenwerking met de mannen van Trakker en Aqua. Ben je op zoek naar een nieuwe tent, stretcher, barrow, kleding of luggage? Wij hebben een groot assortiment bij ons van deze twee TOPmerken.

Tenten, luggage, kleding…. Sander van Hengelsport Utrecht helpt je graag op stand 301!

Speciale beursdeals, primeur en Benelux team

Bij ons scoor je het weekend van 20, 21 en 22 januari de BESTE deals in Den Bosch. We hebben een zeer grote voorraad bij ons, dus geen zorgen! We kunnen zeggen dat werkelijk ALLEs op de stand super scherp geprijsd is ;-). Daarnaast hebben we ook een toffe PRIMEUR, namelijk de Tempest 100T Brolly Aquatexx. Dit model is een stuk hoger dan de befaamde Tempest 100 modellen, maar nu in de fantastische Aquatexx kwaliteit.

Bekijk de PRIMEUR op Carp den Bosch.

Ook deze scoor je voor een zeer aantrekkelijke beursprijs op standnummer 301! En niet te vergeten: het Trakker/ Aqua Benelux team is aanwezig op onze stand! Heb je dus vragen aan de mannen, dan is dit je kans.

Vraag maar raak aan de mannen van Trakker en Aqua.

Tot slot hebben vind je de BESTE beursdeals in het weekend van Carp den Bosch ook in onze webshop!

Hengelsport Utrecht


Neem alvast een kijkje op de website van Hengelsport Utrecht en zet je verlanglijstje vast klaar ;-).

Bekijk ook