De plattegrond van Carp Den Bosch is bekend!

Op 19, 20 en 21 januari vind je meer dan 150 (!) standhouders op de grootste karperbeurs van Europa. Heb je nog ticket gescoord of ben je benieuwd naar alle bedrijven die aanwezig zijn? Bekijk snel deze update + plattegrond!


Organisatie van Carp Den Bosch: van 19 tot en met 21 januari 2024 vind je zo’n beetje alles wat met karpervissen te maken heeft tussen de ruim 150 stands verspreid over 24.000 m² in de Brabanthallen in Den Bosch. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Europa’s grootste en beste karperbeurs: Carp Den Bosch 2024!

Klik hier om de plattegrond te downloaden.

De voordelen van een online ticket

Wanneer je vooraf een e-ticket voor Carp Den Bosch 2024 koopt, krijg je gegarandeerd toegang tot Europa’s grootste karperbeurs. Met een e-ticket op zak hoef je niet in de rij te staan bij het ticketloket en bespaar je €2,- op de entreeprijs ten opzichte van kopen op de dag zelf. Wil jij weten welke prijzen te winnen zijn bij de aanschaf van je e-ticket, lees dan snel verder.

Maak kans op een visvakantie!

GRATIS visvakantie

Onze vrienden van The Carp Specialist hebben ons drie fantastische karpervisvakanties voor twee personen gegeven. Zo kunnen wij één vakantie voor elke dag van de show weggeven aan drie gelukkige winnaars.

  • Een week vissen voor 2 personen op meer van Grands Prés (vrijdag)
  • Een week vissen voor 2 vissers op Timmy’s Lake (zaterdag)
  • Een week vissen voor 2 personen op Jungle Lake (zondag)

We zullen de winnaars elke avond voor de showdag om 20:00 uur bekend maken op onze Social media kanalen. Ook nemen wij persoonlijk contact op met de winnaars. Zorg er dus voor dat je je ticket voor vrijdag voor 20:00 uur op donderdag koopt om kans te maken op deze geweldige prijzen. Je hebt tot vrijdag 20:00 uur om je ticket voor zaterdag te kopen en tot zaterdag 20:00 uur om je ticket voor zondag te kopen.

Organisatie van Carp Den Bosch


Nog geen ticket gekocht? Doe dat dan snel HIER!

Bekijk ook